reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

ewirut - to prawda, że pod koniec ciąży tętno może byc niższe, Kuba na początku miał 140 do 155 uderzeń na minutę, a pod koniec ok. 130.

reklama
Hejka.dzis u was tez dzien wczesnego wstawania widze.ale mnie nie pobilyscie.bo ja nie spie od 5:30 :-/

Ewirut,jak dzis bylo ok,to ja bym spokojnie czekala.jak lekarz cie nie wysyla do szpitala,to pewnie rzeczywiscie wsio ok :-)

Roszpunka ja o 5ej miałam pobudkę na mleczko, ale córka się lituje o potem śpi dalej
Ewirut ufff :) to czekamy spokojnie na Bartusia :)

my fajnie spędziliśmy popołudnie :) trzy matki polki się spotkały + dzieciaki...w tym 5 bab i Mati:-D mój rodzynek:-D
Melki koleżanka ma 7 miesięcy..matkooo jaki to dopiero wiercipiętek :-D Paulinka raczkuje, wstaje, ogólnie jest bardzo ruchliwa, moja mała to przy niej wciąż dzidziuś spokojny:-D

Truskafffka moja sie robi taki świścipoł :-D Niby jeszcze nie raczkuje ale tak sie rusza że jej wszędzie pełno co to będzie jak ruszy z miejsca :confused:

Dobranoc wszystkim

Truskawka,niestety wiejskie powietrze nie sluzy Maksiowi i nie chce dac sie matce wyspac.dzis o 6:15 podniosl dupke. Za szybko usuwasz swoje zdjecia,ja nigdy nie zdaze obejrzec :-(

Milego slonecznego dnia dziewczynki :-)

reklama
hello...
u mnie juz grzeje od rana..
ja juz od fryzjera wrocilam..zaszalalam pasemka..skrocilam wloski takze kitki juz nie bedzie :-):-)
teraz trzeba obiad wymyslec. :-)coby rodzina nie padla z glodu :-):-)
a wieczorem mam jeszcze impreze charytatywna..a tak mi sie nie chce ze szok..

milego dnia ...

Do góry