reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Dziewczyny wieczorkiem pogadamy ide robic obiadek bo o 12 zmykam na badanie ktg...
Trzymajcie kcuki, zeby bylo dobrze.
A jest choc jedna dobrz wiadomosc skurcze sa coraz bardziej silniejsze!!!

reklama
ewiru - pielęgniarka robi KTG ale decyzje podejmuje lekarz dyżurujący w szpitalu. On Cię też powinien zbadać, jeśli będzie źle to Cię przyjmie do szpitala i moim zdaniem powinnaś mieć raz dwa wywołany poród. Trzymam kciuki!

Kochana pod koniec ciąży wody przestają sie wymieniać to naturalny proces przygotowawczy do porodu czy może już być teraz dobrze cieżko powiedzieć nie jestem lekarzem dlatego jeśli bedą chcieli cię zostawić w szpitalu to masz sie zgodzić !! Tam będziesz pod stała kontrola

hejka :)

ja dziś się obijam:-p z Melką gadam..matko jak jej się japka nie zamyka:-D trzy filmiki nagrałam, taki ubaw z niej miałam:-D jeszcze tylko jej hihranie muszę uchwycić, bo to bezcenne, ale ciężko ją gilać i kręcić jednocześnie:-D

Rozia moja gwiazda wstała o 7:50 i też jęcze:wściekła/y:
Ewirut Kciuki zaciśnięte!!! Mam nadzieję że Cię zostawią i poród wywołają..kurcze nie ma chyba co czekać. Mały donoszony, po co ryzykować. No ale czekamy na wieści, niech mądre głowy kombinują co z Bartusiem robić, najważniejsze żeby bezpiecznie pojawił się na świecie :)

Pozdrawiam laski ;)

reklama
hello:-)
Własnie wrócilam i musze wam powiedziec , ze co lekarz to ma inne zdanie o tym wszytskim . Dzis zrobili ktg, wyszło super, skurcze ruchy i tetno bardzo ok:-D:tak:
Pytałam lekarza tam na porodówce co z mala iloscia wod plodowych to mowi ze po koniec ciazy tak bywa a wody wymieniaja sie nawet znaczniej czesciej niz co 3godz wiec nawet za 15 mi mogly byc juz poprawne , a dzidzia szyciej sie meczy przy malych ilosciach wod i dlatego tetno spada- tak mi dzis powiedzial lekarz w szpitalu, i mowil zeby sie nie martwic!!!Wiec ja juz nie wiem kogo sluchac i jak to wszytsko rozumiec. Ale trzymam sie juz tego ze jest ok i nic dzidzi nie zagraza:tak:

Dziekuje za wsparcie dziewczny buziole:-D

Do góry