reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
hej babeczki :-)
Wczoraj nie pisałam , bo jak wrócilam to bylam padnieta i polozylam sie , wiec odwiedzam was dzis i nie mam dobrych wiesci.
Jestem załamana okazalo sie ze Bartus przestal przybierac na wadzeod ostatniej wizyty nie przytyl nic wazy 2800, ale lekarz mówi , ze tym nie mam sieprzejmowac , ale jak tu sie nie przejmowac:dry: A druga sprawa mam za malo wód plodowych:szok::wściekła/y: Mialam wczoraj robione ktg i wszytsko fajnie ruchy sa skurcze tez, ale na sam koniec u dzidzi spadlo tetno do 90. Dzis znowu jade na ktg i jesli znowu spanie to bede musiala isc do szpitala, boze ja tak bardzo nie chce isc do szpitala.A i jeszcze mam w poniedzialek wizyte jesli do poniedzialku wod nie przybedzie to niestety szpital i wywolanie porodu. Dziewczyny tak sie splakalm wczoraj ze szok!
Najlepsze jest to ze lekarz mowi do mnie ze za malo pije wody ... to ja juz nie wiem co mam cysterne pod siebie polaczyc, skoro ja dziennie wypijam po nad 3litry i to jest jeszcze malo !!!
Pomózcie co mam robic , bo cala chodze w nerwach:angry:

Hej
:-)
Ewirut
ojej!!! kurka dlaczego puścili ciebie do domu?! zamiast zostawić na obserwacji....:wściekła/y::no: nie dziwie się że się spłakałaś, ja pierdziu szkoda gadać. Wagą malucha nie martw się, ja Maje też malutką urodziłam i jest wsio ok:tak:

Liluu no proszę jak mała szybko postępy robi:-)

Lori dzięki za podpowiedź...:-) bo ja zmierzyłam w powietrzu hihi:-p

Ja nie wiem co mam robic? lekarz chcial mnie dac do szpitala, ale mowi ze zobaczymy jeszcze jutrzejsze ktg i wtedy podejmiemy decyzje!

Zastanawia mnie co jest gorsze spadajace tetno czy mala islosc wod plodowych?

Ostatnia edycja:
Ja też nie wiedziałabym co robić, ale chyba jednak wolałabym zostać w szpitalu...
A dziś będziesz miała jakąś kontrolę lekarską???

Muszę lecieć bo ojciec pcha się do kompa:baffled: tak to jest jak w domu tylko jeden sprzęt. Nasz laptop to już wrak...

Ostatnia edycja:
reklama
Ewirut idź do szpitala żadne takie że ty nie chcesz :angry: Nie przejmuj sie po to są te badania żeby mogli zareagować w odpowiednim momencie a Bartus już jest donoszony tak ze spokojnie może sie urodzić teraz

Do góry