reklama
katrina115
Potrójna Mama
ewirut - weź sobie taka bardzo ciepła kąpiel, jeśli to już te bóle, to powinno się rozkręcić. Ale równie dobrze, to mogą być przepowiadające. Ja miałam takie w nocy z soboty na niedziele, po czym rano wróciłam do domu. W niedziele wieczorem znów się zaczęło, wzięłam No-spę, żeby spokojnie przespać, a w ciągu dnia w poniedziałek się rozkręciło i Kuba w poniedziałek już był z nami.
truskafffka
Fanka BB :)
Ewirut myślami wciąż z Tobą dawkujesz nam emocje
Roszpunka a to nie wiem czemu. Dostęp powinnaś mieć
my spakowani, niebawem uciekamy spać
pogoda ma być, więc mam nadzieję że miło będzie
do napisania za trzy dni;-)
Roszpunka a to nie wiem czemu. Dostęp powinnaś mieć
my spakowani, niebawem uciekamy spać
pogoda ma być, więc mam nadzieję że miło będzie
do napisania za trzy dni;-)
katrina115
Potrójna Mama
Dzień dobry
Ewirut - i jak tam na froncie??????? Rozpakowałaś się czy jeszcze 2 w 1?
Ewirut - i jak tam na froncie??????? Rozpakowałaś się czy jeszcze 2 w 1?
-Lorelain-
Hej,
my zaraz na działke wybywamy, ale musiałam wejśc sprawdzić jak tam evirut :-)
widze ze czekamy na jakieś wiadomości ... podekscytowana jestem jakbym to ja miała jechać rodzić
truskaffka - udanej pogody to Ci chyba życzyć nie musze ... w takim razie udanego odpoczynku
a wszystkim życzę miłego dnia
aha coś wiadomo jak tam małami?
my zaraz na działke wybywamy, ale musiałam wejśc sprawdzić jak tam evirut :-)
widze ze czekamy na jakieś wiadomości ... podekscytowana jestem jakbym to ja miała jechać rodzić
truskaffka - udanej pogody to Ci chyba życzyć nie musze ... w takim razie udanego odpoczynku
a wszystkim życzę miłego dnia
aha coś wiadomo jak tam małami?
ewirut1
Dzień dobry my w dwupaku jeszcze po 2 w nocy bole ustały, to sobie zasnełam , ale od rana znowu sie zaczeło. Nie wiem juz co o tym myslec czy to falszywy alarm czy przepowiadajace czy jak!!?? W kazdym bądz razie dzielnie czekam!!!
reklama
katrina115
Potrójna Mama
ewirut - bóle przepowiadające sa bardzo zbliżone do tych prawdziwych bóli zwiastujacych poród, róznią się tylko tym, że ich intensywność raczej nie narasta, poza tym wystarczy zmiana pozycji siedzenie czy leżenia i nie dokuczają. Jakby nie było masz już bliżej niż dalej. Trzymaj się dzielnie!
Podziel się: