reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Sylwia wogóle dobijające jest to ze musisz iść do pracy :( bo Mriuszek taki malutki :no: A twoj mąż jak pracuje?

reklama
noo udało się, pierwszy spacer rodzinny zaliczony
chłopaki przy okazji w piłe pograli, młoda słodko spała, przebudziła się, popatrzyła i poszła spać dalej

po spacerze przynieśliśmy ją w gondoli do domu i śpi przy otwartym oknie cały czas

Sylwia matkoo to normalnie jak niewolnictwo, ehhh cudowną mamy sytuację na rynku pracy :dry:

Sylwia warunki masakryczne :szok::szok::szok: mam nadzieje,że uda Ci sie znaleźć coś innego za normalne pieniadze, bo to rzeczywiście wyzysk jest ... czyli rozumiem,że to na zlecenie jest ??

Cześć dziewczyny :-)

jak tam wam minął weekend?

Sylwia - z jednej strony fajnie że znalazłaś jakąkolwiek prace i sobie dorobisz, z drugiej strony strasznie przykre to jest że jednak przy tak malutkim dziecku musisz juz iść do pracy no i jeszcze na takich warunkach. Chory ten kraj nasz :dry:

Truskaffka - mój Mati tez sie dzisiaj wyszalał tylko ze na rowerze :-) .... stanowczo sezon został otwarty ;-)

Liluu - oby Lilka miała wiecej takich lepszych dni :tak:

Losiczka - super torebka! ... na prawdę mi się podoba :-) ... jeśli troche rozszerzasz swoją działalność to co myslisz o szyciu kocyków la millou ? La Millou - Kocyk 80x100 cm Hipopotamy Rasberry / Akcesoria dla dzieci - Zabawki oraz akcesoria dla dzieci i rodziców. są bardzo drogie a teraz w modzie i sukineczki z minki są fajne. Widzialam tylko w jednym sklepie, nie wydają sie trudne do uszycia i a na pewno chetnie bym kupiła Sukienki dla dziewczynek - MayLily

Ostatnia edycja:
Hej Lori :-)

Jak się czujesz ?? jak tam brzuszek ?? Rosnie ?? :-) Fotke bys jakąś wstawiła :-)

A taki kocyk bym chciała, ale nie za taką cenę :szok:

edith....

DZiewczynki my jutro rano jedziemy do teściów, więc nie będzie mnie dwa dni... Buziaki dla wszystkich i udanego początku tygodnia :-) Kolorowych snów..

Ostatnia edycja:
Dzień dobry ;-)

ja witam po weekendowo i jeszcze z łóżka
a do tego miałam w nocy rewolucję wymiotowałam od 1 i krwotok z nosa ...tak mi na żołądku coś stało a teraz ,leże jeszcze bo głowa zaczyna boleć

ale sie usmiałam z waszych kawałów hihi

Losiczko jak dzis samopoczucie?????no i pomysł kocyków albo sukienek też super :tak:

Rozia to fajnie ze Bianeczka juz nockę ;-)przespała

Ilonko a Ty gdzie cholero ????

Liluu u Ciebie dziś już słonko ????widze ze Lily też grzeczniejsza ;-)

Katy :-:)-:)-:)-:)-:)-( smutno bez Ciebie :zawstydzona/y:

jestem nie do życia dziś ale od rana swieci piękne słonko :-) Miłego dnia :tak:

Dziendoberek :-) :-) :-)

Witam sie z @ w majtach :-( mąż obiecał że w tym cyklu to sie lepeiej postara :-) taaaa :dry: wyjdzie pewnie jak zwykle :-p

Lori a miałam Cię dzisiaj nawoływać :-) kocyki do szycia to super prosta sprawa.Jak kupowałam polarek to był takie super w baranki biało-niebieskie i pomyślałam że super wyszedł by kocyk. A gdzie ja kupie taki kolorowy materiał ??? No i te sukienki też super sprawa tyle że z jakiego materiału ???

Kochane moje menagerki :-D spokojnie :-) narazie idą mi ładnie torebki :-) mam w planie dokończyć sukienkę polarową tzn bedę szyła kompleciki.Sukienka plus portki ( może spódniczka ) plus czapeczka. Jak ogarnę torebki to uszyje taki komplet i zobaczymy jak sie będzie podobać :-) Moją regułą życiową jest robić coś porządnie i do końca a nie łapać sie wszystkiego naraz ;-).

Nie mam samochodu i wszystkie materiały poza allegro woże autobusem he he muszę poszukać jakieś fajnej hurtowni.

Wszystkie wasze pomysły zbieram jakby co :-D:-D:-D bardzo Wam dziękuję :tak::tak::tak:

Martuś zdróweczka dla Was :-);-):-)

Spadam dziewczynki mam 2 torebki na zamówienie :-)

Lovciam Was i miłego dnia :-):-):-)

Losiczko miłego dzionka :tak::-):-) a kocyki z bawełny a z drugiej strony może być miły polarek ;-)

Kobietki a kiedy ubranka poprac dla maucha i w jakiej temp.???no i jaki proszek teraz polecacie :-)

reklama
Malami ja też ostatnio coś nie domagam...... jedzenie mi nie podchodzi i zaraz mi nie dobrze:-( a na dodatek sąsiad z którym mój brat i mąż spędzili trochę czasu wstał wczoraj obsypany krostami- różyczka :szok::-(mam nadzieję że nie złapię cholerstwa (choć jego narzeczona ma bardziej przekichane bo jest w 8 tygodniu ciąży więc ryzyko większe)
Co do prania ubranek to ja prałam Julce w Jelp( tak się chyba nazywa) z tym kiedy to zrobić gorzej powiedzieć ja prałam początek 9 miesiąca tak powoli

Do góry