reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

hejka :)

słonecznie wiosennie, tak to można żyć :)

chata ogarnięta, młoda śpi, zaraz sobie kawę zbożową zrobię i trochę się pobyczę...a co :-p
popołudniu mam nadzieję wybyć z Amelką po Matika do przedszkola :)
Wczoraj mieliśmy kiepski wieczór :( mała płakała, prężyła się, pierdziochy, kupki robiła...brzuszek ją ewidentnie męczył :(

Lor i ja czekam na fotkę mieszkanka Oli ;)
Losiczka nie pamiętam czy pisałam, ale mnie też bardzo spodobała sie Twoja ostatnia torebka, super pomysł:-)
i nową porcję wielkich kciuków szykuję :)
Pamela dobra energia widze jest :) tak trzymać :) a ja ślę amelkowe fluidki i kciuki zaciskam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :)
Ada czekamy na dobre wieści :tak: kciuki zaciskam :)
Imiona śliczne :tak:
MałaMi tulę, ciężka nocka...teraz odpoczywaj z kumplem leniem

Mam nadzieję że reszta kobietek się ładnie zamelduje na początek tygodnia ;)
miłego dnia :)

reklama
Hej,

co do tych kocyków z polaru minky, jest na to szał tylko to strasznie drogie jest gdyby kupować gotowe rzeczy. Na allegro materiały są tańsze i można znaleźć różniaste kolory. I chyba sama sobie taki kocyk uszyję (tzn. z pomocą mamy bo ona jest krawcową ja będę podpatrywać) bo jak szukałam kocyka to taki o wymiarach 100x70 kosztował coś koło 150zł a taki kocyk jest za mały, żeby spokojnie okryć dwulatka. I szukając większych wymiarów nie znalazłam gotowego kocyka. Więc chyba warto poszukać w internecie materiałów i samem robić.

Tkanina Minky TANIO 156x100cm (1MB) Baby Blue (3154393472) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. tutaj polar minky wymiary 100x150
*t* Oryginalne MINKY POLAR kolor PINK od 50cm (3159758837) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. 150x150

Witam po przepięknym weekendzie :-) Dziś znów króluje słońce :cool2:

Losiczko co nowa torebka to piękniejsza
:tak: Jak Ty to robisz? ;-)

Sylwia
jak przeczytałam Twoje warunki pracy to jakoś o mojej pomyślałam bardziej pozytywnie
:tak:
Mam nadzieję, że jednak nie będziesz musiała pracować 7 dni w tygodniu

Rozia miłego wypoczynku u teściów :-)

Martuś zdróweczka :* Mam nadzieję, że już dobrze się czujesz
:confused:

Katy
:* tęsknię…

Pamela widziałam na FB, że wypadzik jak najbardziej udany
:-) super!

Ada czekamy na wieści po wizycie u lekarza

Miłegoooo dla wszystkich :*

Truskaweczko ,Pamcia ....dziekuję kochane :-) wymęczyło mnie i sama nie wiem co ,dzis dietka ale i głowa zaczyna coraz bardziej bolec i wzielam nospe bo brzuchal twardnieje

Losiczko ooo jaaa Cieeee no jakbys takie kocyki miała to ja 1 w kolejce :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

len na maxa dzis grrrrrrrrrrrrr ledwo do sklepu poszłam :baffled:

Paula weż młotek i walnij mnie w głowę to może przejdzie

Ostatnia edycja:
Losiczka - ja mysle że trzeba napisac do sprzedającego bo na logike jak kupujesz dwa kawałki to masz to dwa razy wieksze i chyba wystarczy zaznaczyc żeby nie przecinać tylko zostawić pełną wielkość ;-)

Moja mama robila Aneci kocyk na drutach w kolorowe wzorki a z drugiej strony podszyte jest polarkiem - sliczny i ciepluni zarazem, te o ktorych piszecie tez fajniutkie :) My zaraz wybywamy na spacerek bo piekne sloneczko wiec czas najwyzszy zaliczyc plac zabaw :-D

Lori przeczytaj uważnie co jest napisane na ich aukcji :-) a jest napisane ze kupujesz 50/77 cm za około 19 zł poniżej masz podane metry czyli zeby zrobić kupic metr tego materiału to trzeba zapłacic prawie 80 zł :szok: bo oni maja cene w metrach kwadratowych :baffled: no niech mnie ktos poprawi albo ja nie rozumiem :baffled:

Martusia niestety nie uczynię Ci tej „przyjemności” ;-)

Marysia masz rację, korzystajcie z pogody

Losiczko ja bym pomogła, ale kompletnie się nie znam
:sorry2:

Laseczki któraś kiedyś pisała o peelingu z kawy- przypomnijcie tylko, czy to miała być kawa rozpuszczalna, czy fusiara (świeża, czy fusy po kawie)?
:confused: Bo ja mam sklerozę i nie mogę sobie przypomnieć :szok::zawstydzona/y::-D

elo, dawno mnie tu nie bylo, ale nie mialam nastroju ani weny ;)

wpadlam sie pochwalić, że za 6., może 7. razem wyszło i jestem w 11tc :-D niedawno widzialam Dzidziusia i nawet do mnie pomachał łapkami :tak:
wow, losiczka, widze ze ostatni palec ręki w drodze :D znasz juz plec? ciekawa jestem ^^ gratuluje wytrwałosci!

reklama
Martuśka :baffled::baffled::baffled: nie wiem o jakim Ty ostatnim palcu mówisz :-D zaczęłam własnie dzisiaj 16 cykl starań :sorry2: mała pomyłka ;-) ale cięzarnej sie wybacza i gratuluję :-)

Do góry