reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Dzień dobry :-)

liluu mnie sie Bianka budzi tylko raz nad ranem koło 5 i wtedy daję jej mój pokarm z butelki, a później juz z piersi koło 8-9, zależy jak Bianka wstanie... Ja raczej lampkę wina piję, ale wczoraj miałam tylko piwko, więc piwko było, a nie chciałam całego pic, więc z m sie podzieliłam :-)

U nas dziś jeden z pierwszych razów zaliczyliśmy, a mianowicie Bianka po raz pierwszy przespała całą noc :-) Usnęła koło 21 i wstała dopiero o 7:10 :-) Zjadła i pospaliśmy jeszcze do 9 :-) :-) :-)

Miłego dnia babeczki :-)

sorki za post pod postem, ale chciałam,żeby losiczka to przeczytała :-)

Losiczko długość nóżki ok 20-22cm... Obwód brzuszka 42cm ( pasibrzuch ;-) ) A bedziesz tworzyć coś nowego ?? :-)

Zmykamy na spacer :-)

Dzień dobry :)

u nas przyjemnie na zewnątrz, Mati po podwórku buszuje, a my się byczymy na kanapie :p
jak mała wstanie, poje, to wybywamy na rodzinne włóczenie :p

Sylwia Gratki!!! Niech Ci się dobrze pracuje :)
Rozia Anioł nie dziecko z tej twojej kruszynki;-)
Katrina współczuję, oby przeszło..

Miłego Dnia Kobietki :)

Roziu dzięki przeczytałam :-)Siora sobie wymyśliła że do tej polarkowej sukienki mają być portki :-)

Mój siedzi na rybach a ja z bandą w domu :baffled:

a to moje nowe dzieło :-) nudzę sie no co :-p

DSC01227.jpgDSC01228.jpg

Załączniki

• DSC01227.jpg
    DSC01227.jpg
    27,6 KB · Wyświetleń: 26
  • DSC01228.jpg
    DSC01228.jpg
    29,1 KB · Wyświetleń: 24
Witam dziewczynki

ja dopiero teraz bo u nas piękna pogoda i słoneczko i ciepło tylko wiatr chce głowę urwać :baffled: Ale to nic długi spacer zaliczony tata opadł z sił juz pod koniec zreszta ja tez :-p Nogi bolą

katrina oby szybko przeszło

rozia zazdrość mnie zrzera :-p:sorry2: Zamienimy sie??:-D:-D:laugh2::laugh2::-D
Chociaz i Lily ma dziś dobry dzień

Losiczko szyjesz co raz to fajniejsze rzeczy ;)

milego popoludnia ;)

reklama
Rozia ja tez ci zazdroszcze malej moj dzis troszke dzis mial nerwe wiecie co ciesze sie ze mam prace ale praca 6-7 dni w tyg a moze bedzie 7 dni w tygodziu zalezy czy druga dziewczyna bedzie chciala stac cala niedziele sama na zmiane ale pracowac albo 30 albo 28 dni w tyg po 8 h za 1200 zl dobijajace ale nic innego nie ma ;/

Do góry