reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Witam w sloneczny dzien:-)
Ja sie troche rozchorowalam..katar i gardlo boli ze nie moge nic mowic..wiec w domu maja spokoj bo nie bede krzyczec..:-):-)
Ja juz domek ogarnelam a teraz zbieram sie na dworek porzadek zrobic i krzaczki posadzic..bo stoja w wodzie juz trzeci dzien..:-)
Sylwia- trzymam kciuki za prace i mieszkanie..
Losiczko- pochwal sie co tam wymyslilas:-) no a bilans niezly..:-)
Rozia- milego spaceru i zakupow
Milego dnia.

reklama
HELLO - m wlasnie pojechal na rajd, starsze dziecko zawiozlam do babci bo byl umowiony na wyjscie z nia do kolezanki, malutka zjadla i zasnela a ja mam chwilke zeby nadrobic zaleglosci. Potem na spacerek - o ile nie zaleje nas deszcz, noi sprzatanko chalupy. W domu cisza jak nigdy, az nie moge w to uwierzyc ze mam taki lajcik :)
SYLWIA - 3mam kciuki
JOANNA - zdrowka zycze
ROZIA - u mnie slonko na przemian z chmurzyskami deszczowymi
LOSICZKO - moj Darek sam szaleje i czasem jeszcze wieksze bilanse zalicza :-D
milego dzionka zycze

witam weekendowo Kochane ja już po pracy,termometr za oknem pokazuje 22 stopnie,świeci piekne słoneczko:-),życ nie umierać! mam nadzieję że i u Was pogoda dopisuje!ja znikam,dzisiaj otwarcie sezonu motorowego,więc weekend spędzę w kasku:tak:.życzę miłego weekendu wszystkim!!!

Sylaiw trzymam kciuki,żeby sie wszystko udalo tak jak chcecie :-)

Pamela to bezpiecznego weekendu życzę :-)

A my już po spacerku i zakupach :-) Obiad zrobiony i zjedzony, deser chlodzi się w lodówce, jeszcze tylko muszę posprzątać i mogę czekać na siostrę :-) a popołudniu chyba drzemkę jakąś zaliczę :-)

hejka

u nas pogoda poplątana, słońce na zmianę z deszczem :p co z młodą wyjrzę na podwórko na słonko, to zaraz wiatry i deszcz :p
teraz mała śpi w pokoju brata, a my odpoczywamy :)
popijam karmi i miłooo mi :-p

Matik lata do siostry, przygląda się jej z zachwytem i mówi że jest słodziutka jak mioodek :-D

Udanego weekendu babeczki :*

A to moje nowe dzieło ( na zamówienie ) :-)

DSC01223.jpgDSC01224.jpg

Cycki mnie swędzą :-D

Załączniki

• DSC01223.jpg
    DSC01223.jpg
    17,9 KB · Wyświetleń: 20
  • DSC01224.jpg
    DSC01224.jpg
    17,1 KB · Wyświetleń: 20
reklama
Do góry