reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Hej hej
ja juz po śniadaniu i kawke popijam i padam na pysk ze tak powiem :wściekła/y: całą noc budziłam sie co godzinę az do 3 rano i juz nie spię cały czas ..... rany co to bedzie za miesiac jeszcze ,jak juz teraz ledwo z boku na bok sie przekręcam :-(

Losiczko ,Ilonko czekam na info odnosnie paczek ;-)

Rozia czekamy na foto kanapy i stolika :tak:

a wogole to piersi jakoś mi nie rosną :eek:

Już niech się unormuje ta pogoda bo ja się wykończę zaraz puls mi skacze a ciśnienie w dół że nawet leki nie pomagają dobrze że mi lekarka ostatnio dała dodatkowy lek na choroby serca bo bez niego już bym na święta a szpital jechała bo się źle czułam a jeszcze chyba jakieś zapalenie pęcherza złapałam więc nic tylko dobić młoda szleje w brzuchu
czy to możliwe żeby dziecko w brzuszku mogło mieć już własne zdanie? W sensie coś lubi a coś nie?

Malami mnie tylko bolą piersi urosnąć też nic nie chcą...:-(

Lilu super że Lili wstępnie zaakceptowała wózek mam nadzieję że tak już zostanie

ilonka dobrze że w miarę przeszło oby już tylko lepiej było

viola jak Antek i Weronika?

sylwia a jak dzieciaczki u Ciebie? bo o ile pamiętam to też co je łapało

paula jak tam twój "men" co z tą pracą i jak zdrowie?

katrina ale on szybko rośnie pewnie mały koszykarz będzie:-D

losiczka:biggrin2:;-)

więcej nie pamiętam ale bywa buziaki dla wszystkich :tak:

Właśnie wróciliśmy od lekarza ,Antek osłuchowo cały czas czysty na szczęście,Jeszcze gorączkuje ale już jest ciut lepiej,dzisiejsza nocka była już w miarę. Katar i kaszel może utrzymywać się do 2 tyg. Bardzo widać po nim chorobę bidulek mały,oczka ma takie malutkie nosek czerwony. Werka już nie gorączkuje kaszle strasznie i ma katar,ale poradzi sobie o nią się tak nie martwię to już duża dziewczyna.
Najgorsze jest to,że mnie rozkłada,zaczynam kaszleć i mam stan podgorączkowy.
Dziękuję za życzenia zdrówka dla moich dzieciaczków.
Ada gdzieś wpadło mi w oczy,że chcesz dać sykowi na imię Antoś :) Powiem Ci że super imię jest tyle zdrobnień :) A dla dziewczynki Liliana też cudnie :) Antoś miał być lilianką przez jedno n :)
Całuje wszystkie i życzę zdrówka i szybkiej bo wiosny bo te wszystkie choróbska i stany depresyjne to przez jej brak.
Buziaki

Dziendoberek

Martuś ja dzisiaj tez kiepsko spałam :baffled: a oczy mam jak chińczyk :baffled: .Paczusia jeszcze nie doszła ale nie śpieszy sie.

Joanno co sie dzieje kochana ??? Może hormonki ciążowe ;-);-);-)

A ja sie dzisiaj z moim m od rana :angry: :angry::angry: i obraza majestatu na maksa. Szlachetnego pana mam gdzieś :-):-):-)

Miłego dnia

witam

nie śpimy od 5.30 i ciąg dalszy marudzenia. Olek potrzebuje towarzystwa do zabawy bo sam tylko na kilka minut sie zajmie. z nieba znowu coś leci wiec chyba ze spaceru nici.

ja już wymiekam z tą pogoda. Olkowi chyba sie tez udziela i ta pogoda tak na niego działa. czekamy na wiosne moze jak wiecej bedziemy na dworze bedzie lepiej. wiosno przybywaj bo oszaleje

Dzień dobry :-)

Violu dobrze,że Antoś czyściutki osłuchowo :-) A Ty się kuruj... Pewnie to jakiś wirus...

My dzis wstałyśmy o 8 :-) Chciałam jeszcze pospać, ale Bianka juz nie, więc trzeba było już wstać :-)

losiczko lej po łbie :-)

Martuś to wllnij sie na drzemkę w ciągu dnia :-)

Siostra wpadła z chłopakami z pracy zabrać stare łóżko, bo do mamy je wywieziemy, a ja czekam teraz na Pana z nową kanapą :-) Ma być za jakieś 1,5h :-) Ale trzeba je skręcic i muszę czekać aż siostra po pracy ze szwagrem przyjadą pomóc mi je skręcić :-) Także zdjęcia będą wieczorem lub jutro :-)

Miłego dnia :-)

Helloo..
Dzis znowu jakis dzien do d...glowa mi peka..
Wczoraj mialam beznadziejny dzien moj brat mialby 27 urodziny::-:)-( i tak jakos dola zlapalam:-( cale poludnie przelezalam..aj tam..

Losiczko-ja tez z m sklocona..chyba wczoraj nie mialam sie na kim rozladowac i tak wyszlo.. hormonki ciazowe to raczej nie..
Viola-zdrowka dla ciebie i dzieciaczkow
Rozia-czekamy na fotki
Malami.Ada-urosna wam:-):-)
Wiecej nie pamietam..lece do biedronki po zakupy..bo w lodowce swiatlo:-):-)
Zajrze pozniej..milego dnia..

reklama
Do góry