reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

A ja zamiast odpoczywac ..to jak wyszłam o 10.30 z domu tak dopiero weszłam i padam grrrr ale troche spraw załatwiłam tzn zawiozłam L4 do pracy i rozmawiałam z szefciem czy mi umowe przedłuzy zeby starczyło mi na roczny macierzynski iiiiiiiii powiedział no problem przedłuzymy na ile chce :tak: i jak wrócę to wrócę ;-),ale i tak szukamy mieszkania pod Wa-wą ....
no i kupiłam podusie i kołderkę i kocyk małemu ....poscieli narazie nie wybrałam bo ja wybredny babsztyl jestem a chciałabym cos białego z dodatkami ,albo bezową albo takie cappucino :-D nic nie było a jak było to nie warte tej kaski ...pani mi róże wybierała a ja mowie ze to chłopak :eek:

no i najlepsza wiadomosc na dzis heh dostałam juz zwrot za PIT :-D

a teraz zasne na siedząco

Rozia ja juz czesto w dzien spię :zawstydzona/y:

Losiczko ustaw go na momencie do pionu :-D

Joasiu no ja mam nadzieje ze te cycki mi sie ruszą :-)

a teraz wybaczvie ale poduszka wzywa :sorry:

reklama
Hej Kochane :-)

U mnie pogoda dzisiaj taka sobie, pochmurno, zaczyna trochę deszcz pokrapywać, co oznacza, że idzie ocieplenie (mam nadzieję) :tak: + 2,5'C więc nie jest tragicznie, ale chlapa chlapą podparta na zewnątrz :baffled:

Przepraszam, że tak tylko o sobie, ale jestem padnięta po dwóch nockach i czytałam wszystko, ale jakoś nie zapamiętałam zbyt dużo :sorry:
Chciałam tylko się pochwalić (odnośnie pytania Ady), że K miał dzisiaj zebranie w pracy i dostanie umowę na stałe!!!! :-) Ale się cieszę :tak: teraz tylko trzymać kciuki do dnia podpisania, żeby nic im się nie odmieniło :-p:-p:-p

Dużo zdrówka dla chorych dzieciaczków i mamuś ;-) :*

Buziaczki :*

super ze bedzie mial umowe na stale ale wiecie co slyszalam ze nawet takie umowy juz przed niczym nie chronia bo moga cie zwolnic bez powodu i bez podabia przyczyny tyle ze musza ci placic 3 miesiace

Sylwia żadna umowa nie daje Ci pewności i nigdy jej nie dawała :tak:
Aczkolwiek zawsze jest to pewniejsza sytuacja niż żyć w strachu za każdym razem kiedy kończy się umowa na czas określony :tak: nie mówię już o nie przedłużeniu jej :szok:
Tak czy siak cieszymy się bardzo, bo firma na prawdę porządna (zagraniczna- nie polska, co widać na każdym kroku :tak:)... ach Ci Polacy...
A żeby nie było za miło to u mnie się pierdzieli znowu, ale to na G :tak:

Dziendoberek :-) :-):-)

U mnie śniezek pruszy :baffled: jeju ja chcę już wiosnę.Zakopać szaliki , czapki , rajstopki :dry:

Nocka druga do bani .Głupoty mi sie śnią. Mati w trasie :-( śni mi sie aparat dla Kuby którego odbieramy we wtorek :baffled: chyba sobie meliske zapodam.

Miłego dnia kochane :-):-):-)

Hejka. I ja przyłączam się do klubu śpiących królewien. Tak mi się oczy kleją, że nie daję rady. Muszę dziś skończyć tłumaczenie, ale chyba najpierw się położę póki Mały śpi.

Paula, co za ludzie!:wściekła/y: Mam nadzieję, że jakoś sobie załatwisz to wolne.

Violu, Sylwia, kurujcie dzieciaczki. Dużo zdrówka.

Malami, istne szaleństwo zakupowe:-) Sama bym tak poszalała! Może na allegro znajdziesz wymarzoną pościel w rozsądnej cenie.

Losiczko, przyłączam się do nawoływań wiosny:tak:

Rozia, kochana, nie za dobrze ci przypadkiem? ;-)Spanie do 8 to mało?:-D My dziś od 7 na nogach, a nocnych pobudek nie zliczę. A Bianka jak śpi? Budzi się jeszcze na mleczko?

Jeszcze się nie chwaliłam, ale m już zarezerwował wczasy nad morzem:happy2: Jedziemy 6 czy 7 lipca:happy2::happy2::happy2: Odliczam już te 3 miesiączki:-)

reklama
Witam:-):-)
Wstyd sie przyznnac ..ale jeszcze w lozku..leze z kawka i film ogladam.:-):-)mam dzis dzien leniucha..:-):-) dzis znowu mnie w boku cos kuje..a do tego rano mnie skurcz w lytce zlapal ze do tej pory czuje jeszcze bol..kurde zaczynam sie sypac na starosc:-):-) popoludniu.jak sie wyrobie z tym co zaplanowalam:-)- chociaz ciezko bedzie:-):-) to wrzuce wam obiecane fotki..milego dnia..

Do góry