reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Witam dziewczynki

ja dziś nocka do bani :( Lily koło północy jadła chyba z 5 razy :szok: Potem sie tak wiercila ze nie mogłam spać bo ja obserwowałam czy cos jej dolega plus extra karmienia tak ze podam na twarz teraz zasnęła tak ze i ja idę spać bo do tego pobudka na dobre juz po 5 była.

Ja tez chce wiosnę bo mimo ze słono świeci to temp pońizej zera.

Zycze miłego dnia

reklama
Witam w pochmurny dzień ;-)

Rozia skoro sofa już wypróbowana to czekamy na zdjęcia
:-p

Losiczko a Mati jeździ po Polsce, czy za granicę?
:confused:
Ciekawe czy Kuba będzie nosił aparat bez marudzenia
:tak:

Roszpunka dzisiaj idę znowu do pracy także myślę, że będzie już coś wiadomo odnośnie mojego wolnego…
:baffled:
A gdzie dokładnie wybieracie się nad morze? Kurcze, ale Wam fajnie
:-)

Joasiu jaka starość??? Co Ty gadasz
:szok: Ustawiam Cię do pionu! :cool2:

LiLuu oj ta Twoja marudka szaleje
:tak:
Mam nadzieję, że już niedługo będziecie przesypiać nocki- tego obu Wam życzę :*

Miłego Dnia :*

Dzien dobry dziewczynki
jestem, zyje (chociaz czasami sie zastanawiam po co?)
nie martwcie sie, nie targne sie na siebie................................................ w koncu ja z tych z kamienia, jak to ostatnio uslyszalam............dajcie mi jeszcze troszke czasu bo jakos ciezko mi przełknąc ostatnią porażkę

Sciskam Was i całuję :* :* :* :*

Katy damy Ci tyle czasu ile potrzebujesz :* Będziemy na Ciebie czekać :*

Roszpunko Bianka idzie spać koło 20 i wstaje zwykle między 4 a 5 na jedzenie, ale czasem zdarza się,że budzi się koło 3:30, a następna pobudka między 7 a 8 i wtedy już wstajemy... Chociaż czasami zdarzy jej się jeszcze zasnąć i wtedy różnie śpimy, ale to rzadkość jest niestety :-)

na g zdjęcie sofy wrzucam :-)

Kasieńko kochana podaje ramię , husteczkę nie poddawaj sie kochana :-) :-) :-)

Pauluś Mati jeżdzi po Polsce bynajmniej narazie :baffled:

Joasiu Ty stara ;-) a co ja mam powiedzieć ;-):-D;-)

Ciocia dzwoniła ma podejrzenie sepsy :-( :-( :-( tyle że nie rozumiem tego stwierdzenia pani doktor rodzinnej. Żeby stwierdzic sepse to trzeba zrobic badania A SEPSA to zespół jakis 2 co najmniej dolegliwości a ona poza wysoką gorączką nie ma nic tzn nic ją nie boli. Trzymajcie kciuki żeby to była zwykła infekcja .

Losiczko a to koło komina można powiedzieć ;-)
Kciuki za ciocię oczywiście :tak:

K***A co się dzieje z tą sepsą??? :baffled: Tym gównem chyba w szpitalach zarażają... co chwilę słyszy się, że jak ktoś długo choruje i po szpitalach jeździ to za chwilę "stwierdzają" sepsę :oo2: zresztą taki sam przypadek miałam w rodzinie... USUNĘŁAM HISTORIĘ- kto miał przeczytać ten przeczytał
:blink:
Ale skąd to dziadostwo się bierze... Czy oni tylko tak gadają??? :confused:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry