Dzień dobry:-)
Truskafka noi to gratuluję udanej wizyty :-) I brawo dla dużej pannicy :-)
Lori Tobie tez gratuluję wizyty i nadal trzymam kciuki :-)
liluu biedactwo to Twoje dziecię :-( Tak się męczy :-(k
Kasia Trzymaj się dzielnie !!! Trzymam kciuki za Wasz szybki powrót do zdrówka i do domu :-*
agnes no rzeczywiście to wygląda na ząbki ... Oby szybko sie pojawiły :-)
ilonko Twoje dziecko to anioł normalnie :-)
losiczko to czekamy na zdjecie w nowej odsłonie :-)
Sorki,że mnie tak mało ostatnio, ale cały czas cos sie dzieje... Wczoraj była pierwsza kontrola u lekarza i w sumie wszystko ok :-) Później goście i padłam... Dzis zaliczyliśmy poradnie laktacyjną w związku z moimi początkowymi problemami z karmieniem i zostałyśmy pochwalone przez położną :-) Bianka pieknie się zasysa i je aktywnie, także git :-) I pięknie przybiera na wadze :-) 3.5kg to moje szczęście waży :-) No i ja wczoraj badania sobie zrobiłam,żeby sprawdzić co z tą moją anemią... M właśnie pojechał po wyniki :-) Jutro wizyta położnej, to jej pokaże te wyniki i zobaczymy co mi powie :-)
Lori Ty chyba wspominałaś o zmianie suwaczka :-) No tez o tym myślałam,tylko czasu na toi brak...
Miłego i tłustego dnia dziewczynki :-)
Truskafka noi to gratuluję udanej wizyty :-) I brawo dla dużej pannicy :-)
Lori Tobie tez gratuluję wizyty i nadal trzymam kciuki :-)
liluu biedactwo to Twoje dziecię :-( Tak się męczy :-(k
Kasia Trzymaj się dzielnie !!! Trzymam kciuki za Wasz szybki powrót do zdrówka i do domu :-*
agnes no rzeczywiście to wygląda na ząbki ... Oby szybko sie pojawiły :-)
ilonko Twoje dziecko to anioł normalnie :-)
losiczko to czekamy na zdjecie w nowej odsłonie :-)
Sorki,że mnie tak mało ostatnio, ale cały czas cos sie dzieje... Wczoraj była pierwsza kontrola u lekarza i w sumie wszystko ok :-) Później goście i padłam... Dzis zaliczyliśmy poradnie laktacyjną w związku z moimi początkowymi problemami z karmieniem i zostałyśmy pochwalone przez położną :-) Bianka pieknie się zasysa i je aktywnie, także git :-) I pięknie przybiera na wadze :-) 3.5kg to moje szczęście waży :-) No i ja wczoraj badania sobie zrobiłam,żeby sprawdzić co z tą moją anemią... M właśnie pojechał po wyniki :-) Jutro wizyta położnej, to jej pokaże te wyniki i zobaczymy co mi powie :-)
Lori Ty chyba wspominałaś o zmianie suwaczka :-) No tez o tym myślałam,tylko czasu na toi brak...
Miłego i tłustego dnia dziewczynki :-)