reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Ada cudownie, że się odezwałaś :tak: zdrówka i wszystkiego co najlepsze dla Was :* mam nadzieję, że już niedługo będziesz mogła przebywać z nami częściej :-)

reklama
hejka :)

ja dziś miałam usg :-) na 9:30 pojechałam do gin...posiedziałam tam do 11:30:baffled:ale warto było :-D

Amelia w Michała nie chce się przemienić, od razu rozłożyła nogi i zaprezentowała się w całej okazałości :-D
już taki fajny z niej dzidziuś :-) poliki i usteczka..do zacałowania

tylko zawaliłyśmy, bo jak mała ładnie pozowała i buźkę pokazywał, to fotki nie zrobiliśmy, a potem zasłoniła się rączkami i duupa nie ma zdjęcia ehhh

wszystkie pomiary oki

panna waży 2100

i ma długie nogi :-D gin się pytała czy tatuś wysoki hehe :-D wychodzi na to że będę jedynym liliputem w rodzinie :-D

odetchnęłam, córcia dobrze się rozwija, jest raadość :tak::-)

tylko łożysko coś mi dojrzewa za szybko :no: jest na granicy drugiego i trzeciego stopnia, będziemy kontrolować sytuację, bo mogę się wcześniej rozdwoić..
no ale na to wpływu nie mamy, więc co ma być to będzie...
potem zaliczyłam kawkę u koleżanki, a potem D mi zrobił niespodziankę, skończył pracę wczesniej, odebrał od kumpeli, przywitał tulipanami i zwinął na obiad
bo nam dziś stuknęło 14 lat męczarni :-D
potem odebraliśmy Matika, jego mina jak zobaczył że i mama i tata razem go odbierają..bezcenna :-D
piję właśnie drugą kawę, bo moje ciśnienie jest tak niskie, że nie wiem czy jeszcze jestem wśród żywych :baffled::-p:-D
jutro znów w rozjazdach, tym razem klinika dla słodkich mam, ehhh znów czuję że nieźle się wysiedzę, przynajmniej mam gdzie książki czytać :-D

doczytam co u was ;)

Lor piękne wieści :) niech Malinka rośnie zdrowo i zamienia się w kolejne większe owocka :p
Agnes no faktycznie wszystkie objawy pasują do zębów, trzymajcie się
Ada dzięki za wieści :) poprawy sytuacji życzę i rośnijcie zdrowo :)
Lilu widać coraz bardziej się docieracie z małą :) kolejnych udanych nocek życzę i spokoju, żeby trądzik już nie męczył
Ilona super pomysł iii wykonanie :-)
czekamy na zębolki Pawełka :)
Katy śpiochu zazdroszczę :-D
Losiczka miłego szurania, mężulo daje w d... czy spokój jest ? :-p

i więcej nie pamiętam...:zawstydzona/y:
ale wszystkie serdecznie pozdrawiam :*

Ilonka cos dla ciebie :-D:-D:-D zdj.jpgzdj 2.jpgzdj3.jpg

Dziendoberek :-):-):-)

Truskafko moja cierpliwość jest już na skraju depresji :cool2:matko 3 tygodnie z chłopem w domu toż to masakra. z TEGO 3/4 przy kompie :wściekła/y: masakra :wściekła/y:

Ja dzisiaj lecę do fryzjera :-) normalnie mi sie należy no nie ;-);-);-) Kubula ma dzisiaj urodzinki :-) ale imprezka dopiero za 2 tyg bo m na antybiotyku ciocia jutro ma chemie więc bez niej imprezki nie może być .

Ilonko Ty dospac nie możesz ;-);-);-)

No i bedą dzisiaj pączusie :-p niestety kupne ale co tam. A po pączusiach duży kubek czerwonej herbatki :-D:-D:-D

Miłego dnia :-):-):-)

Szybko sie melduje bo jade z Darulkiem na komisje. Od wczoraj jestem wsciekla jak osa ale o tym na g jak wroce.
LOSICZKO - sto lat dla Kubusia :-)
przepraszam ze narazie tylko tyle ale czas goni

truskaffka kochana to juz duza pannica :)
a my dzis lepsza noc maly byl z tata do 3 ale mial tylko jedna akcje w nocy od 22 do 1 nad ranem troszke mu pomoglam bo chlopina nie wiedzial juz co robic :) a tak to u nas dobrze maly zjadl i teraz ma czkawke

dziama86 - tak to moja pierwsza ciąża, mam 20 lat, jeśli chodzi o komplikacje to od samego poczatku jakieś problemu, najpierw w 7 tyg plamienie, potem w 19 zaczeły się skurcze macicy, skrócona szyjka. Teraz parę dni temu skurcze powróciły, bez rucu uwięziona w łózku, już jest niby sytuacja opanowana, ale zobaczymy co dalej. Modlę się tylko aby dotrzymać jak najdłużej.

Hej .....................
ja chora mam anginę :-:)wściekła/y::-( no masakra jakas no :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Katy nie zamierzam tam predko wracac ...tylko musze porozmawiac zeby umowe mi przedłuzył tak aby na roczny macierzynski m starczyło

Liluu a w pracy jak to w pracy.............z szefostwem nie rozmawiałam bo ich nie było a laski...ok troche pracy mają ,jeden oddział zamykaja i chyba nieciekawie sie robi :no:

Ilonka swietne zawieszki i te czapki co Katka pokaazała

Losiczko pączki mmmmmmmmmmmmm ja sobie sama musze kupic ech......

mam syrop ,islę do ssania i dalej nie wiem a gardło to tak boli ze całą noc nie spałam :-(

Trusskafka super ze po wizycie wsio ok :-D:-D:tak:

reklama
WWitamy
u nas noc spoko ale wieczór tak do 23 przerabany ;( Lily tak sie Darła ze ochrypla :no: Jutro jadę z ńie do polskiego pediatry bo tutejsze imbecyle .....ech szkoda słów dali mi ta masc sterydowa a ta spaliła jej skórkę ;;(;;( męczy sie strasznie kąpie a w krochmalu i używam tylko Oilatum i gowno z tego No nic zobaczymy co jutro nam powiedzą

zycze miłego dnia

ps i dzwoinilam do przychodni niestety dopiero w sobotę mamy wizytę :(

Martus zdrowka serce

Ostatnia edycja:
Do góry