reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Viola :) tak u mnie nadal bezobjawo :-:)-( tylko ten brzuch boli ,piersi juz prawie wcale :-(,wczoraj tak jakby niedobrze przez chwile ale mineło kurcze no...

reklama
Witam!!!
Ja właśnie kończę kawkę i wpieprzam czekoladę miętową .... strasznie się tu cichutko zrobiło...... w głowie się już nie kręci..... :tak:ale jakaś taka zmęczona jestem że zaraz padam wczoraj długo wytrzymałam bo mi się Julka przebudziła więc usnęłam 22.20 a tak to z kurami spać chodzę..... nawet na figo fago ochoty brak bo tylko łóżko widzę to powieki opadają :-D:-D

Ilonka nie będę pisała że piękny komplet bo ileż można ...... to brzmi tak banalnie...... to będziesz miała dzisiaj relaks z gośćmi :-p

Martuś kochanie i jak się czujesz?

Losiczko hop,hop

Lilu szkoda z tą robotą ale głowa do góry :*

Rozia to teraz koleżanki będą musiały wymyślić inny prezent :-D

Joanna no niech m lata koło żonki i doceni to co robi :tak: Jak dziewczynki?

Paula po nocce się odezwij ;-)

Val kiedy m ma ten egzamin?

Truskaffka czekamy na zdjęcia fryzurki :tak:

Sylwia u nas tak samo jak się tatuś z córunią zaczną bawić to normalnie poziom decybeli gwałtownie wzrasta:rofl2:

Kasia es co tam jak się czujesz i dziewczynki jak się mają?

Dziama...... nam nie powiesz....... nam nie powiesz o co chodzi ? Jak coś będziemy tulić albo lać według uznania:-p

piąteczko :* :* :* :* :* :*

Hej Adus hehehe no ja ze spaniem mam tak samo wczoraj 20.20 to ja juz w lozeczku na 2 bok sie przekrecałam hihi
a czuje sie ok ,tylko brzuchol pobolewa i wiecej siedze,leze niz cokolwiek robię

Hej dziewczynki:-)

Ale jestem wkurzona....
Byłam na konsultacji u ortopedy w związku z tym moim nieszczęsnym kregosłupem, a koleś nie dość,że ledwo zerknął na zdjęcie rtg i stwierdził,że on nie widzi tego schorzenie, które inny lekarz mi zdiagnozował i na rehabilitacje chodziłam, to wypisał mi skierowanie do cc ze wzgledu na wiek, bo dla niego wiek powyżej 25lat, to już jest kwalifikacja do cc... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: No i chyba jednak prywatnie muszę iść, czyli 150zl w plecy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wrrrr

Dziendoberek :-)

Kubula w szkole ale musieliśmy jeszcze skoczyc do sklepu po krepę i łyżkę drewnianą bo dzisiaj robia kukiełki.No i mama jednego z kolegów małego mnie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: bo grzecznie poprosiłam jej syna by nie kopał Kuby.Wczoraj na kurtce w okolicach brzucha miał dosłownie odcisk jego buta .Matka prawie mi do gardła doskoczyła bo jego biednego synka wszyscy biją a on dupa nie odda a jak odda to wielka draka.Chłopak najwyższy w klasie , nie raz widzę jak sie zachowuje na biosku .Jak gra w piłkę i coś mu nie wyjdzie zaczyna przeklinać pluć na dzieci.Widać jakie nerwy mam matka to i syn ma to po niej.

Ja dzisiaj kończe karakowiaka .W poniedziałek przyjerzdzają torebki no i w kńcu te pacynki.Męzulo dzisiaj wraca najważniejsze że z kasą bo za ostatni tydzien mu nie zapłacił :-(

Dopiero kawę sobie zrobiłam:sorry2: Miłego dnia dziewczynki :-):-):-)

Dzień dobry

czy wy spać nie możecie :szok::szok::szok:
ja popijam kawusie i zaraz uciekamy znowu do UP :angry::wściekła/y: ciągle czegoś chcą a zasiłku zero

Ilonko twój Pawełek jeśt przesłodki nie mogę się na niego napatrzeć :tak::tak::tak:

Marta proszę być dobrej myśli ;-)wiem że czasami trudno nam uwierzy w cud ale one naprawdę się zdarzają

Sylwia :confused: dziwne z tym kamieniem

i więcej nie pamiętam :no:

miłego dnia kobietki :*:*:*:*:*:*:*:*:*

Rozia jak to cc????? pogieło go???ale idz i sprawdz to jeszcze dokładnie zeby pozniej problemów nie było :tak:

Losiczko trza jej było tez wiążkę posłac juz ja z taką babą bym sie rozprawiła a jak nie z nia to tem glutowi bym po cichu powiedziała do słuchu :szok: i to tak ze by mi sie kłaniał z końca korytarza hehehehehehe

Liluu a co oni tam Cie tak ganiają dziady jedne ,ale dzis jestem bojowo nastawiona !!!

a i siknełam se pamiątkowo ostatni raz no i krecha mocniejsza od kontolnej

Ostatnia edycja:
witam Kochane z rana i zaraz uciekam.Roza @ nadal nie ma,ale to tylko ptzez złośliwość.owu musiało być póżniej,a może wogle?:confused:,bo dziwna ta moja tempka.miałam ostatni test,więc zrobiłam,myślałam że będzie cud na urodziny,ale oczywiście nic nie wyszło.tak więc pozostała w Tobie nadzieja,a widzę że jest pięknie!:tak::tak::tak::tak::tak::tak:! ja życzę miłego dnia,wpadnę jutro bo dzisiaj mężulek zaplanował mi niespodziankę na urodzinki,a potem bania u Cygana ze znajomymi... buziaki dla wszystkich!!! serca028.gifZobacz załącznik 517848Zobacz załącznik 517848

e no ja się tak nie bawię Marta zrobiłaś jeden test więcej niż ja :-p:-p:-p:-p

a co do UP to niech ich ślak trafi mówię ci ciągle coś chcą teraz musi donieść dowód osobisty i potwierdzenie adresu :confused::baffled:

reklama
Do góry