reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Martuś jak brzuch boli to dobrze a do wc nie chodzisz częściej?

Pamela
100 lat kochana i spełnienia marzeń.

Ilonka należy mi się zasiłek ale ile tego będzie z 400zł? Co ta babka wymyśliła?

Rozia moja mamie zrosty w kręgosłupie w ciąży wykryli i nie miała cesarki....
rozumiem że masz lekką tego wersję?

Marta moje plany to wkońcu załatwić sobie internet do domu bo mnie k*****ca trafi.....

Ilonka a tak sobie wczoraj wymyśliłam że czekoladę sobię kupię tylko nie słodką bardzo.... ( że dorabiam na hurtowni słodyczy to już wogóle ekstra) więc sobie kupiłam żurawina i mięta ..... wiem gdzie mi się odłoży nie musisz przypominać:-D:-D

Rozia ja nie miałam pojęcia co to więc krótki opis sobie przeczytałam..... musisz iść do innego lekarza to skonsultować.... żeby potem jakiś problemów nie było:tak:

Violu pompony na szaliczku,:szok::szok::szok: sama sobie rozrysowała czapulkę i mi przesłała ( skopiowała z innej strony na allegro tylko pomieszała kolorki , a z tego co widziałam tamta czapulka była chyba za 37zł (bez przesyłki) a u mnie taniej hahaha ... zobaczymy co mi wyjdzie z tego :-D:-D :-D no własnie zasiłek mały niestety :-:)-:)-:)-( ciekawe czy by politycy wyzyli za te pieniadze :crazy::angry:

Ada ja bym nie mogła pracowac tam bo ja taki łasuch ( co zreszta widac) ze duupe to bym miała jak 3 drzwiowa szafa :-D:-D:-D

ilonko ale Ty pierdoły opowiadasz, normalnie Ci stuknę :crazy::angry::angry::angry::crazy: Ty laska jesteś, więc możesz sobie podjadać :-)

Aduś to jak się czyta to to wygląda trochę strasznie, ale prawda jest taka,że bardzo dużo osób pzrechodzi to w wieku dorastania i nawet o tym nie wie, a to nie rzutuje jakoś na życie... Ot, kręgosłup trochę czasami boli jak za dużo się nadźwigasz albo nachodzisz :-) A że ja jeszcze się garbie, to gdyby nie jeden atak bólu,że na pogotowiu wylądowałam, to bym nawet nie wiedziała :-)

Ilonka no proszę Cię Ty dupę jak szafa ?? Widziałam jaka laska z Ciebie więc nie bądź przesadnie skromna :tak: ja zawsze w swojej rodzinie byłam jedna z większych nie gruba ale nie chuda i jak w wakacje pomagaliśmy rodzicom wszyscy myśleli że to ja najwięcej słodyczy pożerałam a ja najmniej :szok: teraz jem więcej słodkiego choć ostatnio jakoś tak wyrywkowo mam smak na słodkie raczej śledzie albo pomarańcz/ grejfrut :-D oczywiście nie na raz;-)

reklama
NO dobra dupka chudziutka nóżki tez ale..... brzuch :-:)-:)-:)-( miała być dieta a na razie sobie darowałam ... idą swięta także nie bede głodować jak każdy bedzie sie zajadać :-D:-D:-D:-D ale robię brzuszki a przyjamniej 2 razy dziennie .. a po nowym roku juz muszę sie wziąść w garść bo na wiosnę zeby jakoś wyglądać a nie jak pączek :crazy:

Do góry