reklama
P
Paula~
Gość
Witam :-)
Ja tylko tak przelotnie, bo po nocce jestem padnięta, a dzisiaj na kolejną... także muszę się wyleżeć ;-)
Ilonko czapula jak zawsze piękna
Dziama Ty wiesz, że tutaj można o wszystkim pogadać, także wal śmiało, a nie duś wszystkiego w sobie :-) nie wydziwiaj !
Sylwia oczywiście daj znać jak po USG
Truskafffka czekamy na fotkę w nowej fryzurze :-) wiem, wiem jestem upierdliwa
Od razu chciałam zgłosić, żeby nie było zaskoczenia, że w weekend będzie mnie malutko, bo K przyjeżdża :-)
Ciekawe co u naszej kochanej piąteczki…
Miłego Dnia Kochane :-) :*
Ja tylko tak przelotnie, bo po nocce jestem padnięta, a dzisiaj na kolejną... także muszę się wyleżeć ;-)
Ilonko czapula jak zawsze piękna
Dziama Ty wiesz, że tutaj można o wszystkim pogadać, także wal śmiało, a nie duś wszystkiego w sobie :-) nie wydziwiaj !
Sylwia oczywiście daj znać jak po USG
Truskafffka czekamy na fotkę w nowej fryzurze :-) wiem, wiem jestem upierdliwa
Od razu chciałam zgłosić, żeby nie było zaskoczenia, że w weekend będzie mnie malutko, bo K przyjeżdża :-)
Ciekawe co u naszej kochanej piąteczki…
Miłego Dnia Kochane :-) :*
Dzień dobry dziewczynki :-)
Ja dopiero teraz, bo rano poszłam na badanie, którego nie miałam Później na ploty do koleżanki, później po leżaczek i kupilismy go :-) Jupi :-) I jeszcze po stelaż pod wanienkę :-) I dopiero dotarłam na mieszkanie :-)
Martus niby odbiory mieszkań zaczynają się od połowy stycznia i mam ich nękać,żebyśmy byli na początku kolejki, ale jak wyjdzie, to nie wiem... A później jeszcze tzreb a urządzić... Jeśli będziemy na poczatku listy odbiorów mieszkań, to mam cichą nadzieję,że do końca lutego już sie wprowadzimy :-)
edith...
Gdzie sie wszystkie podziałyście??
Ja dopiero teraz, bo rano poszłam na badanie, którego nie miałam Później na ploty do koleżanki, później po leżaczek i kupilismy go :-) Jupi :-) I jeszcze po stelaż pod wanienkę :-) I dopiero dotarłam na mieszkanie :-)
Martus niby odbiory mieszkań zaczynają się od połowy stycznia i mam ich nękać,żebyśmy byli na początku kolejki, ale jak wyjdzie, to nie wiem... A później jeszcze tzreb a urządzić... Jeśli będziemy na poczatku listy odbiorów mieszkań, to mam cichą nadzieję,że do końca lutego już sie wprowadzimy :-)
edith...
Gdzie sie wszystkie podziałyście??
Ostatnia edycja:
Roza_
Fanka BB :)
tez jestem, cisza dziś....
Pamelka widzę że się wredota spóźnia:-)
Rozia kciuki za szybką wprowadzkę... udało się kupić leżaczek:-)
Agnes synuś absorbujący mocno
Pamelka widzę że się wredota spóźnia:-)
Rozia kciuki za szybką wprowadzkę... udało się kupić leżaczek:-)
Agnes synuś absorbujący mocno
Roza_
Fanka BB :)
Liluu :-( szzkoda... ale może niedługo coś ruszy
reklama
Podziel się: