reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

O kurczę, ale mi się drzemło :-)

pamela no ja też nie szydełkowa :) Póki co :)

Roza a dziękuję :-) Udało się, z czego się bardzo cieszę :-) Ale w sumie nawet jakbym nie kupiła, to i tak bym miała, bo się okazałom,żee dziewczyny z pracy chciały mi kupić :)

Liluu szkoda :-( Tulę mocno :*

Ostatnia edycja:
reklama
Aniu prędzej czy później na pewno coś znajdzie, głowa do góry:-):-):-) Nie martw się myśl pozytywnie dla Lily.

Ilonka zdecydowałam chcę taką myszkę popielato żółtą, nie wiem czy te wąsy itp są czarne czy brązowe,ale ja bym chciała brązowe.

Od przyszłego tygodnia ja szukam pracy.....................

Pamela co z tą Twoją @ ??????????????? Nadal widzę ze nie ma ...:confused:
Anulka mam nadzieje ze po nowym roku juz coś sie znajdzie dla P...:tak: kurcze :-:)-:)-:)-:)-( Na jaki kolorek sypialnia bedzie???????? czerwony :-D ??????? :-):-):-):-):-) oczywiście chodzi mi ze tak romantycznie :-)
Rozia czyli bujaczek juz czeka na Biankę :-) super !!!!!!!!!!!!!!!!!!
sylwia ja mam tak co weekend ze mi przeważnie głowa pęka wieczorami, bo jak Jaś z tatą zaczną sie bawić to normalnie jakby tornado przechodziło przez mieszkanie :confused::confused::-D:-D:-D:-D

Viola mówisz masz :) w tej szaro zółtej elementy są brązowe bo mi włóczki czarnej brakło :) no i jak dla mnie o wiele lepiej to wygląda :tak:

a co z tą pracą w biedronce ??????????????

Witajcie wieczorowa pora - padam na ryjek bo bylismy dzis z Darulem u okulisty wiec caly dzien z glowy. W dodatku od 2 dni brzuch boli jak podczas @ a jej brak :nerd:
Widze ze dzis nie za gwarno u nas :confused:

Dzieńdoberek :-D

Ja musiałam zwlec dupsko wcześniej bo bede miec prawdopodobnie gosci koło 10 :baffled: także trzeba ogarnąć chatę :baffled: wczoraj wieczorem juz nie miałam siły .... wpadła znajoma z synkiem i piwkiem hiihi takze potem tylko szybko dzieciaki wykąpałam i leniuuchowałam :-p

Kurcze strasznie sie tu zrobiło cicho:szok:
Zawsze Katka coś skrobnęła jeszcze w nocy czy Katrina a teraz ...:szok::szok::szok:

Ania to tez bardzo ładny odcień :-) spokojny :tak::-)
Joasia niech kolanko szybko zdrowieje :-p a poudawac tez nie zaszkodzi hihi :-D

Violu a tu masz cały komplecik :-)

Zdjęcie1262.jpg Zdjęcie12445.jpg

Zdjęcie1267.jpg Zdjęcie1277.jpg

Witam

Ilonka
śliczny jest cały komplecik,ale ja muszę strasznie teraz się z kasą liczyć więc poproszę samą czapeczkę, może na przyszły rok zamówię komplecik sowę:) Ciekawe jakby myszka brązowo żółta wyglądała .... A co do pracy w biedronce to właśnie będę dopiero składała papiery, musiałam poczekać aż mi się skończy macierzyński i muszę zarejstrować się i UP. A powiedz mi na kiedy byłaby czapeczka? A rozmiar chyba taki jak na Pawcia, Antoś ma obwód główki teraz 42.

Małami a jak tam objawy ciągle brak?

Piąteczko halo !!!! wróć do nas kochana.....

reklama
Witam :)
Ja bylam juz dzis na usg nerek no i zastoj zmniejszyl sie o 11 mm a kamienia niby nie ma a ja wiem ze jest niestety no i nie wiem jak mam komentowac to usg jak nerka mnieniestety czasami boli ;/
U nas w piatek nastepny ostwieraja pierwsza galerie ciekawe co tam ciekawego niby bedzie ...

Do góry