reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Ada dzięki, już miałam raz cukrzycę ciążową, więc w razie czego wiem co i jak, damy radę. Ale łudzę się się ominie mnie ta przyjemność..:sorry:
Ilona trzymam kciuki :) my tak w sumie dietę na dziewczynkę trzymaliśmy, ale seks na spontana z wykorzystaniem każdego dnia w okolicach owulacji :)
Marta hehe
też mam zebranie dzisiaj

Dziama
ja nie mogę...jakie cuda, mam hopla na punkcie ozdób choinkowych :D

Ostatnia edycja:
reklama
Paula no nie dziwię się a kiedy się widzicie znowu? Jak wchodzę na gr i widzę te Twoje zdjęcie to o jakich Ty wadach gadasz mała :sorry::eek:

Magda jakie to piękne...... a jak się robi te bombki nie na szydełku tylko te drugie? Bij zabij ale naucz :) więc będziecie chrzcić ile wlezie .... tylko sobie rąk na ścianie nie wyodbijaj :p

Truskaffka no to dobrze że już wiesz co i jak, mam nadzieje że będzie ok

Agnes szalona mamuśka z ciebie teraz to chyba zmordowana tym chodzeniem musisz być

Ostatnia edycja:
ada ja jestem bardzo zadowolona ze udalo mi sie wyrwac do miasta i pochodzic. bo u siebie juz mialam dosyc chodzenia ciagle tymi samymi drogami. tak to jest jak sie mieszka pod miastem. fajnie bo masz spokój daleko do cywilizacji ale jak masz spacery z malym zaliczac to juz ci sie nudzi taka okolica

ale fakt zmeczona troszke jestem

Moje piękne ja uciekam.... napracowałam się ;-) trzeba na tego mojego nie dobrego brata poczekać bo nic nikt nie wie :-( muszę go zbić że śmiał nas narażać na stres....... no i muszę jeszcze mężulka przelecieć ciul wie kiedy ta owulacja więc trzeba się wykorzystywać..... a jak się wczoraj zdziwił jak wrócił z pracy a ja mu mówię że ma dwie minuty na ogarnięcie się ja czekam w sypialni

AdaW dopiero w następny weekend się widzimy :-(
dziękuję, ale uwierz, że mam ich kilka ;-) w każdym razie staram się o nich nie myśleć :-)

Dziama bombeczki cud, miód, malinka
:-)

Agnes po takiej wyprawie będzie Wam się dobrze spało obojgu
:tak:

Piąteczko a masz jakieś wieści kiedy wracacie do domu?
:confused: Kibicuję Wam dzielnie :tak:

agnes, zdać nie jest ciężko, zależy na jakim twój jest poziomie. Trochę trzeba przysiąść z jakąś książką przygotowującą i będzie dobrze.

Ktoś wie co z kasią???

reklama
A mi sie udalo zalatwic usg nerek na nfz na 23 listopada jestem z siebie dumna :) tyle ze mialam miec kontrolne usg ciazy a tu lekarz nie reagowal tym bardziej ze niby sprzet zepsuty ciekawe ile w tym prawdy

Do góry