reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Małami Paula ma rację zagadaj żeby nie odwlekać tego w czasie ech ale wyszły jaja :) ale jest fasolinek i to teraz najważniejsze :) a że nie macie papierka to nikt nie udowodni żadnego wymówienia.
Ada- jake Ty masz dziewczyno fantaazje :) pewnie masz niezłego listonosza heheheh ja o moim to w zyciu bykm takich fantazji nie miała :) A ja się nie mogę doczekać pt mój M przyjeżdża do wt lub śr będziemy mieszanko "rozdziewiczać" metr po metrze hehehhehehe bo w sumie raz tylko tak ogólnikowo mieliśmy okazję tam tylko ten tego

reklama
Moja kuzynka pamiętam ze sypała dziecku na paluszek troszkę soli :szok: ale on był wiekszy. Maksiu raczej sie tak szybko nie przyzwyczai - chyba :-D:-D:-D:-D

Ilonko no miałam małą pijawke przy cycu :-D:-D:-D Moje wszystkie 4 chłopaki od urodzenia spały na brzuchu.Nawet w wózku :-):-):-).Ktos zagląda do wózka zobaczyc gębulę a tam dupka he he .

Martuś no mnie sie też wydaje że 1 miesiąc on a w sumie 35 dni a potem śmieszny zus .

Ada za czapulkę biorę 25zł a za komplecik 40zł - nie wiem czy dużo czy mało :sorry::sorry: ale zamówień mam sporo - naprawde :-D:-D:-D:-D:-D Nie no taka matka wyrodna to nie jestem (jeszcze)hehe .... zresztą On ma swój charakter i na siłe sie nic nie da :-D:-D:-D ale przeważnie to siedzę po nocach i dziergam bo chłopaki idą spać o 20 a ja czasem i do 1 siedzę :sorry:

losiczka Ty to mnie zawsze powalisz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak wybucham śmiechem to Jaśko leci bo mysli ze coś śmiesznego oglądam a ja tylko czytam Twoje posty :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: haha

Katy jak nocka na nowym łożu?:cool2:
ŁAAAAŁ no łoże boooskie!!!!!!!!
w takim miejscu to i ja mogłabym poprasować...i jeszcze manko za to zwinąć ach,... :p
Ilona przekichane :( tulę
a te starania o malucha trzeciego kiedy zaczynacie? hihi
będziecie starali sie trochę pobawić w planowanie córci?
Sylwia kurde, w głowie się nie mieści, jak masz problem z nerkami to powinni bez szemrania znaleźć termin...ehhh
Dziama dzięki za wieści... Kasiu jesteśmy z Tobą i dziewczynkami!!!!!
Ada
matkooo istny koszmar, dobrze że chłopaki wyszli cało z wypadku...
a po badaniu..zobaczymy, jakie wyniki będą, niestety wizja cukrzycy całkiem realna
Valky sto lat dla męża :)
Losiczko hahahaha nie no fortuna z rodzinnego hahahahaha
Dziama koniecznie chcę widzieć tą twoja choinkę, super pomysł :D
Marta kurcze, szkoda, ale w sumie rozumiem gin...niestety swoje człowiek musi odczekać, żeby zobaczyć szczęśliwie maluszka...będzie dobrze!!! byle do piątku!!!
a mnie piersi w ciąży z Matikiem w ogóle nie bolały!!!
za to teraz bolały bardzo, także co ciąża to inaczej, spokojnie
Paula a ja słyszałam że to światowy dzień cukrzycy
Roszpunka to pospaliście ;)
robótki ręczne powiadasz? zbereźniku hihi

AdaW no skromność to aż od Ciebie bije :-D;-)

Dziama uuuuuuu to będzie się działo
:-) aż wstyd mi myśleć :-D

Co do L4 to jest tak jak dziewczyny piszą, no chyba, że są jeszcze jakieś ustępstwa od tego, ale nic mi nie wiadomo...
:confused:

edit.:
Ilonko to na prawdę nie dużo, ja kiedyś za sam szalik dla siebie płaciłam 70,00zł (również robótka ręczna) co prawda troszkę większy- wiadomo, no ale według mnie Twoje ceny są super niskie
:tak:

truskafffka międzynarodowe jak najbardziej, ale to tak bardziej pod Polskę
;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Truskaweczko :-p:-p:-p:-p Ja nie planuje za to mój mąż planuje :-D:-D hmmmm :baffled::baffled::baffled: :laugh2::laugh2::laugh2: no ale i tak nici z jego podchodów itd cwańsza będe :-D:-D:-D:-D a jak przyjdzie ten moment za pare lat to napewno podchodzić w taki sposób aby była ta córa... a jak nie to do skutku :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
Paula to mamy dziś wiele świąt hihi
Ilona pytam z ciekawości, bo my trochę pod dziewczynkę działaliśmy. Choć z przymrużeniem oka...bo przecież w grę wchodzi jeden plemniczek cwaniaczek i wszystko się może zdarzyć haha ale jak widać..udało się ;)
choć intuicja mnie w konia robiła od początku :p
Roszpunka hihihi nie mam nic na swoje usprawiedliwienie hihihihi

Do góry