reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Wpadam na chwile napisac co u nas a tu takie wiesci - KASIENKO - GRATULACJE DZIEWCZYNEK TRZYMAJCIE SIE KOCHANE TERAZ MOZE BYC TYLKO LEPIEJ I LEPIEJ :-):-)

ILONKO - oby @ jak najszybciej sobie poszla, mnie gin mowil ze do m-ca powinnam tez dostac mimo ze karmie bo hormony juz do siebie wrocily a tu poltora m-ca za mna i cisza.

Bylam tez z maluchami u lekarza bo kaszel ich meczyl przeokrutnie i Darus wirusowe zapalenie oskrzeli ale narazie bez antybiotyku a Anecia na szczescie czysto tylko wydzielinka ja drazni i kaszle biedactwo. W piatek kontrol.

reklama
Kasiu kochana modlimy sie zeby bylo dobrze!!!!!!!! Musi byc!!!!!!!!! Trzymajcie sie jakos wszyscy!!!!!!!!!!

Roszpunko na razie konkretnej daty powrotu nie mamy:no: ....wiesz jak to jest wszystko sie moze zmienic w kazdej chwili
Truskaffka niestety nic nie bylo ale moze dzisiaj to nadrobimy :-)
Agnes ale czad to kiedy sie wymieniamy???? Dorzuce cos wiecej szmatek do prasowania co by Olusia dluzej zatrzymac :-D:-D:-D
Piateczko i jakie wiesci????;-)

Wrzucam fajna stronke z srodkami czystosci metoda ECO :-):-)http://dziecisawazne.pl/przepisy-na-domowe-srodki-czystosci/2/

Ostatnia edycja:
DZień dobry dziewczynki :-)

Ja oczywiście nie śpię :-( To już druga moja dłuższa pobudka dzisiaj, więc pewnie uda mi się jeszcze troszkę zdrzemnąć...

Wczoraj już nic nie pisałam ani zdjęć nie wrzuciłam, bo strasznie zmęczona byłam... Oczywiście nie dotarliśmy do ikea, bo zeszło nam u lekarza i korki były, więc byśmy nie zdążyli na spotkanie ze stolarzem... Wizyta ok :-) Na ktg też ok, nie wyszły mi żadne skurcze, a tego się z ginką obawiałyśmy, bo mi brzuch twardnieje, ale jest git :-) Bianka chyba wtedy spała, bo nie bardzo chciała się ruszać na tym ktg :-) Wygląda na to,że jak będzie tak przybierać, to będzie miała mniej więcej 3200-3500 przy urodzeniu :-) Mam nadzieję,że tak będzie :-)

Co do stolarza, to siedzieliśmy z nim jakieś 2,5h, ale na prawdę fajny gość :-) Wszystko nam rozrysował ładnie, podpowiedział różne rzeczy, także jest ok :-) Czekamy na wizualizację i na następnym spotkaniu ma nam dać wycenę... Aż się boję, bo bardzo bym chciała, żeby to on nam robił kuchnie, ale jak nam da cenę dużo wyższą od poprzedniego stolarza, to może być kiepsko... No zobaczymy...

A to jest czapa dla Bianki i etui na tel dzieła ilonki :-) Zdjęcie nie oddaje urody tej czapeczki :-) Na żywo jest po prostu boska :-)

DSC05935.jpg

Miłego dnia Wam życzę :-)

Witam:)

Kasiu gratulacje córeczek. Dziewczynki są silne i na pewno szybko dojdą do siebie :tak::tak::tak: Zdrówka dla Ciebie i córeczek:)

Małami to jeszcze raz gratuluję:) Ta kreseczka na teście taka dziewczynkowa:tak:

Dzień dobry :-)

Viola co sie nie odzywasz ostatnio ??????????????
Małami no krecha jak marzenie :-):-):-):-D:-D:-D a w ogóle to starszy brat wie ze bedzie nowy lokator :laugh2:?????? czy na razie nie mówiliście ??????????
Rozia cieszę sie ze wizyta udana, a Bianka niech rośnie i ma nawet i 4 kg byle zdrowa :laugh2::laugh2::laugh2: mam nadzieje ze stolarz nie puści Was z torbami :sorry2::laugh2: i bedziecie miec wymarzone mebelki :tak: bardzo sie cieszę ze czapulka sie podoba :) Juz nie mogę sie doczekać kiedy zobaczę Biankę w niej :tak::tak::tak::-):-):-):-) :happy::happy::happy:

U mnie chyba @ mniej wiecej taki jak przed ciążą.... czyli ok 3 dni większe krwawienie( choć tym razem to był potop) a potem juz raczej plamienia ...bo dziś juz jest o niebo lepiej ....:tak::tak::tak::tak:

Pytałyście o moje prawko.. ciągle zapominam odp,,,,, otóż stanęło kuźwa wszystko w miejscu ... w następnym tyg zrobię wszystko aby juz iść do lekarza po zaświadczenie skoczyć po testy i sie uczyć juz .... kurcze bo do konca roku muszę zdać teorię ale nie wiem czy sie wyrobię :-( masakra !!!!!!!!!

Miłego dzionka !!!!!!!!!!

Myslę ciągle o Kasi i o dziewczynkach .... mam nadzieje ze mają sie coraz lepiej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hej.

kasiu, gratuluję dziewczynek:happy2::happy2::happy2:

roza, dzięki za info. Biedna kasia, mam nadzieję, że dziś będzie lepiej z nią i z dziewczynkami.

malami, sama radość oglądać takie teściory hihi:-) Jutro wizyta??

Roszpunka tak jutro wizyta na 8 rano :) mam nadzieje ze ok bedzie

Ilonko no to niech ta @ już sobie idzie :-)

Rozia hehe mała rośnie jak na drożdzach :)))))) i dobrze ;)

Viola myslisz ze dziewczynkowa :-D:-D:-D hehe to sie z czasem okaże hihihi

lece na sniadanko bo mnie skręci

reklama
Witajcie ja bede dzis nie dostepna bo w nocy malo co spalam bo mala co chwile sie budzila i byla wyspana ;/
Kasiu gratulacje coreczek !!!! bedzie wszystko dobrze

Do góry