reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Hej dziewczynki

właśnie czytałam że Kasia ma mieć cesarkę....

Kasia wielkie kciuki trzymam i aby wszystko dobrze było i malutkie zdrowe no i oczywiście ty:-):-)

Agnes ale pospał:-)

Marta no szkoda:-( ale dobrze że do piątku niedaleko:-)

Sylwia to to super:-)

Dziama czekamy na wieści:tak:

Ada wykorzystuj wykorzystuj:tak:

Ja też liczę na wieczorek, a mi mąż wyskakuje że mecz dziś:wściekła/y: i dupa po romantyzmie, szybki numerek po pierwszej połowie ehhh

Ostatnia edycja:
reklama
Sylwia to super ze Ci sie udało wizytę załatwić!cieszę sie;-)Ada ale miałaś stresa,dobrze że wszystko skonczyło sie tylko na strachu.to miłego gwałtu na mężu życzę,jak jest owu to nie ma że boli! Roza przerwa trwa 15 minut to całkiem sporo na dobry seksik:-D!witaj Piateczka!

Ostatnia edycja:
hej dziewczynki :-)

Tak się zastanawiałam, czy Kasia dawała Wam znać... Martwię się :-(

Mam info od Kasi , a raczej od jej męża, zaraz Wam napiszę

Ostatnia edycja:
Tak więć Kasia miała cesarkę o 11.45. Dziewczynki ważą: 1450g Alicja i 2120 Hania i Ona troszkę gorzej rokuje. Obie są w inkubatorach. Jedna ma anemie, druga niewydolność oddechowo-krążeniową, ale chyba już jest troszkę lepiej, bo Kasi M mówił,że na początku nie pozwolili mu zobaczyć dziewczynek, a o 17 już mógł je zobaczyć. Jutro popołudniu będzie coś więcej wiadomo. Aczkolwiek pielęgniarki mówiły,że jest lepiej, choć lekarze wolą milczeć.

Co do samej Kasi, to jest na intensywnej terapii, bo mam zakrzep i o ile dobrze zrozumiałam, to zapadło jej się płuco, ale już lekarze doszli co się stało i dali jej leki przeciwzakrzepowe. Kasia nie może mieć przy sobie telefonu. Ale jest przytomna i powinno być wszystko ok. Jak Kasia wyjdzie jutro z intensywnej, to sie sama odezwie, a jeśli nie, to jej m ma dać znać jak się coś zmieni.

Pzrekazałam,że wszystkie tu o niej myślimy i trzeba się modlić za dziewczynki i za Kasie.

Roziu dziękuje kochana za wiadomośc .Kasiu trzymaj sie dzielnie .Zdrówka dla Ciebie i dziewczynek . Już teraz tylko może byc lepiej a potem super.Gratuluje córeczek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rozia dziękuję !!!!!!!!!!!!!!!!!!! To wszystko tak brzmi strasznie, ale wierze ze bedzie dobrze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ze szybko do Nas wrócą !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kasiu- GRATULUJĘ CÓRECZEK !!!!!!!!!!!!!!!!

Rozia dziekuje za info
Kasiu modlimy sie za ciebie i córeczki oby rosły zdrowe dla mamy i taty &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Rozia dziękujemy :)

Kasiu Gratulujemy Wam Córeczek :) wiele przeszliście, ale tak jak cała reszta wierzę i wiem, że teraz będzie już tylko lepiej. Jesteśmy z Wami

reklama
hej!

kasia dzielna z ciebie kobieta. gratuluję córeczek. wierzę że wkrótce będziecie razem w domku. trzymajcie się dziewczyny!

szukam u was pomocy. potrzebuję przepis na jakieś pyszne ciasto bo w sobote m ma imieniny. jakieś propozycje? ponoć 3bit jest smaczny. na któraś przepis? albo jakąś inną propozycje?

jutro od rana znowu wybywam na miasto, potem położna więc pewnie po południu dopiero będę.

DOBRANOC SŁONECZKA

Do góry