reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Ilonko otóż to :-):-D

kurFa :wściekła/y: czekam na ten mój sweterek, który ostatnio zamówiłam i dzwoni do mnie listonosz na domofonie, że ma pocztę... no to ja się ubieram na szybko (bo w piżamce siedzę :zawstydzona/y:) i czekam, czekam, a on tylko zadzwonił żeby go wpuścić do bloku :eek: no szlag mnie trafi zaraz :rofl2:

reklama
Perły wy moje Katka się zalicza na ten dzień seniora bo skleroza za rogiem , zapomnialam ladowarki do kompa a mi padł więc wrzuce po pracy coś jeszcze dopstrykam tel bo i z niego pisze Martuś slonko to dopiero początek więc może gina miała troszkę racji a te 2 dni jakoś dasz radę ;*

Martuś a dowiadywałaś się jak to jest z tym zwolnieniem jak jesteś w ciąży?? Bo jak pracodawca dał Ci wypowiedzenie, to musi je cofnąć, ale nie wiem jak jest w sytuacji gdy to Ty złożyłaś wypowiedzenie, ale może też nie ma nic do gadania i musi cofnąć, jeśli Ty tak chcesz?? Zadzwoń na tą infolinię, co piateczka podawała albo do PIP-u i to chyba jest nawet pewniejsza instytucja, bo to rozwiązania prawne wchodzą w grę... Bo wtedy nie musiałabyś się pzrejmować...

hejka :)
ja dziś po przyjemnościach z glukozą:confused2: blee :confused2: do tego wczesna pobudka i kiepska nocka...sama radość:-p
ale przynajmniej słońce świeci:-D

byczęęęę sięęęęę :-p

lecę doczytać co u was :)

katy,mało, nie mało, dziś wstaliśmy dopiero o 7 a o 9 znów do łóżka i kimałam z małym do 11, a on do 12 pospał mały śpioch! Łóżko boskie, szczęściaro! No a chata też niczego sobie. Twoja nowa pewnie będzie o niebo lepsza;-) Ile to jeszcze do powrotu????

Poradźcie mi coś, Maksio ciągle z kciukiem w buzi, boję się, że się nie odzwyczai i będzie takim dużym mamlasem z paluchem w buzi... A na widok smoczka robi zniesmaczoną minę...:sorry: Nawet z butli nie chce jeść, tylko cyc i cyc.

martusia, a to pech, że jeszcze musisz czekać. Mam nadzieję, że szef cofnie to wypowiedzenie.

paula,jeśli to prawda, że jesteś ostatnia nieujawniona, to proszę zdjęcie na g, bo kara będzie :angry:;-)

Roszpunka no na to wyszło, że tylko ja zostałam hahaha :ninja2:
właśnie próbowałam wgrać, ale nie jestem pewna czy mi się to udało :-D bo puki co ja go nie widzę w galerii na G :oo2:

Paula dzięki pewnie że nie ma czego zazdrościć najgorsze że muszą teraz dojechać z okolic Szczecina do Krakowa sami i obu tel. padły :(

Malami to może mu wmów że żartowałaś a on nie zrozumiał. A to jak nie było na piśmie to bym udawała że nie wiem o co chodzi :eek::happy:
i l4 do rozwiązania :laugh2:

Paula ale Cię listonosz załatwił :-D a ja myślałam że z okazji dnia seniora zaszalejemy...... po wymieniamy się przebytymi chorobami i dolegliwościami a potem konkursy która dalej rzuci sztuczną szczęką wyścig balkoników:laugh2:........ a tak to zero atrakcji :-D:-D:-D:-D:-D

truskafka no to masz ciężki dzień dziś ale głowa do góry a jak po tym badaniu oprócz blee:happy:

reklama
Dzień seniora- no to nie ma bata po prcy znów nie łapię się za pudła tylko idę spać :) w taki dzień grzechem byłoby inaczej hehehehe

Małami- a ten gość jakiś w miarę myślisz ze bez walk się obejdzie kurka?

myśle o kasi i księżniczkach

Do góry