reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

AdaW no mówię Ci taki gagatek z tego naszego listonosza, a ja tak się dla niego wyszykowałam hahaha :-D

Dziama no raczej, tak ważnego dnia nie można zmarnować na pudła
:-)

Zdjęcie zaginęło mi w akcji ... :eek:

reklama
Paula :-):-):-):-):-):-)

a gdzie Viola ????????????????????????????????

Ja tak samo mysle o kasi i dziewczynkach :tak::tak::tak:

Roszpunka nie wiem jak ci pomóc :szok::szok::szok:

Odkryłam dziś ze Papi usypia migiem na brzuszku :-D:-D:-D hehe,, widzę ze chce mu sie spać bo oczy trze wiec bach Go na brzuch a ten od razu zasypia :szok::szok::szok::szok::szok::szok: :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Jas to sie wydzierał jak nie wiem a Jemu lepiej ta pozycja odpowiada z tego co widzę !!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-) NO ale tylko wtedy jak chce mu sie spać, bo jak Go kłade normlanie to zaraz kręci nosem :-D

Martuś a nie jest tak ze pierwszy miesiac L4 płaci pracodawca a po 30 dniach przejmuje wypłacania Zus?????????????????????????:sorry:

ilona, każdy sposób dobry aby maleństwo zamknęło dziobek hihi:-D Mam nadzieję, że Maksio wyrośnie z tego palca. Najwyżej będziemy wiązać ręce za plecami ;-)

Ale nudy! Dajcie mi jakieś tłumaczonka do pyknięcia albo będę musiała też się wziąć na robótki ręczne,czego nie umiem...

reklama
Paula ja? broń boże ..... ile Ty jeszcze o mnie nie wiesz .... mała :-D
jestem grzeczna i wogóle fajska i długo by mówić ale przede wszystkim skromna .... tak skromność to u mnie cecha dominująca :sorry:

Ilonka to już wiemy jak sobie czas wolny załatwiasz Papiego na brzuszek i szydełko :-D a ile kosztuję taki zestaw czapka szaliczek u ciebie? Mówię tu o cenie dla klienta postronnego?

Do góry