reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Jestem uffffffffffffffffffffffffff :-( dalej nic nie wiem :((
rany jakie to stresujące ,człowiekl sie martwi a tu..............dalej czekamy

Dziekuję dziewczynki za info w mojej osobie :-D oby tak dalej hehehe ,nie mogłam wejsc wczesniej bo szef siedział

Losiczko a co do srania to chyba do piatku mi nie przejdzie ,boszzzzz jakja chcialabym wiedziec co sie dzieje

Ilonko czapa fajniusia :-),co do @ to wspólczuje :szok: hehe
aa pani gin no tak jak juz wiecie nic dzis moze by nie zobaczyła i dlatego w piatek,dupek na bol brzucha zwiekszony do 3x1 i kazala isc do domu a L4 wypisze wstecz w piatek :szok: hmmmmm

Katka ale chatka suuper a łozeczko tez piękne iii piękna pościel :tak:,i co do cholery z twoim wykresem????????????

Marta chyba Pojadę Ci tyłek skopać !!! A co Cię to obchodzi,że tam nikogo nie ma?? Twój szef się Tobą nie przejmuje, a Ty się martwisz,że nikogo nie ma ??!! Niech sobie radzi jak jest taki mądry !!! To nie Twój problem !!!!!

Witam witam, ja już odespałam troszkę więc postanowiłam do Was zaglądnąć :-)

Sylwia, kurcze terminy mają msakryczne...
:eek:

Losiczko Ciebie również ściskamy, tak, że aż oczka Ci się wygałuszczają hihihi
:-D

Ilonko biedactwo Ty nasze
:-( ciekawe kiedy ta @ Ci odpuści… :crazy: ale szczerze to ja też mam dziwnie obfitą @... ostatnio była taka biedna, a teraz nadrabia :eek:
Papi- dzielny mały mężczyzna
:tak:
co do choinki to mamy taki sam patent- ubieranie takiego dużego fikusa w lampki hahaha fajnie to wygląda, mimo, że nie ma takiego samego czaru jak prawdziwa choinka
;-)

Dziama dziękujemy Ci za przekazanie informacji o Kasi
:tak:

Kasiu trzymamy kciuki i modlimy się kochana oby wszystko poszło po naszej myśli
:tak: co ja mówię, musi być dobrze! :tak:

KatyB na szczęście troszkę odespałam i już mi lepiej, bo nad ranem byłam tak zmęczona, że szok
:szok: no, ale co się dziwić... za życzenia wpadki dziękuję :tak: ciekawe co Krzysiu by na to powiedział hahahahaha ;-)
ale mnie rozgryzłaś
:-D szczerze powiedziawszy to nawet nie pomyślałam jakoś o dodaniu zdjęcia- absolutnie nie było to celowe :no: postaram się dzisiaj dodać :tak:
Łóżko bardzo fajne, pasuje idealnie do reszty, jakby robione na zamówienie, a jaka superaśna pościel
:-)
Ja chcę więcej zdjęć chaty, ja chcę
:zawstydzona/y: bo nie powiem- spodobała mi się :-)

AdaW nie zazdroszczę
:szok: musieliście się niezłego strachu najeść... ale najważniejsze, że wszystko dobrze się skończyło :tak:

Valkyrie
wszystkiego najlepszego dla mężusia

Martuś w takim razie czekamy do piątku
:tak: a Ty pakuj się i do domu marsz! :wściekła/y::angry:

Dzisiaj obchodzimy Światowy Dzień Seniora

Katka dawaj wiecej zdjęć. nacieszymy oczy takimi luksusami :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Boże kuchnia bajeczka ,,, i ten ogród.... ohhh juz sobie wyobrazam biegające moje dzieci po trawce :-D:-D:-D:-D:-D
losiczko to miałaś przyssawkę doczepioną do cyca :-D:-D:-D:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Małami kotuś kurcze .... do piątku na szczęscie nie daleko , jakoś trzeba to przetrwać !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a własnie jak z tą pracą ?? zostajesz w tej starej >?? da sie cofnąć do wypowiedzenie czy juz nie ????

Paula odnośnie choinki... jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma:laugh2::-D

reklama
No wlasnie nie wiem teraz dalej musze czekac do piatku :wściekła/y: tak to juz wiedzialabym co robic a tu :((
tylko ginka powiedziala ze jak narazie mam do nowej pracy jezdzic codziennie 90km w jedna strone to mogę ZAPOMNIEĆ

Do góry