reklama
Jestem uffffffffffffffffffffffffff :-( dalej nic nie wiem (
rany jakie to stresujące ,człowiekl sie martwi a tu..............dalej czekamy
Dziekuję dziewczynki za info w mojej osobie oby tak dalej hehehe ,nie mogłam wejsc wczesniej bo szef siedział
Losiczko a co do srania to chyba do piatku mi nie przejdzie ,boszzzzz jakja chcialabym wiedziec co sie dzieje
Ilonko czapa fajniusia :-),co do @ to wspólczuje hehe
aa pani gin no tak jak juz wiecie nic dzis moze by nie zobaczyła i dlatego w piatek,dupek na bol brzucha zwiekszony do 3x1 i kazala isc do domu a L4 wypisze wstecz w piatek hmmmmm
Katka ale chatka suuper a łozeczko tez piękne iii piękna pościel ,i co do cholery z twoim wykresem????????????
rany jakie to stresujące ,człowiekl sie martwi a tu..............dalej czekamy
Dziekuję dziewczynki za info w mojej osobie oby tak dalej hehehe ,nie mogłam wejsc wczesniej bo szef siedział
Losiczko a co do srania to chyba do piatku mi nie przejdzie ,boszzzzz jakja chcialabym wiedziec co sie dzieje
Ilonko czapa fajniusia :-),co do @ to wspólczuje hehe
aa pani gin no tak jak juz wiecie nic dzis moze by nie zobaczyła i dlatego w piatek,dupek na bol brzucha zwiekszony do 3x1 i kazala isc do domu a L4 wypisze wstecz w piatek hmmmmm
Katka ale chatka suuper a łozeczko tez piękne iii piękna pościel ,i co do cholery z twoim wykresem????????????
Marta chyba Pojadę Ci tyłek skopać !!! A co Cię to obchodzi,że tam nikogo nie ma?? Twój szef się Tobą nie przejmuje, a Ty się martwisz,że nikogo nie ma ??!! Niech sobie radzi jak jest taki mądry !!! To nie Twój problem !!!!!
AdaW
wiedźma :p
Marta A gadałaś z nim coś?
P
Paula~
Gość
Witam witam, ja już odespałam troszkę więc postanowiłam do Was zaglądnąć :-)
Sylwia, kurcze terminy mają msakryczne...
Losiczko Ciebie również ściskamy, tak, że aż oczka Ci się wygałuszczają hihihi
Ilonko biedactwo Ty nasze :-( ciekawe kiedy ta @ Ci odpuści… ale szczerze to ja też mam dziwnie obfitą @... ostatnio była taka biedna, a teraz nadrabia
Papi- dzielny mały mężczyzna
co do choinki to mamy taki sam patent- ubieranie takiego dużego fikusa w lampki hahaha fajnie to wygląda, mimo, że nie ma takiego samego czaru jak prawdziwa choinka ;-)
Dziama dziękujemy Ci za przekazanie informacji o Kasi
Kasiu trzymamy kciuki i modlimy się kochana oby wszystko poszło po naszej myśli co ja mówię, musi być dobrze!
KatyB na szczęście troszkę odespałam i już mi lepiej, bo nad ranem byłam tak zmęczona, że szok no, ale co się dziwić... za życzenia wpadki dziękuję ciekawe co Krzysiu by na to powiedział hahahahaha ;-)
ale mnie rozgryzłaś szczerze powiedziawszy to nawet nie pomyślałam jakoś o dodaniu zdjęcia- absolutnie nie było to celowe postaram się dzisiaj dodać
Łóżko bardzo fajne, pasuje idealnie do reszty, jakby robione na zamówienie, a jaka superaśna pościel :-)
Ja chcę więcej zdjęć chaty, ja chcę bo nie powiem- spodobała mi się :-)
AdaW nie zazdroszczę musieliście się niezłego strachu najeść... ale najważniejsze, że wszystko dobrze się skończyło
Valkyrie wszystkiego najlepszego dla mężusia :-)
Martuś w takim razie czekamy do piątku a Ty pakuj się i do domu marsz!
Dzisiaj obchodzimy Światowy Dzień Seniora :-)
Sylwia, kurcze terminy mają msakryczne...
Losiczko Ciebie również ściskamy, tak, że aż oczka Ci się wygałuszczają hihihi
Ilonko biedactwo Ty nasze :-( ciekawe kiedy ta @ Ci odpuści… ale szczerze to ja też mam dziwnie obfitą @... ostatnio była taka biedna, a teraz nadrabia
Papi- dzielny mały mężczyzna
co do choinki to mamy taki sam patent- ubieranie takiego dużego fikusa w lampki hahaha fajnie to wygląda, mimo, że nie ma takiego samego czaru jak prawdziwa choinka ;-)
Dziama dziękujemy Ci za przekazanie informacji o Kasi
Kasiu trzymamy kciuki i modlimy się kochana oby wszystko poszło po naszej myśli co ja mówię, musi być dobrze!
KatyB na szczęście troszkę odespałam i już mi lepiej, bo nad ranem byłam tak zmęczona, że szok no, ale co się dziwić... za życzenia wpadki dziękuję ciekawe co Krzysiu by na to powiedział hahahahaha ;-)
ale mnie rozgryzłaś szczerze powiedziawszy to nawet nie pomyślałam jakoś o dodaniu zdjęcia- absolutnie nie było to celowe postaram się dzisiaj dodać
Łóżko bardzo fajne, pasuje idealnie do reszty, jakby robione na zamówienie, a jaka superaśna pościel :-)
Ja chcę więcej zdjęć chaty, ja chcę bo nie powiem- spodobała mi się :-)
AdaW nie zazdroszczę musieliście się niezłego strachu najeść... ale najważniejsze, że wszystko dobrze się skończyło
Valkyrie wszystkiego najlepszego dla mężusia :-)
Martuś w takim razie czekamy do piątku a Ty pakuj się i do domu marsz!
Dzisiaj obchodzimy Światowy Dzień Seniora :-)
ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
Katka dawaj wiecej zdjęć. nacieszymy oczy takimi luksusami Boże kuchnia bajeczka ,,, i ten ogród.... ohhh juz sobie wyobrazam biegające moje dzieci po trawce
losiczko to miałaś przyssawkę doczepioną do cyca
Małami kotuś kurcze .... do piątku na szczęscie nie daleko , jakoś trzeba to przetrwać !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a własnie jak z tą pracą ?? zostajesz w tej starej >?? da sie cofnąć do wypowiedzenie czy juz nie ????
Paula odnośnie choinki... jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma
losiczko to miałaś przyssawkę doczepioną do cyca
Małami kotuś kurcze .... do piątku na szczęscie nie daleko , jakoś trzeba to przetrwać !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a własnie jak z tą pracą ?? zostajesz w tej starej >?? da sie cofnąć do wypowiedzenie czy juz nie ????
Paula odnośnie choinki... jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma
reklama
Podziel się: