reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

dzień dobry dziewczynki

i u mnie paskudnie za oknem

duże odesłane do szkoły, małe nakarmione, a ja przy kawce

ilonka , że Ty jeszcze masz na to szydełko czas:szok:

miłego dzionka

reklama
Witam i ja musiałam do pracy kilometr w deszczu iść właśnie się grzeję popijając kawę. Nadrobię Was za chwilkę życzę wszystkim miłego dnia:tak:

A wogóle @ przyszedł w sobotę i dziś się skończył mało tego temp. mi nie opadła tylko się podniosła i jest miała tak któraś z Was?

witajcie z rana dziewczyki!!! na weekend miałam takiego lenia że szook :szok: , ale pogoda była paskudna... szaro, buro, deszcz padał a dziś proszę, słońce od rana... muszę lecieć klatkę wymyć bo w sobotę tego nie zrobiłam :no:

mam nadzieję, że spędziłyście miło czas!

piąteczko lacie full wypass :-) ... a tak serio to ja nie doradzę z klapkami bo sama ledwo w japonkach umiem chodzić a na obcasie to już wyższa szkoła jazdy!
ilona ja sie nie dziwię, że msz pełno zamówień, czapki są świetne... sama bym kupiła jakbym mieszkała w polsce :cool2:

idę się śniadaniować ;-)

edit: ada proponuję test, na wszelki wypadek

ada no troszkę dziwne hmmmmm....

valky żeby znaleźć na obcasie buty jakie tylko chcesz to mozesz przyjśc do mnie i wybierac jak w dużym sklepie- problem w tym, że po złamaniu nogi nie odważę się i muszę kupić coś na płaskim

Witam z rana.

Viola, lepiej piec w blaszce+papilotki, bo w samych papilotkach się rozłażą. W samej blaszce oczywiście też się da, ale mi się nigdy nie chce tej blaszki szorować z poprzyklejanego ciasta:sorry: Chyba że włożysz np 3 papilotki na 1 babeczkę. A muffiny bananowe rewelacja! Zjadłam prawie wszystkie sama:-D

piąteczka, to ja uderzam do ciebie do obuwniczego;-):-D Toś sobie kobieto porę wybrała na zakup klapek. Zima idzie,a tej się klapek zachciało;-):-D

Dziendoberek

Bardzo przepraszam że mnie nie było a jak byłam to po partyzancku
:-):-):-).

Możecie zlać mnie po dupsku ;-);-);-).U mnie poza szuraniem od rana do wieczora ok. Mężuś zmienił pracę.Wyjerzdza dzisiaj o 14 albo jutro o 4 rano w delegację
i proszę sie nie dziwić że sie cieszę ale se chłpoina ostatnio nagrabił to myślę że ten wyjazd dobrze nam zrobi.No i kasa lepsza niż u dawnego szefa a robota na wyjeżdzie do końca roku. Jutro o 3 30 wyjazd własnie odebrał telefon.

Wszystkie Was gorąco ściskam nie odpisuje pojedynczo bo sie pogubiłam.

Miłego dnia
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry