reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Dzień dobry :)

weekend za nami udany i jak szybko zleciał :p
dzieciaki się ze sobą wybawiły, my ze znajomymi się uśmialiśmy, wybyczyliśmy .. :)
pogoda dzisiaj chyba w całej Polsce "pod psem"..trza przetrwać
zafundowałam sobie kawkę w pracy no i dziś tradycyjnie..byle do wieczora

Mati poleciał do przedszkola w końcu..uchachany, choć rano wstawać się nie chciało :p
ja rano zaliczyłam badania, a potem szybkie zakupy w biedronce, fajne zestawy z olejkiem są :) 14zł, a bardzo ładnie wygladają, nawet na prezencik super sprawa :D kupiłam czekoladowy olejek i będziemy się wieczorem z małżem aromatyzować :p

Postaram się zaglądać..ale muszę sie odrobić z pracą najpierw :p no i wielkie oko wielkiego brata czuwa ..

Losiczko dobrze że jesteś :)

Pozdrawiam Szalone Baby ;)

reklama
dzięki łosiczko:))
mam bardzo mieszane uczucia co do tego cyklu... jak znam życie to i tak nic z tego nie będzie ale człowiek głupi to i nadzieje ma.... a świrować i tak będę.
truskafka fajnie, że weekend udany:tak:

hej martuś:-) ja też mam sajgon....

nie śpiochu :-p
wypełniałam formularz dla P żeby go zarejestrować w urzędzie pracy mówię ci masakra 2h mi zeszło :no::wściekła/y:i tak nie wiem czy mu coś dadzą :9 eh żyć sie odechciewa

no właśnie co ja to miałam powiedzieć...
witaj losiczko, malami i pamela... dobrze was widzieć (czyt. czytać) ;-)

ło matko uciekam bo mi dynia pęknie a tabsów brać nie chcę... do potem!

Aaaaaaaaaaaa........... zapomniałam Wam napisać że ja sie cieszę że mężulo wyjerzdza :-):-):-) a mężuś cieszy sie jeszcze bardziej :-):-):-) a dlaczego ??? Bo jedzie z Marcinkiem :-D:-D:-D

Martuś :-)

witam:-)

Losiczko hahahha no to będzie się działo:-) . Dobrze że wróciłaś

Ada dziwne temp na wykresie, ja bym pewnie już test zro:-)biła:-)

Paula zapominam zapytać - jak te maseczki z glinki???

Ilonka szydełko:szok: że też masz chęć :sorry:

Małami co to za sajgon?:tak:

Kasia widzę w kraju jest:tak: jak tata się czuje?? sił i zdrówka:-)

Dziama
koniecznie odezwij sie po wizycie i oczywiście aby udana była

Ostatnia edycja:
Dziewczynki ma któraś wieści od Kasi es ?????????????????????????????????

Roza już zrobiłam wywiad co to za ziółko ten Marcinek :-D cacy glacy nie pije nie pali normalnie jak mój m :-D tyle że jak sie razem dobiorą to nie wiem co z tego wyjdzie he he.

reklama
jak któraś chce na gimnastykę to zapraszam- małe zapodają disco polo na itv i muszę z nimi tańczyć. Już dreptam po języku

Do góry