reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

piąteczko mnie został teść do obskoczenia dziadkowie i wujkowie męża i moi pradziadkowie. Ale wszyscy na jednym cmentarzu więc spoko.

reklama
hej mam przerwę od sprzątania... chyba poćwiczę bo mama wychodzi... przy niej nie mogę bo sobie ubzdurała, że moje ćwiczenia przeszkadzają zajść w ciążę:wściekła/y: kurna chata jedyna rzecz, która jeszcze mnie przy zdrowych zmysłach trzyma i mam z tego zrezygnować?? Najgorsze jest to, że zaczynam się teraz martwić że może mieć rację:-:)-( muszę ginki zapytać o to. Jak kiedyś pytałam to mi lekarz powiedział, że w granicach rozsądku mogę ćwiczyć ... ale ostatnio trochę zaostrzyłam trening... sama już nie wiem....

powiem, wam że może to mało romantyczne ale sprawami takimi jak pierdzenie przy sobie to już dawno się nie przejmujemy:-D

piąteczka no to pewnie nie zawsze się da ja wczoraj byłam na dziadku więc i cioci więc to moja najbliższa na szczęście rodzina na cmentarzu.
Kolejne moje pytanie czy zawsze spadek temperatury w terminie okresu wróży @?

jane zapytaj się ginka będziesz miała czyste sumienie on napewno będzie wiedział czy można czy nie

Ostatnia edycja:
piąteczka dzięki tak mi się właśnie wydawało że nie mam co już liczyć. Dobra idę muszę się Julką zająć jak tak dalej pójdzie to jedynaczką zostanie:-(

Ada- zazwyczaj ale rożnie to bywa :) każda ma jakieś swoje wyjątki od reguły
Jane- nie wiem nie znam sie ale jesli nie robisz nic ponad swoje możliwości to chyba jest ok no chyb ze jakies wzmżone akcje sportowe.

Ada nic się nie martw na pewno się uda :)

Piąteczko u nas galyrt tylko z octem :D:D:D:D jakikolwiek czy to nóżki czy drób:-D:-D:-p

kurde zaczynają mi się skurcze Braxtona czy jak mu tam :-p dziwne uczucie
a no i ja już jestem gotowa ze wszystkim poprane poprasowane jeszcze dziś ma mi wanienka przyjechać
ufff myślałam że się nie wyrobię do grudnia ze wszystkim ale jakoś poszło

reklama
:) Cześć
melduję że mamy się dobrze :)
Dzięki wielkie za wsparcie :)

Wyjeżdżamy dziś do znajomych i nie będzie nas cały weekend, więc mogę się pojawić w poniedziałek dopiero ;)

poczytałam że o mieszkaniu pisałyście, my narwańcy byliśmy...:-p
na g historia hihi

Piąteczka koszulka wymita buhahaha
Katy biedni Twoi rodzice, lekko nie mają..ale trzymają się razem, piękne to :)
Ada szkoda..ale wiesz, płodzimy do skutku ;) uda się ;)
Dziama urządzaj to swoje gniazdko ;)

Ślę fluidki i kciuki od brykającej właśnie-bo najedzonej :p- Rybki ;)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Do góry