reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Ada :-D:-D:-Dale mnie się nic nie chce :baffled:

poza jedzeniem :-p ale kurde to nie jest śmieszne bo mi się na prawdę nic nie chce :confused:

reklama
Hej dziewczynki:-):-):-)
ja jeszcze w pidzamie a pasowaloby isc do pracy co.......:baffled:
Sylwia ja ci moge oddac troche mojego spania:-)
Valky skoro to pierwszy cykl poodstawieniu tabletek to chyba norma ze takie zygzaki na wykresie:tak:......moze w kolejnym juz bedzie dobrze;-)
Ilonka zwlaszcza na tym zdj ...jak hiszpanski .....nie powiem co :-D
Ada czasami trzeba wszystkich "zresetowac" w rodzinie ale to im na dobre wyjdzie :tak:
Viola to Antos teraz ma w domu Fikoland :-D
Ania przeciez masz czas leniuchowania :tak:

Tak Katy niby tak mam czas do leniuchowania ale jeśli teraz nie zrobię wszystkiego dla Lily to kiedy :confused:
za kilka tygodni nic mi się nie będzie chciało już w ogóle

idę segregować ciuszki dla malutkiej bo nie wiem czego ile ma

Może Katy :-D oby się tylko wkońcu udało zafasolkować :-D

Lilu leniu**** póki możesz gwarantuję że przed porodem będzie ci się wszystko chciało gorzej z wykonaniem (gabaryty nie te) wiesz 3 marca ja byłam autobusem na próbnej maturze a 13 urodziłam :tak:jak nikt nie widział to sprzątałam bo miałam tyle energii że mi się wydawało że ja bym wszystko zrobiła:)

Ostatnia edycja:
Lilu tam co innego piszę tylko się cenzura włączyła :) choć nie wiem czemu końcówka od odpoczywania zabroniona :-D
Paula u nas też śnieg pada i zimno jak nie wiem

Ostatnia edycja:
Violu no własnie raj sie skończył :-( M był tylko tydzien w domu bo ostatnio ( chyba w sierpniu) robił dach na kościele ale tylko pół bo na tyle wtedy mieli pieniążków.... umówili sie ze za rok zrobi drugą część...a oni zadzwonili ze mają kasę i może dalej robić :-D także wziął wolne tydzien w pracy i robił ten kościół no ale za 5 dni pracy zgarnął 1 tysiak także fajnie ze docenili Jego prace :tak::-D no a dziś juz w Wawie :-( no ale w środę wraca także potem 4 dni razem :tak::-)

Kochane mam do sprzedania to ubranko do chrztu ale i nie tylko po Papi.......... spodenki białe BENETTON BABY, body białe z długim rękawkiem roz 62 COCCODRILLO, biała elegancka koszula z długim rękawkiem z możliwością podwinięcia :) kamizeleczkę i do tego czapeczkę z tej samej firmy, dorzucam tez inna białą czapulkę w której Papi był w kościółku oraz białe buciki :tak:
czapy.jpg one są biała, bo na zdjęciu wyglądają jak kremowe
Jesli ktoś jest chętny to prosze na priv :tak: Cena paczka pampersów hehe czyli ok 30zł Przypomnę jak Papi wyglądał :)

Papi.jpg tylko muszki nie mam ..........

aha i mam jeszczer pare innych ubranek dla dziewczynki i nie tylko :tak::tak: w tym kocyk, ręczniczek polarowy do kąpieli ( za mały na Papiego) prześcieradełko do wózka na gumce, pokrowiec na przewijak , buciki , pare sztuk białych bielutkich bodziaków , itd :) Jesli ktoś jest zainteresowany przesle zdjęcia :tak::tak::tak:

np

buciki.jpg śpioszki.jpg welurowy bardzo cieplutki pajacyk, ub3.jpg ub4.jpg tez welurowy :)
ub5.jpg

zaraz jeszcze reszta zdjęć bo juz sie nie da wiecej :sorry2:

Ostatnia edycja:
Zdjęcie8890.jpg Zdjęcie8887.jpg

Zdjęcie0941.jpg Zdjęcie0940.jpg

Zdjęcie0939.jpg sukieneczka sztruksowa :)

Zdjęcie0942.jpg welurowe

aha i ten komplecik :) żółty z żyrafką ( spodenki, body i czapulka .... jest na grupie napewno gdzies to zdjęcie :)

Ostatnia edycja:
reklama
Co to Ilonka pozbywasz się ciuchów żeby m nie kusiło następne dziecko? Fajnie że ten tydzień był z Tobą i chłopcami w domku i super że tyle dostał napewno się bardzo cieszył i samoocena mu wzrosła że ktoś docenił jego wysiłek;-)

Paula no a z której strony Krk mieszka ta Twoja rodzinka?

Do góry