reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Jane niby nic wielkiego sprzedaje ogrodzenia betonowe ale w miejscowości obok praktycznie więc odpadają mi duże koszty dojazdu do Krk i czasu bo średnio sam dojazd to była kwestia trzech godzin dodatkowo oprócz pracy. Wynagrodzenie też mam niezłe ( robię ogólnie trzy dni w tygodniu i mam 1000 na rękę to tylko w umowie mam na niższą kwotę) jak narazie jestem jeszcze cały listopad:-D dodam że w budynku jestem sama nikt mi na ręce nie patrzy szef w Krk siedzi i tylko czasami przyjeżdża w październiku do tej pory był u mnie raz

piąteczko zdrówka dla dzieciaków inhalacje super sprawa ja się uratowałam nimi od zatok :tak:

truskaffka super masz tą torebkę ta nasza losiczka ma talent nie ma co:blink:

Zaraz lecę oglądać zdjęcia na grupę Viola jak się mi syn uda to prawdopodobnie też będzie Antoni (uwielbiam to imię)

Val trzymam kciuki za brak @
Ilonka też tak mam ale najbardziej mnie przerażają sny w których to nie ja jestem narażona na coś tylko moi bliscy, okropne koszmary :no:

A ja po weekendzie zmęczona jakaś wymięta jestem. Wczoraj miałam dzień darcia się na wszystkich więc no cóż obrywali po kolei w sobotę mi temp. skoczyła ale wróciła teraz do normy i jestem ciekawa co z tego wszystkiego będzie.

reklama
Dzień doberek:)

Ilonka Antoś już się przekręca z plecków na brzuszek i z brzuszka na plecki, pełza i podnosi dupkę jakby chciał raczkować:)
Ilonka a właśnie miałam się Ciebie zapytać bo ja chyba coś przegapiłam . Twój mąż pracuje na miejscu? Masz go w domku?

Sylwia to już takie wolne do porodu?

Valkyrie oby nie przyszła wredna @ &&&&&&&&&&&&&&&&&

truskafka torebka śliczna, nasza Losiczka jest wielka:)

Trzeba obiadek robić co dziś polecacie?

miałam Wam coś więcej napisać, ale muszę zaraz wyjść... obiecałam szwagrowi że założymy mu internet a sam nie da rady się dogadać :zawstydzona/y:... będę potem to nadrobię :sorry2:!!!

miłego dnia dla wasz wszystkich kochane słoneczka :-D

Aniu hehe nie długo też nie będziesz mogła:-D:-D:-D:-D:-D także korzystaj dopóki możesz:)

Do mnie właśnie mąż z pracy zadzwonił i powiedział,że zakładamy Antosiowi akwarium:) Jakiś kolega musi pozbyć się akwarium, wydał już wszystkie rybki i mój mąż dostał akwarium z oprzyrządowaniem :)

Ada
ja w ogóle lubie takie stare imiona,a teraz znajomi się starają o dziecko i jak będzie chłopiec to będzie Tadeusz a jak dziewczynka to Krystynka:)

No ja jak się udało by to chciałabym żeby syn był Antoni Władysław a córka Zofia Maria ( nie wiem w jakiej kolejności) ze mnie się śmieją ale ja to już po pierwszej ciąży mówiłam że syn będzie Antoni zwłaszcza że dziadek męża tak miał na imię więc nie jest to takie nie poparte korzeniami :)
Wogóle to Julka ostatnio szaleje ciągle mi o dzieciach małych mówi w telewizji jak leci to gapi się jak w obrazek ostatnio do przedszkola nie chciała iść bo jakiś dziecięcy wątek był. To normalne jest dodam że ja jej nie mówiłam nic o dziecku i próbach bo po co jej to na tym etapie wiedzieć.

reklama
Lilu zjedz śniadanko, poleż w łóżku, poczytaj, posłuchaj ulubionej muzyki, idź na zakupy, po rób porządki czyli możesz robić co chcesz :tak:;-)

Ostatnia edycja:
Do góry