reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

hej mamuski...jestem..zyje..troche mnie nie byli wiec raczej nie nadrobie:-) nie bylo jakos czasu..sprzatanie po malowaniu..goscie co chwila bo mamy dylemat rodzinny..wczoraj bylismy na zakupach zeby sie obkupic na zime i caly dzien zlacial..a dzis jestem wsciekla bo @ przypelzla...juz sie nawet zastanawiamy nad lekarzem:-(..do tego jeszcze kompa mi nie zrobili:-( jak sie dostane do kompa cory to wrzuce wam fotki na grupe z remontu..bo w tel nie wiem jak...zaraz was poczytam bo nie jestem na bierzaco:-(

reklama
Hejka lasencje :-D:-D:-D

Wpadam jutro i nadrabiam :tak::tak: :-):-)

MY dziś spędzilismy wspaniały dzień:tak: Tego mi było trzeba :-D:-D:-D Zakupy, obiadek w restauracji ..... a wieczór minął na układaniu puzzli hehe :laugh2::laugh2: ogólnie bajka :-):-D:-D:-D:-D:-D :tak::tak::tak::tak:

DOBRANOC :*
lece sie poprzytulać do m:sorry2::-):-):-):-)

My też spedziliśmy super dzień u teściów na obiadku,przyjechała szwagierka i chrzestny Antosia z Gdańska i było super. Antek grzeczny bawił się i z gracją prezentował swoje umiejętności :)
Fotki z dzisiejszego dnia na grupie:)

Axa
Adusia urocza a fryz Kacka super:)

Karolina
smęć ile chcesz a teściową się nie przejmuj ,tyle wytrzymałaś to jeszcze trochę wytrzymasz,a niedługo przeprowadzicie się do własnego domku i to Ty będziesz tam panią:)

hejka

i za mną również miła niedziela :)
pospaliśmy, pobyczyliśmy się, wysłuchaliśmy grania na organach Matika i śpiewy do mikrofonu...i przeżyliśmy:-D
pojedliśmy smakołyków...a teraz jeszcze bierzemy się za oglądanie filmu ;)

Z opóźnieniem..ale jest :D
moja śliczna torebka od Losiczki :-):-):-):-):-):-):-):-)

Zobacz załącznik 511336 Zobacz załącznik 511337

witajcie dziewczęta!!! mam nadzieję, że weekend minął spokojnie i miło...

u mnie przed weekendem jakoś ciężko było, ale już lepiej... sporo czasu z mężem nawet dobrze mi robi :tak:... teraz czekam na @, a raczej modle się żeby niedługo przyszła... echhh...

buźki z rana!!!:-D

Dzieńdoberek !!!!!!!!!!!!!!! :-):-):-):-)
Truskawa super torebusia :tak::tak::tak::tak::tak: !!!!!!!!!!!!!!!! Ja czekam na moją... dziś pewnie bedzie to tez sie pochwalę a jaaaaaaaaak :-D:-D:-D
Viola zaraz lece na grupę :tak: Antoś sie sam juz przekręca np z brzuszka na plecki ?????????????
sylwia moze uda Ci sie odespać jakoś ??? dziś do pracy nie śmigasz ?????????????
Asiu pokoiki bardzo przytulane !!!!!!!!!!!!! :tak::tak:
Valkyrie hmmmm tak szczerze to ja na razie nie widzę u Ciebie @ na horyzoncie :sorry2::sorry2:
Katka widać ze zabawa była mega udana !!!!!!!!!!!! a zapomniałam dodać ze Twój m to ciaaaaaaaaaaaaaacho :-D:-D:-D:tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-)

Jezu mnie sie przec calutką noc śnij WIELKI CZARNY PAJĄK !!!!! ale to naprawde całą noc......... wstałam do małego położyłam sie i znów kontynuacja snu :baffled::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: :-:)-:)-:)-( za 2 razem juz myslałam ze to sie dzieje naprawde jak wstawałam :-( straszne to było :-:)-:)-:)-( ciągle sie na mnie czaił :baffled::baffled::baffled::baffled:

Miłego dnia babeczki !!!!!!!!!!

lenie śmierdzące wstawać :tak::-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry