reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Ada może komuś sie przydadzą. bo mnie na razie NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :-D:-D:-D:-D poza tym następne ubranka planuje kupować same różowe hehe :-):-):-):-) a tak to na pampersy nawet bedzie :-D:-D

reklama
AdaW za Krakowem, za Hutą jeszcze spory kawałek :tak:

ilonka24 piękne są te ciuszki, chętnie bym kupiła, no ale nie mam po co na razie
;-)

OK lecę się szykować powoli do dentysty, bo zanim auto odkopię na parkingu to trochę mi zejdzie :-) wpadnę później :tak:

Zdjęcie0945.jpg

Torebusia od naszej Beci !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BOSKA PRAWDA :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D :-):-):-):-)

Cześć piękne:) ja już padam na pysk dziś jeszcze większy młyn w robocie!!! byle do Wszystkich Świętych bo myślę że się przewali do tego czasu i potem będzie spokojniej.

Jutro Miś przyjeżdża może troszkę gratów przeprowadzimy :) no i będziemy świętować bo jutro jego Urodzinki :)

W pon 5 wizyta u Gina- nowego nie mojego zastanawiam się czy iść do niej w ogóle narazie zobaczę co mi ten powie.

Dziś w nocy miałam bóle porodowe i skurcze i rodzić sie zbierałam heheheeh jak wy na mnie działacie :)

Ania- jak ja bym dziś chciała robić nic:)
Ilonko- Chłopaki rozkoszne i widzę że wymiatasz z czapami :)
Ada- jak kupno auta?
Axa- mała śliczna i jaka już duża- napisz co tam u Was.
Sylwia jak sie czujesz? poza tym że śpiąca?

edit o jjjjjjjjaaaaaaaaaaaacie piekna
Katy- opowiadaj jak po imprezie.
Łosiczko- co u Ciebie myszko?
Piateczko melduj się ciebie jak dłużej nie ma to sie bać zaczynam

Dziama z kupna na razie nijak mój m chory więc wraca z roboty i nie ma głowy a ja oczekuję piątku i @ . A jeszcze w środę do lekarza z uczuleniem muszę iść bo nie schodzi i muszę zacząć coś działać:sorry2: a jak tam samopoczucie oprócz radości z przeprowadzki oczywiście :blink:

Ilonka zazdroszczę torebeczki bo jest bomba:-p

hej! czytałam was w weekend ale nie miałam kiedy odpisać. u nas chyba kolki się zaczynają. wieczorami po kapieli i karmieniu Olek bardzo niespokojny płacze nie da sie uspokoić. dopiero jak zrobi kupę jest lepiej. a poza tym nie chce sam zasypiać w łóżeczku. tylko domaga sie noszenia, lulania a nie chcę go tego uczyć bo za chwilę nie będzie tak lekko go nosić. więc walczymy z zasypianiem samemu a ciężko idzie.

od kiedy można dawać kropelki na kolkę? w środę będzie położna to może coś poradzi. dzisiaj byliśmy po pesel i złożyć wniosek o becikowe. a zimno u nas. mgła cały czas trzyma i nawet na spacerek nie pójdziemy bo tak nieprzyjemnie.

truskaffka, ilonka torebeczki naszej losiczki cudne. ciekawe co tam u Beatki. ma ktoś wieści od niej?

ania
jak możesz to wypoczywaj, śpij bo jak maluda sie pojawi będzie koniec spania.

katy impreza widać po zdjęciach udana. a z ciebie laseczka. ja nie wiem dlaczego chcesz się odchudzać?

mały spi więc szybko idę obiad zaszykować i mam nadzieję że pozwoli mi wrócić do was

Hej. U mnie też dziś biało, ble! Więc spędziłam prawie cały dzień w łóżku:-) Niestety trzeba iść na korki i wyjść z ciepłego domku :crazy:

ilona, torebka piękna! Muszę zajrzeć na aukcje losiczki!

dziama, :-D:-D:-D nieźle to forum działa;-)

agnes, my gdzieś od 3 tygodnia podawaliśmy już kropelki. A z tym zasypianiem to nie bój się, Oluś jest jeszcze bardzo malutki i widocznie potrzebuje tulenia. Jak troszkę podrośnie to na pewno się "wyreguluje". Maksio już sam zasypia a też na początku marudził strasznie i jak on nie spał to też nie spałam.

viola, Antoś jest przesłodki! Super, że już potrafi się przekręcać.

Nie wiem jak to możliwe, ale Maksio nauczył się kłaść na boczku. Zawsze do karmienia go tak kładę, a teraz sam zamacha nogą i już leży na boku z rączką w buzi:-D

reklama
Do góry