AdaW
wiedźma :p
Jane niby nic wielkiego sprzedaje ogrodzenia betonowe ale w miejscowości obok praktycznie więc odpadają mi duże koszty dojazdu do Krk i czasu bo średnio sam dojazd to była kwestia trzech godzin dodatkowo oprócz pracy. Wynagrodzenie też mam niezłe ( robię ogólnie trzy dni w tygodniu i mam 1000 na rękę to tylko w umowie mam na niższą kwotę) jak narazie jestem jeszcze cały listopad dodam że w budynku jestem sama nikt mi na ręce nie patrzy szef w Krk siedzi i tylko czasami przyjeżdża w październiku do tej pory był u mnie raz
piąteczko zdrówka dla dzieciaków inhalacje super sprawa ja się uratowałam nimi od zatok
truskaffka super masz tą torebkę ta nasza losiczka ma talent nie ma co
Zaraz lecę oglądać zdjęcia na grupę Viola jak się mi syn uda to prawdopodobnie też będzie Antoni (uwielbiam to imię)
Val trzymam kciuki za brak @
Ilonka też tak mam ale najbardziej mnie przerażają sny w których to nie ja jestem narażona na coś tylko moi bliscy, okropne koszmary
A ja po weekendzie zmęczona jakaś wymięta jestem. Wczoraj miałam dzień darcia się na wszystkich więc no cóż obrywali po kolei w sobotę mi temp. skoczyła ale wróciła teraz do normy i jestem ciekawa co z tego wszystkiego będzie.
piąteczko zdrówka dla dzieciaków inhalacje super sprawa ja się uratowałam nimi od zatok
truskaffka super masz tą torebkę ta nasza losiczka ma talent nie ma co
Zaraz lecę oglądać zdjęcia na grupę Viola jak się mi syn uda to prawdopodobnie też będzie Antoni (uwielbiam to imię)
Val trzymam kciuki za brak @
Ilonka też tak mam ale najbardziej mnie przerażają sny w których to nie ja jestem narażona na coś tylko moi bliscy, okropne koszmary
A ja po weekendzie zmęczona jakaś wymięta jestem. Wczoraj miałam dzień darcia się na wszystkich więc no cóż obrywali po kolei w sobotę mi temp. skoczyła ale wróciła teraz do normy i jestem ciekawa co z tego wszystkiego będzie.