reklama
P
Paula~
Gość
kasia_es dziękujemy za wieści, mam nadzieję, że każde kolejne będą coraz to lepsze
trzymajcie się mocno kobietki ;-) zawsze możecie liczyć na nas i nasze wsparcie :-)
trzymajcie się mocno kobietki ;-) zawsze możecie liczyć na nas i nasze wsparcie :-)
Roza_
Fanka BB :)
Mam przygotowane wszystko do obiadu, a tak mi się może nie chcieć że szok buuu, chyba samą zupę dla męża dam
AdaW
wiedźma :p
Kasia musisz być dobrej myśli to dziewczynki też będą miały siłę walczyć wyobrażam sobie jak ci musi być ciężko ale pomyśl że to walka o ich życie . Dasz radę!!!! Trzymam kciuki ;-)
losiczka72
Mama 4 chłopaków :)
Kasiu es wiesz że kciuki trzymamy na maksa za Ciebie i dziewczynki.
Roza jeszcze pare dni i zobaczysz skutki uboczne clo :-):-):-) w postaci 2 kreseczek na tescie ciążowym a potem w postaci podwójnego brzucha he he tzn podwójnej zawartosci brzusia ale pewnie kazda by chciała taki skutek uboczny ;-);-);-)
Ja bez ciąży dzisiaj śpię i nic nie robię .Szyłam przez wekend z bolącą głową dzisiaj sie lenie a pogoda ....
Roza jeszcze pare dni i zobaczysz skutki uboczne clo :-):-):-) w postaci 2 kreseczek na tescie ciążowym a potem w postaci podwójnego brzucha he he tzn podwójnej zawartosci brzusia ale pewnie kazda by chciała taki skutek uboczny ;-);-);-)
Ja bez ciąży dzisiaj śpię i nic nie robię .Szyłam przez wekend z bolącą głową dzisiaj sie lenie a pogoda ....
Roza_
Losiczko jak ja wytrzymam te parę dni, dobrze że w pracy nie mam czasu myśleć i koleżanka nieźle mnie dziś skwitowała, aż gorąco mi się zrobiło:-)
P
Paula~
Gość
OK laseczki, ja zbieram się powoli przygotowywać do wyjścia
będę wieczorem :-) mam nadzieję, że produkcja będzie konkretna na forum
Buziaczki ;-)
będę wieczorem :-) mam nadzieję, że produkcja będzie konkretna na forum
Buziaczki ;-)
roza wykres masz cudny. clo działa. kciuki za plusik na końcu
losiczko nie tylko ty się lenisz. ja dzisiaj jeszcze nic nie zrobiłam. obiad mam od wczoraj więc jak młody śpi to ja siedzę i net okupuję
truskaffka niedługo i ty takiego maluszka będziesz mieć przy sobie. imię wybranę bo nie wiem czy pisałaś a mi umknęło
kasiaes wierzę że ci ciężko. ale kochana dasz radę. a córeczki wynagrodzą ci trudy ciąży. trzymajcie się dzielnie dziewczyny i melduj co i jak u was
u nas pogoda od wczoraj mglista więc dzisiaj chyba nici ze spacerku. wczoraj byliśmy chwilę ale nieprzyjemnie. najwyżej na taras wyjdziemy na chwilkę jak Oluś się obudzi.
wpadam później
losiczko nie tylko ty się lenisz. ja dzisiaj jeszcze nic nie zrobiłam. obiad mam od wczoraj więc jak młody śpi to ja siedzę i net okupuję
truskaffka niedługo i ty takiego maluszka będziesz mieć przy sobie. imię wybranę bo nie wiem czy pisałaś a mi umknęło
kasiaes wierzę że ci ciężko. ale kochana dasz radę. a córeczki wynagrodzą ci trudy ciąży. trzymajcie się dzielnie dziewczyny i melduj co i jak u was
u nas pogoda od wczoraj mglista więc dzisiaj chyba nici ze spacerku. wczoraj byliśmy chwilę ale nieprzyjemnie. najwyżej na taras wyjdziemy na chwilkę jak Oluś się obudzi.
wpadam później
AdaW
wiedźma :p
Właśnie czytałam Roza na Twoim wykresie co koleżanka powiedziała..... wiesz myślę że może coś w tym jest nic tylko czekać na kreseczki
Paula jeszcze raz udanego popołudnia
Losiczka a ja w robocie z grzejnikiem włączonym
Paula jeszcze raz udanego popołudnia
Losiczka a ja w robocie z grzejnikiem włączonym
reklama
truskafffka
Agnes jak będzie chłopczyk to Michał :-) a jak dziewczynka...to jeszcze pomyślimy
a w góle to ja wiem kto mieszka w brzuchu... To po prostu nikt inny jak... MAŁY GŁÓD
a w góle to ja wiem kto mieszka w brzuchu... To po prostu nikt inny jak... MAŁY GŁÓD
Podziel się: