reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
AdaW wiesz nie chodzi mi o to, żeby odpowiadać na pytania sprzed kilku tygodni :tak: ale ja to stosuję na bieżąco kiedy to rozpisujecie się wybitnie :-D albo np. jak mnie nie ma kilka dni to też się sprawdza :-) polecam hahaha :-D

Roza_ jasne, niech Cię tylko znajdę ;-)

edit.: właśnie sprawdziłam i mam Cie na liście, więc powinnaś mieć dostęp... chyba, że coś robię źle
:confused:

Hej! Wpadam tylko zameldować, co u nas.
Wczoraj miałam USG, póki co czekamy, jutro następne.
Oprócz tego mam zlecone echo serca u młodych, ale jeszcze nie wiem kiedy.
Zgaga mnie wykańcza, męczy dniami i nocami, już nie mogę sobie z nią poradzić, zęby mnie pobolewają, nogi spuchnięte jak balony, ciężko mi się podnieść z łóżka.
Pani doktor stwierdziła poza tym, że jestem niedożywiona :szok::szok::szok: i mam pić 3 razy dziennie nutridrinki proteinowe, bo mam niedobory białka w organizmie...
Ponadto pojawił mi się pokarm, cycki jak kamienie, co się pochylę to leci.
Przepraszam, że tak Wam marudzę, ale już nie mogę, nie daję rady. Wiem, że powinnam być silna dla dzieci, ale kiedy sobie pomyślę, że życie moich dziewczynek wisi na włosku to jedynie wyć mi się chce...
Ściskam Was mocno wszystkie!!!

hahahaha zeeeemstaaa słodka:-D:-p:tak:
ojjj ja taka łajza jestem, co lubi wiericić dziurę w brzuchu ofiary jak mnie wkurzy:cool2:

a w ogóle dzień dobry ;)

Spać mi się chce znoowu, normalne strasznie monotematyczna ta moja ciąża:-D
na kawę sie może skuszę, w pracy mleczka brakło...w cyckach jeszcze nie mam, to chyba skoczę do sklepu:-p

Agnes jaki ten Twój synuś udany :) Słodziak do zacałowania :-)
Sylwia uważaj na Was
Kasia dobrze że jesteś, widać pod dobrą opieką, dziewcznki silne bestyjki, zobaczysz jak wyjdą na świat obronną ręką :) Będzie dobrze
i narzekaj narzekaj..ciąża w ogóle jest ciężka, a bliźniacza podwójnie. Jesteśmy z Wami!!!

Kasia_es będzie dobrze... trzymam kciuki za Was:-) aby córunie zdrowe były:-)

Małami dobrze się czuję,nawet nie odczułam żadnych ubocznych efektów:-) teraz czekam i zaczynam się bać...:-( wiedziałam że prędzej czy później mnie to dopadnie - ehh

Truskaffka he he jak mus, to mus po to mleko gonić:tak:

Sylwia dobrze że już w domu jesteście dbaj o siebie:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry