reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

A ja jestem taka spiaca ze hej bo u nas non stop cos sie dzialo w nocy ;p
no a tak po za tym jestem szczesliwa ze jestem w domu z mala i wroce dopiero na porodowke sie smialam ;p a za wami sie stesknilammmmmm ;*

reklama
Ja sie ogólnie dziś tylko melduje ze żyję :-):-):-) :-):-)
jeszcze nie nadrobiłam wszystkie , przepraszam .... jakoś tak brak humorku ... chyba ta pogoda taka beznadziejna dziś.... wczoraj jak w lato a dziś strasznie nieprzyjemnie :-:)-(

Wszystkie bardzo mocno całuje, chorym zdrówka, dla dzieciaczków buziole, dla staraczek &&&&&&&&&&&&&&&&&..... cięzaróweczki brzuszki prosze pogłaskać od e-cioci :tak: :-):-):-):-):-)

P.s a ta tempka jak idzie w górę znów.... ratunku .. ja juz nie wiem .... czy była wtedy ta owu czy nie.............
:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::-:)-:)-:)-( normalnie chyba na zawał zejde :-(:-:)-:)-(

Ostatnia edycja:
Wy mnie sprowadzacie na Ziemie a ja i tak fiksuje ......:confused::sorry2: ale wkurza mnie to ze codziennie mnie boli jak na @ i to od rana do wieczora bez przerwy ,,, latam do kibla ciagle bo wydaje mi sie ze juz moze .... a tu dupa blada.... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Moja niunia zle zniosla rozstanie niestety.
Plakala w nocy ze chce do mamy budzila sie nic jej sie nie chcialo byla do niczego a jak przyszlam to ode mnie nie odchodzi i pilnuje zebym nigdzie nie wyszla moja mala pszczola ;p

Sylwia dobrze ze juz jestes bo w sumie jak mala nauczona caly czas z Toba to napewno jej bylo bardzo ciezko :sorry2:
Roszpunka widzisz jakie dziecko taka pogoda do chrztu :-D czekamy na zdjecia tego malego-duzego mezczyzny :-)
Piateczko no pytam o ta twoja krowe :-D
Ilonko dobrze ci Roza mowi....u ciebie zygzak od porodu :tak:

Ja zrobilam placuszki bananowe.......super szybkie pozniej wrzuce zdj :tak:

Katy to przepis od razu wrzuć :-) Bo ja robię tak jak racuchy z jabłkami, tylko banana dorzucam zamiast jabłek :-) Kurczę może jutro zrobię?? Bo dzis już pękam od jedzenia, ale jutro to co innego :-) Ja uwielbiam banana na ciepło :-)

reklama
Witam dziewczynki wieczornie

Ja wróciłam z pracy oczywiście ledwo żywa :(

ale jestem dziś szczęśliwa bo Piotruś już pokój maluje dziś przywieźli mój wózek dla Lily upatrzyłam też wykładzinę tak że dziś dzień super tyle że brzuchol boli :( ale to chyba blizny po zeszłorocznej operacji w listopadzie i malutka gniecie mi wątrobę tak że to raczej to

sorki że tylko o mnie ale nie nadrobię :(

Sylwia witaj z powrotem :tak:

Kasiu es kochana będzie dobrze zobaczysz już nie wiele ci zostało byle do 32 tyg dotrzymać a na pewno dotrzymasz zobaczysz :)

miłego wieczorku życzę

aha i jeszcze 4 dni

aaaa Ilonko owu na pewno nie było masz wykres jak ekg zawałowaca

Ostatnia edycja:
Do góry