reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
kasia_es dziękujemy za wieści, mam nadzieję, że każde kolejne będą coraz to lepsze :tak:
trzymajcie się mocno kobietki ;-) zawsze możecie liczyć na nas i nasze wsparcie :-)

Kasia musisz być dobrej myśli to dziewczynki też będą miały siłę walczyć:tak: wyobrażam sobie jak ci musi być ciężko ale pomyśl że to walka o ich życie . Dasz radę!!!! Trzymam kciuki ;-)

Kasiu es wiesz że kciuki trzymamy na maksa za Ciebie i dziewczynki.

Roza jeszcze pare dni i zobaczysz skutki uboczne clo :-):-):-) w postaci 2 kreseczek na tescie ciążowym a potem w postaci podwójnego brzucha he he tzn podwójnej zawartosci brzusia :-D:-D:-D ale pewnie kazda by chciała taki skutek uboczny ;-);-);-)

Ja bez ciąży dzisiaj śpię :sorry2: i nic nie robię .Szyłam przez wekend z bolącą głową dzisiaj sie lenie a pogoda ....:dry:

OK laseczki, ja zbieram się powoli przygotowywać do wyjścia :tak:
będę wieczorem :-) mam nadzieję, że produkcja będzie konkretna na forum :-p
Buziaczki ;-)

roza wykres masz cudny. clo działa. kciuki za plusik na końcu

losiczko nie tylko ty się lenisz. ja dzisiaj jeszcze nic nie zrobiłam. obiad mam od wczoraj więc jak młody śpi to ja siedzę i net okupuję

truskaffka
niedługo i ty takiego maluszka będziesz mieć przy sobie. imię wybranę bo nie wiem czy pisałaś a mi umknęło

kasiaes wierzę że ci ciężko. ale kochana dasz radę. a córeczki wynagrodzą ci trudy ciąży. trzymajcie się dzielnie dziewczyny i melduj co i jak u was

u nas pogoda od wczoraj mglista więc dzisiaj chyba nici ze spacerku. wczoraj byliśmy chwilę ale nieprzyjemnie. najwyżej na taras wyjdziemy na chwilkę jak Oluś się obudzi.

wpadam później

reklama
Do góry