reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

I jeszcze takie buciki wyhaczyłam w lidlu, za 5e
120.jpgZobacz załącznik 479108 a to ja słonik 70kg!Zobacz załącznik 479109 a to Kacuś:)
No i poszalałam:)

reklama
Axa, śliczne sukienusie! Ja też tyle pięknych rzeczy dla dziewczynek widziałam! Ale cóż, nie tym razem hihi:-D

Żegnam się z wami na ten weekend, bo zaraz m wparuje, jutro wesele, a w niedzielę na urodziny. Odpoczynku życzę:-) Buziaczki dziewczynki:-)

hej jestem.... trochę nieprzytomna bo jagę na tabsach cały dzień:-:)-( brzuchol boli. Taka ładna pogoda a ja się czuję jak balon napompowana:wściekła/y: :wściekła/y:

chciałam coś komuś odpisać ale zapomniałam co i komu:zawstydzona/y:

melduję tylko, że w miarę ok u mnie... idę na spacer bo nie wysiedzę w domu...

też jadłam mizerię:tak: uwielbiam ....

ja wstałam ale jestem nie do życia chora jak diabli nos zatkany chociaż już uszczelka zaczyna popuszczać :(
gardło boli jak nie wiem co i na oczy ledwo widzę Pomocy jak się z tego wyleczyć????????????????

hejka

Piąteczka - jesteś babo bezlitosna, ja od ładnych kilku miesięcy na "głodzie" jeszcze kilka tygodni postu przede mną , a Ty mi tu takie rzeczy wypisujesz!!!!! Poczekaj jak Ty nie będziesz mogła, to ja Cię troszkę poszczuje wtedy.... a tak swoją drogą nieźle Cię małżonek załatwił hihi spryciarz jeden.

Ilonka - musisz poważnie z maluszkiem porozmawiać, że macie jeszcze czas, żeby sie poznać.

nadrobiłam wszystko :-) naśmiałam się z was że ho ho. Na g też zajrzałam:happy2:

Dziś wybaczcie ale nie jestem w stanie wam odpisać :-:)zawstydzona/y: jestem tak zmęczona po 12h byciu w pracy że hej, ale zabawa pożegnalna i grill z rodzicami się udał.
Dopiero teraz do mnie dociera że w poniedziałek nie będzie już "moich" dzieci, troszkę łezka poleciała he he:-)

Dostałyśmy z koleżanką od rodziców bon na zakupy u jubilera i oczywiście kwiaty.

Piękne sukienusie:-) urocze te wszystkie ciuszki

Katy no zakupy udane:-) fryzura bardzo fajna!!! sama taką bym sobie trzasnęła ale włosy mam krótkie:tak:

Roszpunka no widzisz - jednak dyrektorek okazał serce. Cieszę się!!:-D

Piąteczka no to napracowałaś się he he - swoją drogą nieźle was m zrobił w konia:-D

Ania oj nie!! oby żadna choroba się nie przypałętała:-)

Losiczka kciuki zaciśnięte:tak::-)

Ilonka odpoczywaj kochana,a w razie co to kontaktuj się z ginem:tak:

Ostatnia edycja:
Witam kochane

Mało mnie tu ostatnio,ale czasu brak,a jak mam chwilkę czasu i was poczytam to już mi sił brakuje na pisanie. Na dodatek od wczoraj mój mąż wrocił do pracy więc radzę sobie sama:) ale nie jest źle . Mały trochę marudny popołudniami,ale w nocy ładnie śpi.We wtorek byliśmy na pierwszej wizycie u pediatry i u okulisty na badaniu dna oka,które miał zalecone po fototerapii. Antek waży 3450,więc jak na karmienie piersią to ładnie przybiera.

Ilonka ty zaciskaj jeszcze nóżki,jeszcze troszkę niech maleństwo poczeka,a co do torby to ja pakowałam w 34 tygodniu.
Losiczka miłego wypoczynku,szybko te 12 dni zleci. i &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za testowanko:tak::tak::tak:

Roszpunka,Axari ciuszki śliczne:) Oby dzieciaczki ponosiły je trochę bo rosną tak szybko,że szok:tak:

A co u Zagubionej bo jej nie widziałam ostatnio?

Przepraszam,że nie odpiszę wszystkim,ale nie mam siły nadrobić wszystkiego,lecę jeszcze poczytać na grupę,wstawiłam tam przed chwilką 2 fotki

reklama
Ilonka ty nas nawet nie strasz!!!! Jeszcze nie teraz .....poczekaj jeszcze troszke :tak:
Roszpunka, Axa ale swietne rzeczy wyhaczylyscie :-)......no i fajnie ze te kobitki sie wstawily za toba Roszpunko ....mile babeczki :tak:
Jane szkoda ze nie bylo ci dane tym razem cieszyc sie plusikiem ale wierze ze wszystko przed Toba.....przed nami:tak:..........a jakie tabletki masz kochana???
Agnes no w koncu ci sie maluszek uaktywnil bo do tej pory to byl maly leniuszek :-D
Kasia super te ciuszki a ceny powalajace:-) pochwal sie wyborem imion ;-)
Karolcia udanego odpoczynku weekendowego;-)
Rozia a czemu w takich sukienkach chodzic nie morzesz:confused:???
Ania a moze to angina??? Bo u nas masowo wszyscy choruja, nie daj sie zadnemu choróbsku :blink:
Roza szkoda ze "dzieci" wyjezdzaja:-( .......a ty sie tak nie przepracowuj dobrze???:-)
Viola no to Antos bardzo ladnie rosnie oby tak dalej :tak:

Do góry