reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Jane no wlasnie nie wazne co pomaga....wazne ze pomaga:tak::tak::tak:
Piateczka to ja ci moj tluszczyk oddam to sobie w cyculki wstrzykniesz:-D:-D:-D
Rozia 60:szok::szok::szok::szok: ja tyle w udzie mam :-D:-D:-Dchociaz nie wiem z czego sie ciesze:baffled::baffled::baffled:
Dobranoc ja tez uciekam ;-);-);-)

Ja na chwilkę :-):-):-)

Katy przy takim obciażeniu trzeba mocno trzymającą uprząż mieć, dlatego mam dość ciasno pod biustem:-D:-D:-D ale to już się zmienia i muszę zwiększyć troszke obwód...

losiczko :-:)-:)-( Tak więc za nowy cykl &&&&&&&&&& I na nowy cykl ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ja tylko na chwilę, bo na wycieczkę się wybieram, także miłego dnia Wam życzę :-):-):-)

Hejka
Losiczko
no szkoda :sorry2:ale mysle ze twoj m chcial byc solidarny z Polska Druzyna na Euro i nie strzelil tego gola :tak::-):-)
Rozia a ty nam kiedy sie pochwalisz brzuszkiem ??????? Juz chyba cos widac:-):-)

witam i ja Kochane,Losiczko przykro mi Skarbie,może Ci nasi panowie za bardzo sie skoncentrowali na Euro i w tym cyklu bardziej sie postarają:-D!jane Ty widze uwielbiasz jazde rowerem jak i ja,jak mam zły dzien siadam no mojego ,,górala,, i jade w teren,parę górek,trochę błotka i od razu mi przechodzi:tak:.kciukasy za ten cykl!! axarai fajnie ze sie pokazałas,sliczne ciuszki! Aniabuchowicz biedulko wracaj nam do zdrowia szybciutko! Roszpunko no to super !!!! Bardzo się cieszę,że dyrektor okazał się jednak z tej dobrej strony! Karola udanego weekendu!! Katy super zakupy, a sukienka sliczna! no i ta fryzurka,super!!! Ilonka uważaj na siebie Słońce, szczególnie w te okropne upały,moze to przez nie tak sie czujesz:sorry2:, bo jeszcze z 3 tygodnie by Ci się przydało poczekać...odpoczywaj dużo Ilonka!! kasiaes super, że wizytka udana i wszystko jest wporzątko:tak:! Piąteczka hehehehe niezłym tekstemCi m. pojechał ..ale sie usmiałam! no reszte nie pamietam i bardzo żałuje ale do pracy musze uciekac:-(,a jutro na morze szurujemy z M. bo ja blada jak sciana! buziaczki Skarby moje i miłego weekendu!

hejka

oczy mi się kleją, walnęłabym łebek na biurko:-D no ale nie dam się, nie ma czasu na spanie. Zaraz kończę pracę, chłopaki już po mnie jadę i ruszamy w siną dal do znajomych, mamy 2,5h trasy to może się zdrzemnę:-D

Miłego weekendu Gwiazdy!!

Axarai a może faktycznie ułożenie malucha wpływa na problemy z oddychaniem. Matik też na tyłeczku osiadł i też miałam problemy
zakupy dla Aduśki fajowe :D i zdjęcia wasze super :D
Kasia ulalala to snajper superowe łowy zrobił, już od dłuższego czasu zabieram się za obczajenie tego snajpera..czas najwyższy, jak widzę...warto :p
i dziękuję...taa plany są..basen, wieczorem wino z bąbelkami :-p
Ilona dzięki, tydzień męki za mną..teraz byle do 15go :-p
a ty odpoczywaj i uważaj na siebie
Agnes miłego leżenia brzuchem do góry :)
Roszpunka super wieści o macierzyńskim!!!
łowy też świetne :D
Rozia super że nowy gin się udał ;-)
łosiczka przykro mi :( ale ty dzielna bestia super masz podejście, uda się!!
Jane przykro mi z powodu tych bóli :( &&& za nowe działania w nowym cyklu ;) byle do skutku ;)
Roza no właśnie, praca ciężka, czasem ma sie dość dzieciaków..ale...czasem łezka się zakręci ;)
Viola Katrin buziaki w brzuszki dla Antka i Kubusia
Pamela miłego opalania i udanych boboseksów, my znów podobnie cykl mamy :)
Katy śpiochu wstawać hehehe

reklama
Hallo Kochane! U nas duchota, sunę jak czołg, i zostawiam za sobą mokry ślad jak ślimak!
Pamela witaj:) Miłego plażowania, i zazdraszczam opalania, ja solaryczna maniaczka jestem blada jak ściana, wszystkie niedoróbki widać z daleka, ale na słońcu mi niedobrze się robi:baffled:
Losiczko, a może temperaturka spadła, bo się wyjazdem stresujesz?
Miłego weekendu życzę!!!!
Viola mały przesłodki, śliczne zdjęcia!!!!
Truskawka no ja myślę, że przez to siedzenie małej nie mogę oddychać, z chłopcami też tak miałam, ale w 9 miesiącu za nim brzuszek opadł, ale oni leżeli główkowo. Mój M mówi, że mam ją oszukać i stanąć na głowie, to może się odwróci:-D
Katrina synek śliczny, a siostra jak tam, zazdrosna o brata?

Ostatnia edycja:
Do góry