reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

A ja wlasnie wciągęlam kubek goracej zupy jarzynowej :-p a ze mam w domu 32 st :szok: ( strychowe mieszkanko) to wyobrazcie sobie jak wygladam po tej zupce he he . Szkoda ze sie na mydlilam he he kąpiel z glowy :-)

Dziewczynki dzieki za kciuki ale ja nie czuje tych 2 kreseczek :-)

reklama
Hej dziewczynki :-):-):-)

Ilonko a co to tam się dzieje u Ciebie ?? Odpoczywaj jak najwięcej,żeby jeszcze Julcia posiedziała w brzuszku ...

Roszpunko no to super !!!! Bardzo się cieszę,że dyrektor okazał się jednak człowiekiem :-):tak::-)

Karola udanego weekendu :-)

jane ależ pysznie wyglądają te dżemy :-):-):-) Moja mama zrobiła 2 lata temu i były pyszne, bo nie były takie bardzo słodkie, ale coś nie mogę jej namówić,żeby znowu zrobiła:-(

Katy świetne zakupy, a sukienka super :-) Szkoda,że ja w takich chodzić nie mogę :-:)-:)-( A fryzurka bajka :-)

Losiczko to za jutro :-):-):-)

No i więcej nie pamiętam...

Ilonko ja jeszcze nie mam czego ujawniać... No chyba,że oponkę z tłuszczu :-D:-D:-D

Byłam u tego nowego gina dziś:-) Nie dał mi skierowania, ale załatwił mi termin na 3 lipca na NFZ i wtedy da mi skierowanie na badania :-D Ale bardzo fajny Pan :-):-):-) I pracuję w szpitalu, który biorę pod uwagę jeśli chodzi o poród i to nawet jest dość wysoko na mojej liście :-)

a zapomniałam Wam powiedzieć, że ostatnio koleżanka dała mi trochę ciuchów ciążowych, więc na początek już coś mam :-)

Ostatnia edycja:
ja już po obiadku. ale się najadłam. teraz to w ogóle jem za dwóch więc mi chyba waga dopiero teraz poleci do góry. a co tam.

kasia es
to jakie imiona macie dla dzieciaczków?

roszpunko jednak dyrektor też człowiek. super że dostaniesz macierzyński. no i dawaj te twoje łowy

losiczka
ty nie czujesz ale my czujemy plusik u ciebie. ale cicho sza byle do jutrzejszego sikańca

karolcia jak już są fundamenty to i reszta będzie. teraz się wydaje że jeszcze daleka droga ale zobaczysz szybko zleci. jak juz mury pójdą do góry to dopiero radość bo juz tak namacalnie widać co i gdzie będzie.

axa o taki obiadek to ja też kocham

no i ilonko za twoim przykładem przerzuciłam się na czereśnie i dzisiaj już kilogram zjadłam. jak ja uwielbiam tę porę roku jak są te owocki

no roszpunka zakupy pierwsza klasa. Maksiu bedzie mały elegant. ja dzisiaj tez buszowałam w lumie ale tylko dla m kupiłam. na razie powstrzymuje się od zakupów dla Olka bo duzo dostanę od bratowej. i jak to ogarne to zobaczę co jeszcze bedzie potrzebne

witam się i ja dzisiaj :)
własnie wróciłam z pracy zmęczona jestem jak cholera :((((((((((
idę spać odezwe sie później jak wstane :)
buziaki dla was moje drogie

No Roszpunko poszalałaś:) Śliczne! Ja 7 lipca, sobota, godzina 11 dokładnie, lecę do mojego lumpka, jak będziemy w Pl oczywiście, dla dzieci bo dostawa jest:) Teraz poszukam troszkę większych, bo tych maleńkich to już pełno mam, a tam takie cuda, że nie można się oprzeć, zaraz Wam wkleję moje ostatnie zdobycze;)

A to moje łowy:)
106.jpg107.jpg109.jpg110.jpg111.jpg114.jpg113.jpg115.jpg117.jpg118.jpg

reklama
Do góry