reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

viola śliczny synek,
widzę, że i katrina się pokazała:tak: na pewno macie teraz mniej czasu ale fajnie, że czasem wpadacie.

katy ja jadę na ketonalu bo nic innego mi nie pomaga:-( no chyba, że rower. Miałam iść na spacer ale oczywiście pojechałam i zrobiło się prawie 12 km.... ups:-p.... ale czuję się teraz lepiej jak się tak przewietrzyłam. No i odkryłam nową super trasę niedaleko.

reklama
Katy bo za duży biust mam i niestety pewne fasony nie są dla mnie wskazane... :-:)-:)-(

jane i można naturalnymi "środkami" zwalczyć ból :-):-):-)

Viola maluszek jest piękny i taki kochany:-D Fajnie,że w nocy w miarę Ci śpi

Ostatnia edycja:
Jane dobrze ze Tobie w bolu pomaga ruch mnie jak dorwal ten cholerny bol to nawet do kibelka bym nie doszla bez lez w oczach, ale teraz po Brufenie jest o niebo lepiej :tak:
Rozia to masz tak jak moja bratowa:tak:, szczupla a cyce jak od innej osoby i zawsze problemy z kupnem szmatek :tak:
A Antos niezly sodziak :-):-D:-)

no własnie Katy... Jak mieszkałam z dziewczynami, to nie wierzyły,że ciężko coś dla mnie kupić, że przesadzam... Aż w kóńcu przed jakimś weselem powiedziałam im,żeby poszły ze mną na zakupy i dopiero wtedy się przekonały,że to nie taki proste... Zwłaszcza,że jak (do tej pory :-)) mało pod biustem do tego miałam...

Upolowałaś coś ostatnio ciekawego jeszcze ?? Zwłaszcza do kuchni?? Bo ja uwielbiam wszystko do kuchni :-)

Rozia tutaj jesli masz duzy biust i masz przez to problemy z kregoslupem to mozesz sie ubiegac o zmniejszenie na FNZ:tak:
Co do zakupow to na razie nic nie kupilam....musze sobie troche ograniczac wypady sklepowe bo nie dlugo do Pl jade ale napewno jak bedzie okazja to cos wezme :-D

no tak naprawdę to gdyby ketonal nie zadziałał to leżałabym dalej na kanapie przed TV ale trochę mi pomogło i wolałam się rozruszać bo teraz czuję się praktycznie normalnie:tak: ale to nie jest u mnie normalne zachowanie w pierwszy dzień... przeważnie w pierwszy dzień leżę i nic nie robię. Ale dziś taka śliczna pogoda była, a w TV kompletnie nic ciekawego, że szkoda było tak gnić.

KAty w polsce też, chociaż trudniej o to, ale już sie przyzwyczaiłam, a moje problemy z kręgosłupem jak się okazało są spowodowane czym innym, więc po co się na ból narażać ( a podobno zmniejszenie boli jak cholera i jest niebezpieczne)

jane ja to jechałam jakieś 10 lat temu na tramalu- ból znikał, ale ja prawie białe myszki widziałam

dziewczyny- jak ja bym chciała mieć problem z za dużym..........

reklama
rozia to noś go dumnie!!!!!!!!!!! w połowie za mnie hi hi. jaki masz rozmiar? bo ja niestety 75b. Moja przyjaciółka to ma co pokazać - 70 DD. i bez stanika może chodzić małpiszon i jest niska- najpierw idą cycuchy , później ona

Do góry