reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

A ja wlasnie wciągęlam kubek goracej zupy jarzynowej :-p a ze mam w domu 32 st :szok: ( strychowe mieszkanko) to wyobrazcie sobie jak wygladam po tej zupce he he . Szkoda ze sie na mydlilam he he kąpiel z glowy :-)

Dziewczynki dzieki za kciuki ale ja nie czuje tych 2 kreseczek :-)

reklama
Hej dziewczynki :-):-):-)

Ilonko a co to tam się dzieje u Ciebie ?? Odpoczywaj jak najwięcej,żeby jeszcze Julcia posiedziała w brzuszku ...

Roszpunko no to super !!!! Bardzo się cieszę,że dyrektor okazał się jednak człowiekiem :-):tak::-)

Karola udanego weekendu :-)

jane ależ pysznie wyglądają te dżemy :-):-):-) Moja mama zrobiła 2 lata temu i były pyszne, bo nie były takie bardzo słodkie, ale coś nie mogę jej namówić,żeby znowu zrobiła:-(

Katy świetne zakupy, a sukienka super :-) Szkoda,że ja w takich chodzić nie mogę :-:)-:)-( A fryzurka bajka :-)

Losiczko to za jutro :-):-):-)

No i więcej nie pamiętam...

Ilonko ja jeszcze nie mam czego ujawniać... No chyba,że oponkę z tłuszczu :-D:-D:-D

Byłam u tego nowego gina dziś:-) Nie dał mi skierowania, ale załatwił mi termin na 3 lipca na NFZ i wtedy da mi skierowanie na badania :-D Ale bardzo fajny Pan :-):-):-) I pracuję w szpitalu, który biorę pod uwagę jeśli chodzi o poród i to nawet jest dość wysoko na mojej liście :-)

a zapomniałam Wam powiedzieć, że ostatnio koleżanka dała mi trochę ciuchów ciążowych, więc na początek już coś mam :-)

Ostatnia edycja:
ja już po obiadku. ale się najadłam. teraz to w ogóle jem za dwóch więc mi chyba waga dopiero teraz poleci do góry. a co tam.

kasia es
to jakie imiona macie dla dzieciaczków?

roszpunko jednak dyrektor też człowiek. super że dostaniesz macierzyński. no i dawaj te twoje łowy

losiczka
ty nie czujesz ale my czujemy plusik u ciebie. ale cicho sza byle do jutrzejszego sikańca

karolcia jak już są fundamenty to i reszta będzie. teraz się wydaje że jeszcze daleka droga ale zobaczysz szybko zleci. jak juz mury pójdą do góry to dopiero radość bo juz tak namacalnie widać co i gdzie będzie.

axa o taki obiadek to ja też kocham

no i ilonko za twoim przykładem przerzuciłam się na czereśnie i dzisiaj już kilogram zjadłam. jak ja uwielbiam tę porę roku jak są te owocki

no roszpunka zakupy pierwsza klasa. Maksiu bedzie mały elegant. ja dzisiaj tez buszowałam w lumie ale tylko dla m kupiłam. na razie powstrzymuje się od zakupów dla Olka bo duzo dostanę od bratowej. i jak to ogarne to zobaczę co jeszcze bedzie potrzebne

witam się i ja dzisiaj :)
własnie wróciłam z pracy zmęczona jestem jak cholera :((((((((((
idę spać odezwe sie później jak wstane :)
buziaki dla was moje drogie

No Roszpunko poszalałaś:) Śliczne! Ja 7 lipca, sobota, godzina 11 dokładnie, lecę do mojego lumpka, jak będziemy w Pl oczywiście, dla dzieci bo dostawa jest:) Teraz poszukam troszkę większych, bo tych maleńkich to już pełno mam, a tam takie cuda, że nie można się oprzeć, zaraz Wam wkleję moje ostatnie zdobycze;)

A to moje łowy:)
106.jpg107.jpg109.jpg110.jpg111.jpg114.jpg113.jpg115.jpg117.jpg118.jpg

reklama
Do góry