reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

truskafka oj miły taki gest- aż się łezka woku kręci

axa słodka ta huśtawa - moje miały taką , a ta Twoja ładniejsza
2431502540

reklama
Piąteczka ja miałam taka oceanik czy coś fishera przy Kacku, ale tą dużą, taka trochę nie poręczna była. Zresztą dałam siostrze dla synka, a że teraz też jest w ciązy to głupio mi jej zabrać, a sama jakoś nie chce się ze mną podzielić tym co jej dałam. A trochę tego było, własnie huśdawka i leżaczek i łóżeczko i ciuszki i karuzelkę i takie tam, więc ja muszę wszystko od nowa:dry:
Karola na allegro mają dużo takich używanych, nic nie zniszczonych nawet za 120 zł widziałam, no ale to tez nie mało, jak ktoś ma pilniejsze wydatki, żyć bez tego też można!

axa ja to zdjęcie właśnie z all zapożyczyłam i cena na razie cena 51 zł- no ale licytacja- karola może coś upolujesz?

Piąteczka ja niestety mam uraz do używanych rzeczy na allegro. Miałam pecha, ale uraz pozostał:baffled: Kupiłam dla Kaca wózek bebecomfort używany za 1200 zł i całkowicie do niczego się nie nadawał! Gość powiedział, że to po ich dziecku, ale zapomniał chyba dodać, że chyba po dziesiątym! Tylko fotelik z tego wózka do czegoś się nadawał:baffled:
No i też mam teraz całkiem nieźle, bo mój M dla córeczki to szaleje:-D a, ze dziadziuś dla wnusi wózek kupi, to do przodu jestem:-D

axa a ilonka kupiła super wózio- nie ma reguł. trzeba też się chyba orientować co kiedy był produkowane- bo ten akurat leżaczek to sprzed kilku lat. ale mojego używa nadal znajoma i jest ok

no ba, ja teraz jestem też mądrzejsza, i na modelach się znam, w internecie się poczyta, a wtedy to netu nie miałam i taka szybka decyzja była, i co najważniejsze teraz to ja bym mu ten wózek w d...... wsadziła i już!!!

Losiczko, to kiedyś Twój synuś się uśmieje, jak mu to opowiesz :-D!

Axa, śliczna ta huśtawka :tak:, no i może też służyć jako leżaczek!

Katy, dzięki za namiar, właśnie będę musiała się udać do Tesco, bo mi ostatnio koleżanka zachwalała ciuszki stamtąd. Ach, zapomniałam napisać, że sukienka jest przepiękna, no i fryzura też ciekawa. Myślę, że faktycznie przyćmisz pannę młodą ;-)!

Ja też mam dzisiaj Wielką Ściemę w pracy. Nic mi się nie chce :baffled::baffled::baffled:!

Jane, przykro mi z powodu @... :-(

Wow, Ilonko, to poszalałaś we śnie :-D:-D:-D!!!!

Piąteczko, to Ci m pojechał tekstem :rofl2::rofl2::rofl2:. Ale się uśmiałam!!!

A mnie mój gin wczoraj zaskoczył, bo mu trochę ponarzekałam i mi zaproponował L4. Podziękowałam, ale powiedziałam, że będę chciała od września.

A jeśli chodzi o zakupy na Allegro, to ja ostatnio b.często korzystam ze Snajpera, świetny jest. Dzięki niemu wylicytowaliśmy wózek (dodam, że siedzieliśmy wtedy w kinie, a on działał ;-)).

A ostatnio Snajper wylicytował mi parę ciuszków ciążowych, np:

Tunika firmy Branco, roz. M ELEGANCKA WESELE (2389031258) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

NEXT ciążowa bluzeczka na lato roz.40 (2435775728) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Prześliczna tunika (2388385840) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

kasia no to cały majątek wydałaś - widzę, że sie zbroisz w wieksze ciuszki hi hi

axa dawaj namiary to mu wsadzimy w dupę nawet dwa wózki za kare

reklama
Kasia cieszę sie ze z maluszkami wszystko OK.... a płci gin nie zauważył ???????????????? No i ciuszki jakie ładne.... ta ostatnia tuniczka świetna i jaka cena :-) super !!!!!!!!!!!!!!!!
axarai jejuś ale Ja ci zazdroszczę kupowania tego RÓŻU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! naprawde ......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! LEŻACZEK przepiękny, juz sobie wyobrażam Waszą Adusie w nim !!!!!!!!!!!!! współczuję tego skwaru, ale u nas na weekend tez tak zapowiadają ....... ugotuję sie na bank !!!!!!!!!!!!!!
Piąteczka twój leżaczek tez super..... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! baby noooo........... Wy to bezlitosne jesteście !!!! Mówić o gołych facetach gdzie człowiek moze sobie tak naprawde tylko popatrzeć raz na tydzień albo i w ogóle :baffled:
Losiczka OK to czekam na priv :-) a To Ci sie kochana w przyszłym roku szykuje komunia !!!!!!!!!!!!!!!! fiu, fiu !!!!!!!!!!!!!!!!!
truskaffka mówisz ze bedziesz sie luzować ?????? szczęściara !!!!!! No ale po całym tygodniu zapierdzielenia w pracy zasługujesz jak nikt !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie wiem co miałam jeszcze komu odpisać .... ale powiem Wam ze dziś czuje sie jakoś dziwnie........ jakby sie coś ze mną działo.... taka jestem mega niespokojna .......... brzuch jakoś dziwnie pobolewa jak na @...... dośc mocno mnie dziś czyści......:baffled: byłam z Jasiem na fontannie dziecko sie wybiegało wychlapało, potem jeszcze lody......... i naprawde ledwo do domu doszłam i do kibelka :baffled:

Do góry