reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

ilonka Ty się nie wygłupiaj- pochodź jeszcze trochę z brzuszkiem- bo u mnie tak się zaczynało- objawy identyczne i kibelek obowiązkowy. poleż se trochę może Ci będzie lepiej

reklama
Piąteczka:-D
Ilonka mnie ostatnio też tak przeczyszcza, i już chyba odkryłam po czym, śmietana chyba tak na mnie działa:baffled: nie powiem, że to takie złe jest, przynajmniej siadam i już;-) ale fakt, że na dworku nie wskazane:-D Mi od samego początku pasowało, że u Ciebie córeczka będzie, i się zdziwiłam, że mówią chłopak. Wkurzająca jest ta niepewność!!!! Tyle różu już byś mogła kupić! Wpisz Kochana moją wizytę na 6 lipca, bo mnie wkurzają te znaki zapytania:-)
Kasia ale gamoń jezdem, dopiero doczytałam, że Ty bliźniaki hodujesz!!! Zawsze chciałam mieć bliźniaki, oczywiście jako pierwsze:-D Gratuluję! A co Ci się marzy? Ja zawsze chciałam jednojajowe, żeby takie same były:-D

Ostatnia edycja:
Piąteczko tez pomyslałam o tym pare razy ze moze...... tym bardziej ze to czyszczenie mam od dłuższego czasu, ale dziś to naprawde czuję sie "inaczej" no i ten brzuch............. !!!!!!! No nic dzis miałam jeszcze isć na dworek z Jasiem ale chyba sobie daruje ...... mąż co prawda miałby mega prezent imieniowy ale jednak to stanowczo za wcześnie jeszcze przynajkniej o te 3 tygodnie !!!!!!!!!

NIe mam porównania jak to jest jak sie samo zaczyna..... także nie wiem co sie dzieje... !!!!!!!!!!!

Mówi sie niby ze jak sie poczuje pierwsze ruchy to dodaje sie 20 tyg i wtedy mniej wiecej moze zacząć sie ....no i u mnie to ten tydzien,( bo w 14 tyg juz czułam) , ale jakoś w to nie wierze, nie ma reguły i to sie raczej nie sprawdza ....... ale jakoś sobie o tym przypomniałam i zaczęłam juz panikować !!!!!!!!!

hej kochane!

witam tak na szybko bo pogoda w końcu cudna i szkoda siedzieć w domu. u nas dzisiaj upały. zaliczyłam tylko z m zakupy, teraz obiadek (dzisaj ziemniaczki z sosem koperkowym i jajko. jak ja to uwielbiam. tak się najem ze potem tylko wystawiam leżaczek i leżę wielkim brzuchem do góry

katy
jakie super zakupy. a ta sukienka na weselicho cudna. oj będziesz gwiazdą. fryzurka tez super. akurat na wesele.

karolcia gratuluje zalanych fundamentów. najgorzej wyjść z ziemi. potem juz idzie.

ilonka ty się nie wygłupiaj. jeszcze z 2 tygodnie chociaż poczekaj. połóż się jak mozesz i odpocznij

piąteczko
no nieźle was m załatwił. ale chyba wiedział ze bedziesz go chciała ładnie przeprosić więc pary nie puścił.

kasiaes gratuluje wizyty. teraz już chyab spokojniejsza jesteś. i zakupy super

losiczka &&&&&&&&&&&& za porannego sikańca

coś jeszcze miałąm napisać ale mi z głowy wypadło. ale dzisiaj jeszcze wpadne po obiadku to popisze

edit. co do malucha to mój też co raz aktywniejszy. czasem to mi strasznie brzuch faluje. a nad ranem do zawsze tak się wypycha z prawej strony ze czasem aż skóra boli. ale ja tam nie mam pojęcia jaka to część ciałą. wiem tylko ze wyskakuje nagle taki guz i musze go delikatnie przegonić aby zmienił pozycje.

tyle na teraz. lece wstawiać ziemniaczki i na słoneczko

buziole i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

No właśnie Ilonko, te ceny są najważniejsze, bo co z tego, że mam koło domu wielki (chyba największy we Wrocławiu) sklep z odzieżą ciążową, skoro głupia bluzeczka kosztuje tam 80-120 zł, a spodnie 150-200 zł. Na Allegro raz mi się trafiło, że mi jakieś badziewie przyszło, ale dałam z przesyłką coś koło 10 zł, więc nawet mi się nie opłacało odsyłać, tylko wypierniczyłam do kosza ;-).

Uważaj na siebie kochana, szczególnie w te nadchodzące upały, bo jeszcze z 3 tygodnie by Ci się przydało poczekać :confused:!

Truskafffko, to widzę, że intensywnie pracujesz, skoro nawet jutro... Mi też się czasem zdarza... Miłego wypoczynku u znajomych, pewnie się niezła imprezka szykuje :-):-):-)!

Piąteczko, ojjj boję się, że ten mój brzuchol bliźniakowy (póki co jeszcze malutki), to za 3 miesiące zmieści się co najwyżej w namiot, więc nie chcę teraz za dużo kasy wydać, a w biurze „jakoś” muszę wyglądać ;-);-);-).

Axa, dziękuję. Moje podobno właśnie jednojajowe będą! Coś czuję, że chłopaki, ale jeszcze za wcześnie żeby zobaczyć (tzn za kiepski sprzęt, żeby na tym etapie podejrzeć). Nawet już mamy imiona dla chłopców, a dla dziewczynki tylko jedno... :baffled:

Agnes, oj takie młode ziemniaczki, sadzone i do tego maślanka albo kefirek.. Mmmmm :-). To niezłe harce twój maluch wyprawia :szok:.

Kasia jednojajowe Super!!! No właśnie jakieś dziwne to jest, ale ja też mam manie sadzone mizeria i ziemniaczki!!!! Mój M już chyba po tej ciąży na to danie nie będzie mógł patrzeć:-D

kasia żona mojego kuzyna w ciązy z bliźniakami miała mniejszy brzuch niż jak nosiła jedno- także nie martw się zapas

ilonka odpoczywaj , bo jak nie to kopala w dupala oberwiesz

Wcięło mi posta:angry::angry::angry: Piszę w skrócie!

Ilona, mnie Maksiu nie budzi w nocy,bo mam twardy sen. A czkawkę ma, tyle że tak delikatnie czuję.

kasia, tak po prostu wbijam jaja, prosto do gara.

piąteczka, to ty mnie znów rozwaliłaś :-D Duffy - Mercy - YouTube

losiczka, sikaj dwiema czerwonymi;-)

katy, primarkowe metki to ja na odległość poznam:-D A reszty nie umiałam rozszyfrować;-)

karolina, szukaj okazji na tablica.pl. Można znaleźć rzeczy w swojej okolicy, i są tańsze niż na allegro.

ilona, zarzuć nospę i odpoczywaj. Justyna mówiła, że też biegunkę miała po skurczach przepowiadających.

A ja mam newsa! Wczoraj byłam w księgowości w pracy i oświeciłam babki, że mi macierzyński nie przysługuje. A dziś zadzwoniły do mnie, że dyrektor zgodził się przedłużyć mi umowę do porodu i będę miała macierzyński:happy2::happy2::happy2::happy2::happy2: Wstawiły się widocznie za mną!! Ale się cieszę:-D:-D:-D

Łowy dla Maksia też udane. Później wstawię zdjęcia:-)

reklama
Roszpunko, to cudowna wiadomość!!! Strasznie się cieszę! A widzisz, jednak dyrektor okazał się człowiekiem, zwracam honor.
Axa, no za mną też takie rzeczy strasznie chodzą, non stop bym jadła.
Dzięki Piąteczko, pocieszyłaś mnie!

Do góry