reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Widzę, katy, że w primarku puste wieszaki zostały:-D Ta fryzura bardzo mi się podoba do tej sukienki. Wesele to wesele, można zaszaleć. Nie jest bardzo gwiazdorska;-)
Ja nie wiem jak się jutro uczeszę. I nie wiem jak wytrzymam w szpilkach w ten upał:baffled: Chyba m nie będzie miał ze mnie żadnego pożytku w tańcach.

A wiecie czemu Popej miał takie umięśnione przedramiona?? Bo był samotnym marynarzem:-p:-D
Zobacz załącznik 478988

Ostatnia edycja:
reklama
Katy wow.... świetne te łowy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sukieneczka mi sie podoba i to bardzo a upięcie odjazd :-) naprawde super !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)
karolinka OK zaraz zmienię dane...;-) co do tego przesuwania po brzuchu to JA TO NORMALNIE KOCHAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tyle ze na tym etapie co ja teraz jestem bardzo często skóra aż mnie boli bo jak wypnie jakąś część ciałka to robi sie taka meeeega góra ,i to jest zawsze po lewej stronie albo na środku, a po prawej stronie ma nóżki i jeżdzi sobie kolankiem albo stópkami bo cięzko mi to teraz juz stwierdzić jak jest taki duży maluch :-) Boże... ja sie nie mogę tym nacieszyć nadal, a tu przeciez sie niedługo to skończy....!!!!!! Jedyne co nie lubię to jak maluch ma czkawke w nocy... a jak ma to ma jedną za drugą i trwa dość długo, :baffled: a TY czujesz jak Jagoda Ci podskakuje gdy ma czkawkę ???? albo TY Roszpunka ???????????

U mnie dziś też gołąbki, juz gotowe bo dostałam wczoraj wałówkę od mamuśki hihi ;-) także tylko ziemniaczki ugotuje i moze zrobię do tego kiszone z cebulką ;-)

Cześć dziewczynki! U was też takie ciepełko od rana? Na weekend zapowiadają upały, a u nas to ma już być masakra, bo nawet do 35 stopni :szok::szok::szok:! I znów będę umierać!!!

Piąteczko, no to ładną akcję miałaś :tak:! Dobrze, że na strachu się skończyło! A m pewnie baaaardzo zadowolony z „przeprosin” :-D:-D:-D.
Nie no, tym zdjęciem rozłożyłaś mnie na łopatki!

Róziu, za mną też chodzą cały czas małosolne :-):-):-)!

Jane, pięknie wyglądają te Twoje dżemiki i pewnie równie dobrze smakują :tak:! Moja koleżanka z pracy ostatnio robiła dżemy truskawkowe na fruktozie żelującej – wyszły przepyszne, tylko kolor mają jaśniejszy!

Losiczko, ale masz pięęękny wykresik :tak::tak::tak:! Mega kciuki za jutrzejszy poranek &&&&&&&&&&&&

Karolciu, cieszę się, że inspekcja wypadła pozytywnie ;-).

Katy, fajne ciuszki, szczególnie ta bluzeczka w kwiaty :happy2:!

Roszpunko, moja eks-teściowa robiła podobną zapiekankę kapuścianą, ale bez jajek – była pyszna:sorry2:. A te jajka wbijasz tak po prostu, czy wcześniej coś z nimi robisz?

Ale się rozgadałyście znów o jedzeniu! Mniam, mniam... Może wrzućcie te przepisy na grupę, będzie łatwiej je znaleźć!

A u mnie dziś na obiad spaghetti, ale, że mnie odrzuca, więc ja sobie wyjmę z zamrażarki ruskie od mamusi.

A ja wczoraj zaliczyłam spontaniczną wizytę „uspokajającą” u mojego gina, bo i tak kazał mi się pokazać z wynikami z USG genetycznego. Dzieciaczki rosną i wszystko jest ok. No i w sumie najgorszy okres za nami!!!!

Miłego dzionka!!!

katy łowy super , a fryzurka boska

karolinko przeciez próbowac można i wprowadzać powoli

roszpunka spadłam z krzesła ha ha

kasiaes super, że wizytka udana

ilonka , karolinka to uczucie jest boskie, ale fakt, że na koniec już męczące

powiem Wam coś śmiesznego- wczoraj czekam na m w sypialni aż weźmie prysznic- a on wychodzi jak go bóg stworzył i z mina zwycięzcy- mówi- przepraszaj swojego pana:-)

ps ciekawe czy losiczka wytrzyma do jutra

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dziewczynki nie mam czasu pisać.....

ilonka możesz mi tylko zmienić dane w tabelce na 18 cykl a datę następnej @ podam ci później bo sama nie wiem kiedy przyjdzie.....

Dziendoberek :-)

Synus juz oficjalnie w drugiej klasie :-) hip hip hura :-):-):-) a rano do mnie mowi: Mamo fajnie by bylo zostac jeszcze raz w 1 klasie :baffled: a ja mu na to : synus dobrze ze nie wiesz co ty mowisz:-)

Piateczko ciesze sie ze zyjesz a nie mowilam ze kleczenie przed mezem to dobry pomysl he he na przeprosiny :-D:-D:-D

Sikam jutro jakby co i ja tempusia bedzie w gorze he he a nie na parterze :-)

Dziekuje za kciuki i milego slonecznego dnia babeczki .

Ilonko wieczorkiem dam namiary kochana
;-)

Losiczko &&&&&&&&&&&& za sikanca
Kasia fajnie ze maluszki sobie zdrowo rosna.....ciekawe kiedy sie ujawnia;-)
Karolcia ja tez taki styl uwielbiam .....ale nie chcialabym sie bardziej stroic od panny mlodej:baffled: bo przeciez to jej dzien:tak: a ona jest bardzo minimalistyczna osoba i sukienke bedzie miec podobna do naszej Agnes :-)nie taka jak lalka barbi......piekne sa te sukienki ja poprostu uwielbiam koronki:-D no ale wiadomo kazdy chce dobrze wygladac:tak:wiec nie pojde jak zakonnica:-D a nie wiem czy pisalam ta kiecka nie cale 40 funtow wiec luzik:tak:
Ilonka zazdroszcze ci tego przesuwania w brzuszku ja to pamietam ale mialam to tylko chwile....co rawda uczucie nie ziemskie!!!!:-)
Roszpunka no czesciowo z Primarku :tak:...te dwie koszulki na szelkach(bo maja je super) i ta granatowa letnia tez:tak:......bluzeczka w kwiaty jest Kasiu z Tesco wiec moze i w Pl bedzie:tak:......a spdnie kupilam w Repablic za cale 3 funty z 18tu :tak::-)

Ja troszke oszukuje z praca dzisiaj.....oj tam oj tam nie chce mi sie nic dzisiaj :szok:

hejka...

no i mamy ...PIĄTEK!!:-):-):-)

jutro jeszcze rano na chwilę do pracy, a potem chłopaki po mnie przyjeżdżają i jedziemy się byczyć do znajomych, wrócimy w niedziele:-p

Wczoraj wróciłam, młody spał...a na stole w kubku z carsów:-D kwiaty, D oznajmił że to synek z ogródka babci ...ups:-D nazrywał kwiatuszków dla mamusi, słodziak mój:sorry2:

Ilona listonosz mówisz:-D hiehie dobry to musiał być sen
Rozia nie wiem czy pisałam...gratki dla męża za prawko ;)
Jane sorbet malinowy...mniam
u mnie D robi dżemy, w zeszłym roku narobił sporo i się objadaliśmy, w tym roku mniej..te truskawki takie drogie:baffled:
łosiczka &&&&& za pozytywnego sikańca!!!
Piąteczka hehehehe niezłym tekstem małż pojechał ...a w ogóle lece na grupe doczytać co przeskrobałyście:-D
Karolina nonono mówisz że teściowa na urlop wybywa...:cool2:
niech Jagódka sobie sporo pływa i radochę mamie robi :)))))
Katy chwale za wykorzystane białeczko:cool2:
wpadki jestem ciekawa:-D
zakupy świetne, a strój na wesele bardzo gustowny, śliczny, fryzura super będzie do stroju pasowała :tak:
Roszpunka udanych łowów!!
Kasia :) superowe wieści, niech maluchy sobie zdrowo rosną :)

reklama
Hallo Kochane! U nas wczoraj 34 stopnie, dziś będzie chyba ze 40, dziękuję ludzkości za klimę;)
Malutka siedzi pośladkami, i nie wiem czy dla tego mam problem z oddychaniem, muszę się tak wyciągnąć z rękoma do góry jak jakaś baletnica (przygrubawa) i wtedy sobie dychnę:tak:
Ilonka u mnie też czkawka rządzi, najpierw sobie poszaleje, poskacze, powypina, a później jak mamusia myśli, że już teraz sobie zaśnie, to czkaweczka na koniec:-)
Losiczka trzyma, cały czas trzymam i dosyłam~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!!!

A to mój wczorajszy zakup BRIGHT STARTS HUŚTAWKA PTASZEK DO 11KG (2422141160) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
i o dziwo, mój M taki przeciwnik różu, jak teraz coś chce kupić, to sam róż proponuje:-D
Karola dobre z tym wózkiem:-D ależ ja to Ciebie podziwiam, nie każdy by miał tyle cierpliwości, żeby to w ciszy znosić, oj ze mną to ta babyjaga miała by niezła jazdę!!!!
Katy śliczna sukienka, a upięcie żadne gwiazdorskie, teraz są modne wszystkie upięcia, tylko fryzjer musi byś z jajem, bo jak ja kiedyś poprosiłam u fryzjera o takie ekstra upięcie, to później śmiałam się jeszcze przez tydzień z miny fryzjerki, gdy jej powiedziałam co myślę o jej dziele:-D

Ostatnia edycja:
Do góry