reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

truskafka od razu o karoli pomyslałam ha ha

ilonka no nie boli, ale nałazic sie trzeba

kasiaes dokonałaś naprawde właściwego wyboru. Ja mam jeden obok drugiego- parasolka, bo do auta- i nie zawsze moge sie wszedzie dostać, ze wzgledu na szerokosc

katrina kawał chłopa no no

a ja mam dzis wieczorem przechlapane jak m wróci. Aż się boję.

reklama
Cześć dziewczynki.

kasia
, wózek super. Też myślę, że nie ma co się martwić na zapas i czekać na najgorsze. Trzeba się cieszyć tym co jest. A lepiej żebyście sobie wydatki na maluszki dawkowali, bo ciężko będzie wszystko na raz zakupić.

Ja dziś byłam u lekarza, ale nic ciekawego się nie dowiedziałam. Poszłam też zabrać swoje rzeczy ze szkoły i rozliczyć się ze wszystkiego, bo juro kończy mi się umowa. Byłam też u dyrektora i straciłam nadzieję na pracę. Ściemniał mi, że nie wie jeszcze czy będzie miejsce w przyszłym roku, a ja wiem, że na 100% będzie.
Pewnie się nie sprawdziłam, bo poszłam na L4. Szyjka mi się rozwarła i skróciła, co "oczywiście" było celowe i zaplanowane. :evil::-( Przykro mi się trochę zrobiło, że mi kłamał w żywe oczy. :-(

Z przyjemniejszych rzeczy, zamówiłam już Oilatum do mycia i krem dla Maksia. :happy:

Ostatnia edycja:
roszpunka a ja głąb myślałam, że masz umowe do dnia porodu.

ilonka no i znów skleroza- ależ poplułam ekran z duszenia węgorza!!!!!!!!

no widzisz roszpunko jaki ze mnie ciemniak cierpiący na wtórny analfabetyzm:eek:

kłapciu mam pomysła- a może wygraweruj JAGODA- a później tylko datę urodzenia dopiszesz?

edit
taka mała prowokacja, żeby Tobie też coś zakupił

Ostatnio edytowane przez moderatora:
piąteczka to co współczuć juz mamy wieczorka ????????????
Roszpunka przykro mi, beznadziejnie teraz jest, bo trzeba wybierać czy pilnować pracy czy rodzić dzieci :crazy: czyli dobrze rozumiem ze nawet to pół etatu nie bedzie dla Ciebie ???????????????
a ten Oilatum to taki dobry ???????? Bo ja nie kupowałam ani tego ani tych innych z apteki ....... a np widziałam bardzo fajną promocję na SUDOCREM do pupu w aptece rodzinnej 250g za 21,99zł czyli mega duże pudełko tego a wydajne jak cholera, bo na rok to minimum pewnie taka pojemność a krem boski na różne odparzenia itd ........ a nie wiem czy przypadkiem opakowanie 125g w rossmanie nie kosztuje 26zł !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Karolina w cale sie nie dziwie ze nie możesz usiedzieć zeby tylko teściówka "kochana" tam juz nie była i koordynowała całą pracę ....... ..... a o której wychodzisz??????????????????

Hej, byłam u ginekologa 18dc na usg na którym stwierdził ze mam cykl bezowulacyjny. cykle mam 28-30 dniowe. Do tego na usg odkryl ze niedawno bękła i torbiel i mam powiekszony jajnik. Czy to mozeliwe ze nie mialam owulacji w tym cyklu lub nie bede miec? mogł sie pomylic?

dodam ze z męzem staramy sie o dzidzie i kochalismy sie 7,8,10,13 i 20dc. do tego mialam sluz plodny, raz nawet mleczny w dniu usg i przez trzy dni ok 13 do 16 dc bolaly mnie sutki i podbrzusze. prosze o odp:((((

ilonko gorzej- módl się za moja marna duszę, no i duszę mojej tesciowej również

ulcia witaj

info od losiczki bidok bez netu został bo jakaś kopara robiaca u niej ulicę uszkodziła słup

reklama
ilonka, no nie dostanę tej połówki etatu pewnie. Do dupy to wszystko.:-(
Nie wiem czy Oilatum jest dobry, ale położna polecała. Na początek będę go używać, a później będę eksperymentować z tymi tańszymi. Mi właśnie jeszcze sudocremu brakuje i trochę rzeczy z apteki, takich jak sól fizjologiczna do noska i oczu itd. U mnie nie ma takiej apteki. :-(

ulcia, a jaki miałaś śluz wtedy co bolał cię brzuch?

karolina, powodzonka na budowie:-)

Do góry