Witam ;-)
Jane ja tam zaciskam za Ciebie kciuki &&&&&&&&...... mam nadzieje ze jednak Twoje podejrzenia ze Cię zaleje sie nie sprawdzi, i na teście ujrzysz piękne tłuściochy, albo na początku chociaz tą bladą kreseczkę
Taki tryb życia jaki TY masz mnie by sie przydał po porodzie aby zrzucić te zbędne kg
Roza a ta luteina to w koncu doszła?????? Bo nic nie piszesz i w koncu nie wiem
To jak chcesz to i Ja sie bede modlić
aby u Ciebie jutro było słoneczko
i impreza pożegnalna sie udała :-)
Karolinka no lepiej bym tego nie ujęła..... dokładnie, jakbym mogła to bym przyjechała i wygarnęła teściówce co myślę i jaką CI krzywdę robię....... a moze zjedziemy z dziewczynami i tak zrobimy, co pare rąk to nie jedna
ale tak poważnie to i tak uwazam ze nie jesteś w cale słaba..... bo dajesz radę żyć w tej chorej sytuacji........... teraz najważniejsza jest Jagoda ( ojjjjjjj kochana TY to juz nawet nie masz sie czego bać ze moze jajeczka Jej wyrosną ) no i budowa domku......a resztą sie nie przejmuj, tylko żyj po swojemu dla Jagódki i męza !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)
U mnie pochmurno, ale nie smutam...... co prawda mam sprawę na miescie ( trzeba przedłużyć umowę o internet + chce router WifI do nowej umowy bo fajną mi propozycje zapodali :-) ) ale mam nadzieje ze jednak sie nie rozpogodzi tzn żeby tylko nie padało :-) Przy okazji wskoczę do apteki i kupię moze juz te majtki jednorazowe i podkłady !!!!!!!
MIŁEGO DNIA :-)
Ja własnie miałam pytać wczoraj o
sylwie bo jej nie było pare dni........ melduj sie kochana !!!!!!
a tak poza tym to u nas była
polisia prawda ?????? Tez jej nie ma dłuuuuuuuuuuuuuugo...........
piąteczka hahhaa dobre ...............