reklama
Marysia77
Fanka BB :)
ROZIA - "bo nie dalo sie inaczej" - szkoda slow
Hej ! jestem tu nowa mam 11 tygodniowe synka i mam takie pytanie może któras bardziej doswiadczona juz mama cos wie na ten temat od poczatku karmie piersia poczatki wiadomo dramattt potem było juz ok cycus co 2-3 godzinki jedno karmienie w nocy a od 2-3 dni małego cos opetało bardzo czesto domaga sie w dzien a co najgorsze w nocy co 1,5 godz zajada czy to norma? miałyśce tak może ?
P
Paula~
Gość
Hello Baby ;-)
Nie było mnie, bo Puzel miał wolne i jakoś tak mijał dzień za dniem... Do tego pogoda piękna, więc spacerki, spacerki i jeszcze raz spacerki :-)
Marysiu masakra z pracą... po ostatnim też miałabym duuuużo do opowiadania ale normalnie aż wstyd wypuszczać to na światło dzienne...
Miłego Dzionka :*
Nie było mnie, bo Puzel miał wolne i jakoś tak mijał dzień za dniem... Do tego pogoda piękna, więc spacerki, spacerki i jeszcze raz spacerki :-)
Marysiu masakra z pracą... po ostatnim też miałabym duuuużo do opowiadania ale normalnie aż wstyd wypuszczać to na światło dzienne...
Miłego Dzionka :*
truskafffka
hejka
Marysiu strasznie mi przykro... do dupy system
Rozia pięknie się Bianeczke adaptuje w żłobku:-)
Paula no pogoda nas rozpieszcza aż miło :-) na weekend ma za to lać, a od poniedziałku znów ładnie...złośliwość losu
Natalka może mały przechodzi skok rozwojowy wygooglaj sobie temat ;-)
gratki i powodzenia
Marysiu strasznie mi przykro... do dupy system
Rozia pięknie się Bianeczke adaptuje w żłobku:-)
Paula no pogoda nas rozpieszcza aż miło :-) na weekend ma za to lać, a od poniedziałku znów ładnie...złośliwość losu
Natalka może mały przechodzi skok rozwojowy wygooglaj sobie temat ;-)
gratki i powodzenia
P
Paula~
Gość
Truskafffka no właśnie, złośliwość- zazwyczaj jak ludzie mają wolne w weekend to pogoda się psuje... ah ta nasza aura, zero zrozumienia dla weekendowców ;-)
katrina115
Potrójna Mama
Czesc Dziewczynki
Trzy dni intensywnego dotleniania się - dzieci szczęśliwe, ja... padam!!!
Od jutra zapowiadają deszcz, chyba juz się cieszę.
natalka - na pewno Twoje maleństwo jest teraz w okresie skoku rozwojowego - wklejam Ci link do artykułu - Skoki rozwojowe w pierwszym roku życia niemowlęcia - osesek.pl - ciąża, noworodek, niemowlę, wychowanie i rozwój dziecka, rozszerzanie diety
Trzy dni intensywnego dotleniania się - dzieci szczęśliwe, ja... padam!!!
Od jutra zapowiadają deszcz, chyba juz się cieszę.
natalka - na pewno Twoje maleństwo jest teraz w okresie skoku rozwojowego - wklejam Ci link do artykułu - Skoki rozwojowe w pierwszym roku życia niemowlęcia - osesek.pl - ciąża, noworodek, niemowlę, wychowanie i rozwój dziecka, rozszerzanie diety
Witam...
U nas chorobowo zaczyna sie robić... Młoda od wczoraj ma stany podgorączkowe,a dzis katar się pojawił i brzydko kaszle... Do tego m też chory... Także wesoly weekend nam się szykuje... A miałysmy do mojej mamy jechać..:-(
U nas chorobowo zaczyna sie robić... Młoda od wczoraj ma stany podgorączkowe,a dzis katar się pojawił i brzydko kaszle... Do tego m też chory... Także wesoly weekend nam się szykuje... A miałysmy do mojej mamy jechać..:-(
reklama
biapl
Zdrowka zycze:*...uroki zlobka:'(
Podziel się: