reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

witam

Marysiu właśnie chlebek twój robię :)

dziewczynki u mnie czasu ciągle brak :( niestety tak jest jak się pracuje :no: Lilusia rośnie jak na drożdżach łobuzuje na maxa i jest prze-kochana od kilku dni wspina się na stołki tak że oczy trzeba mieć wszędzie dosłownie nawet na sekundę nie da się jej z oczu spuścić pogoda u nas przepiękna 18 stopni tak że korzystamy z każdej wolnej chwili i chodzimy na spacerki Lila już sama chodzi na spacerkach i jest w siódmym niebie jak tylko powiem idziemy od razu bierze kurtkę i szuka butów :-) nawet w wózku jest grzeczna nareszcie !!!!!!!!!!!!!!!!!!

życzę miłego dnia i przepraszam że nie odpisze każdej ale słaba pamięć bo czytam na bieżąco ale nie mam kiedy odpisać

reklama
Dzień dobry :-)

A gdzie wszystkie??

U mnie dziś piękne słonko,aż żyć się chce :-) Młodaspi na ogródku, a ja musze się za sprzątanie wziąć :-)

Miłego dnia panienki :-)

PS. Dziś dzień mężczyzn,wiec 100 lat dla Waszych Panów i bądźcie dziś dla nich dobre :-) ten jeden dzień w roku można przymknąć oko na ich głupotę ;-)

witam
u nas piekna pogoda...zaraz zmykamy na spacerek.:-)..a pózniej zakupy bo laski z butów powyrastały..:-D
a tu co taka cisz???

milego dnia

Dzień dobry :-)

Bianka dziś została w zlobku na dłużej :-) Zobaczymy jak sobie poradzi:-) I jak z drzemka... czy uda jej się dłużej pospać...

Miłego dnia:-)

hejka

pogoda CUDNA!!! a my wreszcie po kwarantannie wybywamy dziś pierwszy raz na spacer. Amelia jak się drzwi otwiera to piszczy z radochy i pędem do światła haha biedaczka tęskni za światem zewnętrznym :laugh2:

Rozia czekam na wieści, jestem pewna że będą dobre :)
Joanna tylko bądź łaskawa dla portfela :p
Marysia jak się czujesz?w pracy coś się wyjaśniło?
Paula gdzie się włóczysz?

U nas też dziś było super :-) To Amelka pewnie zwariowała na spacerze :-)

Bianka super :-) weszła bez problemu do żłobka, spała 1,5h, zjadła obiad :-) Tylko znowu dzieciaczków nie było :-( Szkoda :-( Jutro tez ją dam na obiad, a w czwartek to może tylko na chwilę ją dam i popołudniu pojedziemy do mamy :-) A na niedzielę zapisaliśmy się na zajęcia dla bobasów :-) Bo znalazłam bezpłatne zajęcia z kartą multisport i blisko nas :-)

reklama
Marysiu no szkoda,że tak kijowo wyszło i nic się z tym nie da zrobić :-( A wytłumaczyli Ci dlaczego tak jest??

Liluu dzięki :-) Też sie cieszę :-)

A gdzie Paula??

Do góry