reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Witam

Rozia jak Bianeczka? :( przykro mi z powodu choróbska :(

Amelia właśnie rządzi w autkach Matika..ciekawe czy wyrośnie z niej samochodziara :-D

reklama
Witam :-)

Dzieki dziewczynki :-) Dzis jest w sumie lepiej jeśli chodzi o temperaturę, ale katar ma i do tego ten kaszel, bo wszystko jej spływa. Na szczęście oskrzela i płuca ma czyste. Tylko gardło czerwone. Mamy syropki i sie tak mamy leczyć ...

Truskaffka spoko, spoko, jeszcze będzie za księżniczkę się przebierać ;-)

witam :)

my dziś wizytę u przyjaciół zaliczyliśmy, dzieciaki się wybawiły :) szkoda tylko że pogoda się spaskudziła, bo nie mieli okazji pobrykać po podwórku..na szczęście cała wiosna i lato przed nami..jeszcze się nabrykają :cool2:

jutro z kolei jedziemy do mamy D...

rozszaleliśmy się towarzysko po ospie:-D:-)

aaa...z nowości, koleżanka mi dziś napisała że ma ospę:dry: myślała że miała już ospę, a tu zonk:dry: jej córka z przedszkola przyniosła, potem zaraziła się siostra-teraz właśnie jest w środku choroby, a to kumpela dziś rano gorączka...po południu już 30 krostek...miodzio...

ciekawe kiedy mnie dopadnie..tfu tfu..aaaa kysz!

Dobry wieczor.
ROZIA - Anetka zostaje z tatusiem :-) a jak bedzie trzeba to podrzucimy ja do mojego tatki i bedzie przeszczesliwy :-D narazie zamiar jest przepracowac te 60 dni coby przerwac ciag dlugiego "zwolnienia" ale jak godziny dopisza i zdrowie to mysle ze do konca jak z Darusiem i Anecia :-) czas pokaze.
TRUSKAFFKA - to sie kolezanka zdziwila, a ja po badaniach dowiedzialm sie ze w miedzyczasie przeszlam rozyczke - polozna mowi ze na szczescie juz po Aneci a przed obecna ciaza, i ze moglam nawet nie zauwazyc bo mam alergie a objawy sa podobne, no a w szkole to nawet nie wiadomo kiedy i od kogo moglam podlapac - tak wiec szczescie :-)
PAULA - oj cisnie nie i pogoda daja wiele do zyczenia, a tu kawe musze z umiarem wiec....czuje sie jak na rauszu :cool2:

a jutro czas do roboty, ale tylko trening na basenie i to na 12,30 wiec lajcik :-D dzieci sie ciesza Pani mniej :rofl2: ale nastawienie pozytywne.

reklama
Hej Ho Babki :-)
Uffff pogoda dzisiaj ładniejsza, tzn. chmury są, ale przynajmniej nie pada i nie wieje, bo wczoraj i w sobotę to chciało łeb urwać :-D
Nie za bardzo wiem co pisać, bo u mnie bez nowości...
Także życzę Miłego Dzionka dla WSZYSTKICH :*

Do góry