reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Ja bylam na zakupach I w drodze powrotej odebralismy nasza choinke od znajomych :) nameczylam sie niesamowicie...teraz maz dba o nawyki zywieniowe kupil brazowy chleb mleko sojowe...nad ranem jak nie moglismy spac zamowilismy na ebay'u urzadzenie do gotowania warzyw miesa I ryzu na parze! Bo zdrowiej :) oszalal facet :D

reklama
Ada no to wesoło u Was- super! :tak:
Buziaczki dla Dziewczynek :*
Fajnie, że Lilka taka radosna :-)
Oj, to będziesz miała pierwszoklasistkę, ciekawe jak będzie się Julce podobało w szkole ;-)
A Zumba i Latino pewnie dają Ci powera, co? :blink:

LiLuu mój jest grzeczny :-p

Bashi bardzo ładnie, że mąż tak dba o Ciebie :tak: Czyli zdrowe odżywianie czas zacząć :-)

LiLuu sprawdzam czujność :-D

O proszę, wracają dziewczynki na stare śmieci- jak miło :tak:

Ewirut ucałuj Bartusia :-)
Już prawie 4 miesiące ma :szok: Rety, jak ten czas zapinkala...
Ciekawy świata to i nie śpi ;-)

Jestem i ja... Byłyśmy z Bianka i z moja siostrą na zakupach... Miałyśmy kupić kurtkę do auta i buty dla Bianki, a w końcu kupiłyśmy tylko 1 książeczkę, którą Bianka sama sobie wybrała i pajaca do spania :-) A padnięta jestem niesłychanie... Muszę chyba skoczyć po piwko dla relaksu :-)

Paula oj dają powera i zdecydowanie się lepiej czuję.Kontakt z ludźmi i trochę czasu dla siebie choć nie powiem okupionego potem :-D
Dziewczyny musicie odblokować mi od nowa wykresy bo niestety sobie zapomniałam hasła :wściekła/y:
Rozia zazdroszczę piwka ja nie mam z kim wypić bo mój chory coś zapodał sobie herbatkę z prądem i nim wróciłam się ululał :szok: i trzeba samej siedzieć :sorry2:

reklama
Do góry